Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Sejki, ty me snad jeste predbehnes... Blatniky se chystam rezat o vikendu. Jakej planujes spotup zavareni tech novejch. Natupo s prorezem nebo budes falcovat pres sebe ?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Napsal: Jí Proč mám takovej pocit že auta ob Bobeše jsou vždycky vychválená, potřebuje to jen pár drobností a pak je to víceméně vrak na komplet repas? Coronet rozhodně na pohled jako v top stavu nevypadal :-) A nepřijde mi, že by to bylo uvnitř nějak shnilý, ba naopak. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Další blázen:-)))))))))))))))))))za 180 klacků docela masakr...ti střelím moje camaro to je zajmavější :d/
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Další blázen:-)))))))))))))))))))za 180 klacků docela masakr...ti střelím moje camaro to je zajmavější :d/ tak jestli je tve camaro zajimavejsi tak se docela divim ze ho jeste mas
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Další blázen:-)))))))))))))))))))za 180 klacků docela masakr...ti střelím moje camaro to je zajmavější :d/ proc masakr? camara jsou tuctovky... uz sem to psal na usm, to auto schnile neni, jsou to jen drobnosti, jako chycene lemy atd, akorat ze to bylo pobouchane a ja nejsem klepir abych to klepal takze se me vyplati koupit nove blatniky :) |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
sejki napsal: ...camara jsou tuctovky... No... Jelikož je 78 Camaro můj dětský sen. A jak by řekl Nicolas Cage, tak je to takový můj "jednorožec". A 78-81 camara jsou prakticky totožné, tudíš tyto camara jsou pro mě srdcová záležitost. Takže teď jsi mě vlastně těžce nasr..štval
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Napsal: Jí No... Jelikož je 78 Camaro můj dětský sen. A jak by řekl Nicolas Cage, tak je to takový můj "jednorožec". A 78-81 camara jsou prakticky totožné, tudíš tyto camara jsou pro mě srdcová záležitost. Takže teď jsi mě vlastně těžce nasr..štval myslim (doufam) ze sejki slovem "tuctovka" chtel poukazat na pocet kusu camar v čr vuči coronetu! :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
|
Rozdejte si to nekde ve sprintu .... :) Seki ty baltniky byly nahore nejak bodovane ? Nebo, co to je na tom hornim okraji ,neni to z te fotky poznat.
|
|
|
|
|
tafna napsal:myslim (doufam) ze sejki slovem "tuctovka" chtel poukazat na pocet kusu camar v čr vuči coronetu! :)
Já vím ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Honza T napsal:Rozdejte si to nekde ve sprintu .... :) Seki ty baltniky byly nahore nejak bodovane ? Nebo, co to je na tom hornim okraji ,neni to z te fotky poznat. drzaky listy :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Napsal: Jí No... Jelikož je 78 Camaro můj dětský sen. A jak by řekl Nicolas Cage, tak je to takový můj "jednorožec". A 78-81 camara jsou prakticky totožné, tudíš tyto camara jsou pro mě srdcová záležitost. Takže teď jsi mě vlastně těžce nasr..štval Tak teraz par chlapov naserem, moja srdcovka je Dodge challenger ale na kolko je to pre mna nedosiahnutelne auto zvolil som camaro. Ale nelutujem, mam ho rad aj ked mi uz niekolko rokov dava zabrat. Upraveno uživatelem pátek 8. ledna 2010 22:19:06(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Tak teraz par chlapov naserem, moja srdcovka je Dodge challenger ale na kolko je to pre mna nedosiahnutelne auto zvolil som camaro. Ale nelutujem, mam ho rad aj ked mi uz niekolko rokov dava zabrat.
Může být. Ale u mě jednoznačně Camaro 78. A víš proč zrovna 78? Už má plastové nárazníky ale ještě přetrvala ta krásná oblá palubka. 79-81 měly ten jednoducej "prknostyl". Ale dosti offtopicu :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Může být. Ale u mě jednoznačně Camaro 78. A víš proč zrovna 78? Už má plastové nárazníky ale ještě přetrvala ta krásná oblá palubka. 79-81 měly ten jednoducej "prknostyl". Ale dosti offtopicu :-) kdyz uz ja camaro tak jedine cinkaci narazniky jako sem mel ja 77 rok |
|
|
|
|
|
sejki napsal:kdyz uz ja camaro tak jedine cinkaci narazniky jako sem mel ja 77 rok hmm tak ja zase naopak 78-81 ale nejlip 73
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
sejki napsal:kdyz uz ja camaro tak jedine cinkaci narazniky jako sem mel ja 77 rok Ak znova camaro tak potom 69
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Ak znova camaro tak potom 69 to je zase pro me jina liga (hlavne cenova)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Pisu ze do 48 hod. musi byt prekryta dalsim naterom, co ma dost odradza...
|
|
|
|
|
Je to len penetracna farba, na nu do 48 hodin das zakladnu. Ak mas nejake miesto napadnute hrdzou urcite natieras zaklad 2x. Tato penetracna ti posobi na hrdzu a vlhkost v nej. Tuto farbu mi poradil chlapik co robi veteranov. Ja ju pouzivam a nema chybu!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Aha no tak ano... Ale ja ajtak vsetko hrdzave radsej opieskujem, vyrezem, odhrzdim v kyseline alebo nieco take...
|
|
|
|
|
To ano ale v kyseline vsetko nemozes morit. Predstav si , ze Sejki by moril nieco v okoli podblatnikov alebo nosnikov. Vsade kam by sa dostala kyselina , vsetky bodovane spoje atd. nikdy by si ju odtial nedostal. A potom by nastalo skutocne peklo. Prave na taketo roboty je penetracna dobra. Zaleje spoje, naviaze vlhkost a zastavi hrdzu. Zakladna ti len zabrani vstupu vlhkosti na poskodene miesto, ale z hrdzou neurobi nic. Len ju prekryje.
|
|
|
|
|
A no proto se nedoporucuje nechat louhovat a zinkovat vareny (bodovany veci) V tom preplatovani to muze pekne vykvyst.
Sejki jakto ze si nesehnal Epolex ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Honza T napsal:Sejki, tak ja se dneska opicil po tobe..... juuu je tam videt i kus meho jeklu :))))))) tvuj kus dveri co jsme odrizli a nechal jsi u me se ted vozi na tatře 148 :)))))))
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK