Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Kup novej chladič na RockAutu, případně se zeptej Metalforce, za kolik by ti ho dovezli, není to žádná pálka. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
xjohny napsal:Kup novej chladič na RockAutu, případně se zeptej Metalforce, za kolik by ti ho dovezli, není to žádná pálka. 5ooo.- lodí nebo 75oo.- FedEx |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Anty napsal:5ooo.- lodí nebo 75oo.- FedEx Čau-většinou to chčije v napojení na bocích-kde je to letované po obvodu. Když to vybrousíš drátěným kotoučem,tak ti to šikovný klempíř očistí kyselinou a zaletuje znovu a je klid-nic složitého. Když to chčije " v ploše" je to už asi v pr...li. Já koupil na vrakovišti v Domažličkách chladič za 3.000,- Je z novějšího Birda-ale rozměrově sedí. Má už ty boky z plastu-takže letování kdyby to začlo chcát je už nemožné.Ale je znatelně lehčí-což je zase plus. Jinak tam mají chladičů dost. Já vybíral asi z pěti. Ale je to zajíc v pytli-to je bez debat....
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Já hlasuju pro novej, je to jistota a navíc bude chladit líp než starej zanesenej. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
xjohny napsal:Já hlasuju pro novej, je to jistota a navíc bude chladit líp než starej zanesenej. Jasný-ale když už jsem tam byl... a palubka do Camina nedopadla,zeptal jsem se,a bylo. Ten můj vypadá zánovně-tak snad nebude chcát.... Prý jezdil do poslední chvíle!!!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
|
wolfow napsal:Čau-většinou to chčije v napojení na bocích-kde je to letované po obvodu. Když to vybrousíš drátěným kotoučem,tak ti to šikovný klempíř očistí kyselinou a zaletuje znovu a je klid-nic složitého. Když to chčije " v ploše" je to už asi v pr...li. Já koupil na vrakovišti v Domažličkách chladič za 3.000,- Je z novějšího Birda-ale rozměrově sedí. Má už ty boky z plastu-takže letování kdyby to začlo chcát je už nemožné.Ale je znatelně lehčí-což je zase plus. Jinak tam mají chladičů dost. Já vybíral asi z pěti. Ale je to zajíc v pytli-to je bez debat.... Díky za rady, ale už jsem objednal nový. Chčije to na dvou místech skoro uprostřed chladiče a na dalších pár místech se objevily kapičky takže už to má chudák za sebou .... No nic, alespoň budu mít co pověsit do garáže na zeď! :o))) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
|
Nemáte někdo navíc ty origo gumy na kterých chladič dole sedí a zároveň je nahoře přitlačován deklem na saharu???? Třeba použité....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
No a teď vyvstal další problém. Nová kola jsou obuta čímž ale vylezly ven ty desítky let schované brzdiče a nebudete mi to věřit - ano, jsou zkorodované! :)
Je nějaká origo barva, kterou používali na Fajrákovo brzdiče? |
|
|
|
|
|
Obruš je kartáčem a natři černou, třeba Hammeritem :-) Origo bude podle mě nějaká matná černá. Tenkrát se to neřešilo |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Obruš je kartáčem a natři černou, třeba Hammeritem :-) Origo bude podle mě nějaká matná černá. Tenkrát se to neřešilo Já to taky moc neřešim, jen jsem se chtěl vyhnout "znaleckým" potutelným úsměvům při srazech a podobných akcích ... :) |
|
|
|
|
|
Když to nenatřeš na růžovo/tyrkysovo/puntíkovanou, tak se nad tím asi nikdo nepozastaví :-)
Červenými třmeny tomu jenom prospěješ ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Když to nenatřeš na růžovo/tyrkysovo/puntíkovanou, tak se nad tím asi nikdo nepozastaví :-)
Červenými třmeny tomu jenom prospěješ ;-) Sakra! růžovo/tyrkysovo/puntíkovanou kombinaci jsem měl zrovna na mysli .... :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
dal bych radeji cernou , cervena zvyrazni to stare olezle kolem brzdicu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nice Bude to jako pohlednice na velikonoce? :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Nice Bude to jako pohlednice na velikonoce? :-D To ne, ale zkusim fotoobraz ... vypadá to celkem fajnově. |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Krasa, akorat ten Krajco to tam kazi nebo kdo to je .-D |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:Krasa, akorat ten Krajco to tam kazi nebo kdo to je .-D Krajčo .... tak mi nikdo ještě neřekl ... :) Omlouvám se za zkažení obrázku, ale je to snad jediná fotka se svým fajrákem ... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Vsak ja si delam srandu :) mas to pekny:) |
|
|
|
|
|
|
|
1 uživatel blahořečil Anty za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paráda Příště ještě dodej nějaké obrázky, kde je ten červený objekt v pohybu :-) Upraveno uživatelem pondělí 18. dubna 2011 13:59:52(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Paráda Příště ještě dodej nějaké obrázky, kde je ten červený objekt v pohybu :-) To musím nejdřív nějaký natočit .... teda až zasejc budu pojízdnej ... |
|
|
|
|
|
Chladič konečně na cestě ... :) |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK