Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Díky, takže žádný fígl jen hrubá síla. Tos mě moc nepotěšíil. Jdu to tedy vypálit. To bude smradu. Hlavně aby se kolem nemotal nějaký ekolog.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Díky, takže žádný fígl jen hrubá síla. Tos mě moc nepotěšíil. Jdu to tedy vypálit. To bude smradu. Hlavně aby se kolem nemotal nějaký ekolog. ja jsem na to vzal velkou flexu a kazdej silentblok jsem dvakrat proriznul.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Mně je Ondra vypaloval a některý vylisoval. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Napsal: Jí Já jsem při odvzdušňování brzd nechtíc pokapal Jeníkovi ventilová víka které měl v prášku a stejně mu to tam vyžralo flíček. Jeník má víka stříkaná obyčejnou barvou v prášku je máš ty.Jeho víka byly tak zničený že nešli opískovat. Silenbloky jedině vypálit:d/ |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Baronet74 napsal:Jeník má víka stříkaná obyčejnou barvou v prášku je máš ty.Jeho víka byly tak zničený že nešli opískovat. Aha... tak beru zpět
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Dalsi pracicka na camaru, opiskovana a zakladem nastrikana podlaha...Dneska to snad jeste striknu finalni barvou Upraveno uživatelem úterý 1. června 2010 11:09:27(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Tadaaaaa |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Trans79 napsal:Je to nádherná práce! no s radosti sem opravdu podlahu nedrbal od gumoasfaltu, ale kdyz uz sem ji strikal zakladem tak uz sem byl v sedmem nebi :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Jo také bych už chtěl být takhle daleko.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:Jo také bych už chtěl být takhle daleko. me prijde, ze to budes mit driv hotove nez ja :) |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Genitalne ci genialne? To je jedno. Parada!!! Si Kopperfield? Mne to trvalo vecnost.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Genitalne ci genialne? To je jedno. Parada!!! Si Kopperfield? Mne to trvalo vecnost. kdybych se s tim nesral uz to mam na podvozku, vlastne nemam, cekam na ty sroubky se zinkovny a nemuzu skladat :-( |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
sejki napsal:kdybych se s tim nesral uz to mam na podvozku, vlastne nemam, cekam na ty sroubky se zinkovny a nemuzu skladat :-( kurna ja bych potreboval nakopat do prd*le a zavrit do dilny !!!!
|
|
|
|
|
tafna napsal:kurna ja bych potreboval nakopat do prd*le a zavrit do dilny !!!!
Ja myslel ze uz te nakopal do prdele Havlas, ale zrejme to nepomohlo :-D Hlavne si nerikej ze na to seres a ze to prodas....Pak uz je konecna.... |
|
|
|
|
|
sejki napsal:Ja myslel ze uz te nakopal do prdele Havlas, ale zrejme to nepomohlo :-D Hlavne si nerikej ze na to seres a ze to prodas....Pak uz je konecna.... tak to ne!! to dotahnu....vzdycky vsechno dotahnu !! jen se mi ted seslo moc veci najednou spis moc zajmu
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
tafna napsal:tak to ne!! to dotahnu....vzdycky vsechno dotahnu !! jen se mi ted seslo moc veci najednou spis moc zajmu Tak víš co, pro tvoji radost tě můžem nakopat do prdele všichni:-)))) prď na ostatní zájmy, musíš udělat Camaro, to je jak, kdyby si chirurg dal na pár hodin pauzu a odešel od operovaného, že musí dohrát jednu úroveň ve Far Cry 2 :-) a pacient počká |
HD's coming |
|
|
|
|
Resil nekdy nekdo jak ocistit orezlou nadrz??? Kdyz budu piskovat, tak vznikaji jiskry a nastane bum, kdyz budu drhnout kotoucem z flexy tak litaji jiskry a nastane bum.... A vylejvat nadrz vodou, se mi moc nechce. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
sejki napsal:Resil nekdy nekdo jak ocistit orezlou nadrz??? Kdyz budu piskovat, tak vznikaji jiskry a nastane bum, kdyz budu drhnout kotoucem z flexy tak litaji jiskry a nastane bum.... A vylejvat nadrz vodou, se mi moc nechce. Jak bum , vypust benal , nech ji otevrenou , benzin vyteka a mas klid a pokud se moc bojis tak tam nalej tech. lih ......
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
sejki napsal:Resil nekdy nekdo jak ocistit orezlou nadrz??? Kdyz budu piskovat, tak vznikaji jiskry a nastane bum, kdyz budu drhnout kotoucem z flexy tak litaji jiskry a nastane bum.... A vylejvat nadrz vodou, se mi moc nechce. ja bych to cele nacpal masem .. kdyby bum .. tak takove uzene žebro no mnam :d/ |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Nebuď línej a vem to drátěnym kartáčem a šmirglem :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
ja bych to resil piskovanim a jestli chces mit opravdu jistotu tak pri piskovani nech do nadrze proudit vzduch. myslim jako stlacenej vzduch. vsechny zbyle pary leti ven a neni sance aby neco bouchlo. ja sem stejnou metodou dokonce letoval nadrz primo na aute
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
sejki napsal:Resil nekdy nekdo jak ocistit orezlou nadrz??? Kdyz budu piskovat, tak vznikaji jiskry a nastane bum, kdyz budu drhnout kotoucem z flexy tak litaji jiskry a nastane bum.... A vylejvat nadrz vodou, se mi moc nechce. No ta voda je najistejsia... Raz som to riesil bola hrdzava zvnutra. Nalial som tam asi 10 l HCl a za hodinu bola ako nova. Ale bola tam jedna dierka, tak som to naplnil vodou a zavaril. Ale treba ju naplnit uplne dolpna! Horsie je potom dostat von tu vodu...
|
|
|
|
|
Vodou vypláchnutou nádrž bych dal do tepla, na něco výhřevnýho tak aby se mohla voda odpařit. Případně strčit dovnitř hadičku a suchým vzduchem to odtamtud "vyfénovat" :-)
Nakonec tam nalít nějaký litr+ benzínu, pořádně promíchat, aby se omlely všechny stěny a vylít. Jestli tam něco zbyde, tak pár kapek, to se nic nezblázní. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK