Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Dík za odkaz.Mělo by to za 14dní jezdit, tak uvidím.Chci to přihlásit co nejdříve než si ty nahoře vymyslej zase nějaký novoty.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Fido napsal:Dík za odkaz.Mělo by to za 14dní jezdit, tak uvidím.Chci to přihlásit co nejdříve než si ty nahoře vymyslej zase nějaký novoty.
tak to ti je stejne k prdu pac za rok jdes znova a znova by se spravne melo vse skontrolovat... takze jestli bude nejaka novota tak za rok uz nemusis projit... jinak nam je to vsem jasny ze uz chces jezdit...ale jde o to v jakym to je stavu... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
sejki napsal:tak to ti je stejne k prdu pac za rok jdes znova a znova by se spravne melo vse skontrolovat... takze jestli bude nejaka novota tak za rok uz nemusis projit...
jinak nam je to vsem jasny ze uz chces jezdit...ale jde o to v jakym to je stavu... Tak on to určitě myslel tak, že jakmile už to auto dostane papíry, je "víc za vodou", než když o ně bude teprv žádat. Jako teď auta r.v. 81-84 projdou, pokud už papíry maj, ale nově je nedostanou. I když nevím o podobnej plánovanej změně. |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Pokud mi ten adapter přijde tenhle tejden a ve středu dostanu značky tak zavolám a přijedu
|
|
|
|
|
OK. nebo múžu přijet já.Akorát mi ještě vyrábí záslepku místo čidla na teplotu vody,ale tu bych měl zítra večer mít,tak bych se ve středu mohl stavit.To bych ti před tím brnknul.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Zrovna ve středu nevim...jedu do kolína pro ty značky a pak zase práce, ale čtvrtek + by šel. Nějak se domluvíme
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
menil si jen sani a karbec? kolikatka to je karbec? mas na tom jeste nejake upravy? |
|
|
|
|
|
Ten karbec je edel.600 cfm sání také edel.7101, jestli tam jsou dělaný nějaký jiný úpravy nevím.
|
|
|
|
|
Tak jsem konečně také začal něco dělat. Musel jsem vyměnít tu mojí dýmovnici. Motor: nový výbrus 0,60,klika 0,10 vačka, písty + kroužky, rozvody, hydroštotosy, olejová pumpa, prostě GO. Jestli mi to vyjde tak ho tam chci v sobotu dát a nastartovat, tak uvidím jak to dopadlo.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Hmm, takže je z toho 355? :-) Písty jsi nechal standardní? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Je to tento typ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nějak s těma fotkama bojuju Upraveno uživatelem středa 9. dubna 2014 13:22:17(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
To neřeš, hlavně že se daří :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Jaktože máš Summit česky? S těmihle bude vyšší komprese, nepletu-li se |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Rada starších Registrován: 25.09.2012(UTC) Zpráv: 2,025 Bydliště: Hradec Kralove
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 27-krát v 25 příspěvcích
|
Překládá mu to přítel google :) |
Repase karb. Edel-čeká Paliv. čerpadlo-čeká Chevy Camaro 79 Berlinetta Nový přírůstek Jeep Grand Cherokee 4.7 - V8 |
|
|
|
|
Tak tak, je to google. Mělo by to mít větší kompres. Ale uvidíme jestli to vůbec pojede. Ještě chci koupit nový rozdělovač,ale nevím jaký,může dát někdo typ. Upraveno uživatelem středa 9. dubna 2014 14:10:26(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
HEI :-) S kombinací podtlakové-odstředivé regulace. Kdybys měl ostřejší motor, tak bez podtlaku, nebo ho jen zaslepit. Myslim, že je to jedno, hlavně ne no-name z eBaye. Třeba Accel, MSD, Mallory, origo, ... A nebo jen zrepasuj původní. Upraveno uživatelem středa 9. dubna 2014 17:50:01(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Právě to jsem se chtěl zeptat co to znamená to HEI.
|
|
|
|
|
Typ rozdělovače, používaný někdy od '74. Odlišoval se tím, že měl cívku v sobě. Je to asi nejrozšířenější varianta na GM motorech |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Typ rozdělovače, používaný někdy od '74. Odlišoval se tím, že měl cívku v sobě. Je to asi nejrozšířenější varianta na GM motorech Dik za rozšíření obzoru. Myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jistý.
|
|
|
|
|
a ja uz sem si myslel jak ti prodam ten svuj :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
Fido jsem ani nevedel ze je nekdo s camarem u kladna kecam slysel jsem necetl jsem tvuj profil ale zeptam se na primo jezdis nebo ladis nebo nicis
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK