Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Ne, že bych se ulejval, ale práce nepostupuje tak rychle jak bych si představoval. Na co sáhnu musím dopasovávat. Pracuji na více frontách, rozdělané mám upevnění koncovek výfuku které posouvám blíž ke středu a začínám rozvádět kabeláž. Vytáhnul jsem staré kabely a podle nich se snažím z této nové univerzální GM kabeláže udělat funkční zapojení Upraveno uživatelem neděle 23. ledna 2011 23:56:18(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Kabeláž je důležitá věc Já tám mám teď takovej malej temelím Jak to uděláš s originálními konektory? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Některé jako např. na hlavní světla byly součástí kabeláže. Konektory které půjdou rozebrat rozeberu. Zbytek předělám na tuzemské nebo dokoupím.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
jo elektriky se taky dost bojim :) je součást svazku jedna nebo 2 pojistkový skříně?přijde mi že sem u toho měl 2 stejný svazky
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
ja mam svazky jako nove !!! bez jedineho zasahu nejakeho tunera :D
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
tafna napsal:ja mam svazky jako nove !!! bez jedineho zasahu nejakeho tunera :D
Ja ich mam tiez v dobrom stave. Aj mustang 69 na ktorom teraz makam ich ma ako nove. Urcite by som to nemenil za nejake cinske droty a konektory. Robim este na jednom mustangu 1976 a ten je v katastrofalnom stave v tomto smere, ale uz som to na 95 percent rozchodil, ale musel som vymenit vsetky patice na ziarovky v celom aute a kopu dalsich veci. Vdaka za Rockauto..
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:jo elektriky se taky dost bojim :) je součást svazku jedna nebo 2 pojistkový skříně?přijde mi že sem u toho měl 2 stejný svazky V originále je jedna, ale je rozdělená na dvě poloviny interier/motorový prostor. To co jsem koupil má mnohem menší pojistkovou skříňku a pojistky jsou nožové a kabely mají větší průřez.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Aha takže mám aspon obě....jinak zkoušel jsi prosvítit ty světla jak si nastříkal?jestli je všude stejná červená?
|
|
|
|
|
To jsem ještě nezkoušel. Doufám, že to bude dobré protože barva byla k tomu určena a hlavně jsem zrenovoval vnitřní odrazové plochy které byly v dost žalostném stavu
|
|
|
|
|
Pánové mám další doporučení. Jak už jsem se zmínil instaluji novou elektro instalaci. Dnes jsem vyndaval staré dráty z chrániček abych použil jejich spojující prvky na nové chráničky. K mému překvapení jsem zjistil, že několik drátů bylo místně spečených, bez izolace nebo s popraskanou a zpuchřelou izolací. Doporučuji překontrolovat.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No já se taky budu muset na tu instalaci podívat, třeba na konektoru za palubkou jsou některý kable úplně oholený a dělá to neplechu Které konkrétní místo bylo spečené, resp. které vodiče? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Nejhorší to bylo na výstupu z pojistkové skříně na straně mororu. Tam bylo asi pět kabelů izolací spečených do sebe nekteré holé. Další byl kabel od starteru do pojistkové skříně. Těsně u starteru prochází kovovou chráničkou uvnitř byl úplně holej. Izolace je prostě stará a vyhřátá tak se rozpadá. Jen drobná ukázka.
|
|
|
|
|
Pomalu postupuju s oživováním el. rozvodů. Přemýšlel jsem jak vyřešit přední parkovací světla. Na konec jsem se vydal cestou tuningu. Pozorný pozorovatel rozpozná že se jedná o led diody a i méně pozorný vidí že jsem zvolil modrou barvu aby ladila s barvou karoserie.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Metály: Registrován: 11.11.2010(UTC) Zpráv: 54 Bydliště: Most
|
zajimave,,no uvideme jak se to bude hodit k autu ,až to bude cele hotove a hlavně na světle :-)
|
|
|
|
|
taky sem na ně koukal ale na bílé ledky nakonec tam použiju asi zatmavený z 2 golfu...ale k modrý to vypadá dobře ještě jak to bude vypadat pak komplet nastrojený :)
|
|
|
|
|
Ježišikriste :D To bude custom jak hrom teda. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
vždyt ty světla jsou stejný akorát jsou kouřový :) a seděj tam :)
|
|
|
|
|
Možná jsem se měl ještě zmínit o tom, že světla mám nová, ale originál konstrukce tj. bez parkovací žárovky.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.03.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha 9
|
objednal jsem si take predni svetla nove z ameriky a jsou take jen na jednu zarovku. ta moje CH verze tam ma jeste jednu malou parkovacku zarovicku, bude problem ty svetla zapojit? jsou konektory stejne? jeste jsem to nerozdelal teda a docela me to zajima.
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Světlo je ve skutečnosti jedna velká žárovka. Patice světla je stejná pro oba systémy. Musíš jen vymyslet parkovací světla, protože nyní máš místo nich směrovky. Já to řešil těma ledkama.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.03.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha 9
|
ok dikas, a kdybych to normalne zapojil ty nove svetla misto tech starych a neprepojoval bych ty parkovacky tak by to take fungovalo?? ty parkovacky pro provoze prece nepotrebuji si myslim ne,..
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
tak obecně auto bez světel jezdí, ale není to vždycky úplně ono když ti pak praskne žárovka tlumených a nemáš obrysovku, pro ostatní se stáváš v noci motorkou... ale u veteránu nech klasicky žlutý pozičky, ne? |
|
|
|
|
|
Přesně jak píše Jirka. Zapojit to jde, ale nebudeš mít parkovací světlo což za určitých okolností může být problém.
|
|
|
|
|
Dlouho jsem zdejší osazenstvo neinformoval o postupu prací na mém Camaru. V poslední době jsem se zabýval spoustou různých drobností které nejsou zrovna standartní, proto je nechám stranou. Mám však jeden významný pokrok. Dnes jsem oživil srdce. Byl to úžasný zvuk, když motor naskočil. Opakovaně jsem ho několikrát nastartoval a nechal běžet asi dvě minuty. Zítra přeměřím tlak oleje (neměl jsem manometr) a nechám ho zaběhnout. Pokud nebude žádný problém ani leakage tak pozítří ho namontuju.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK