Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
To poslední by i šlo, ale to je asi krapet jiná cenová kategorie než já potřebuji :) Mě by stačil nějakej pěknej, velkej Cady za rozumnej peníz ... |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
shanim trubku se sroubenim co vede od palivoveho cerpadla 350ky ke karburatoru, nemate ji nekdo? |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
sejki napsal:shanim trubku se sroubenim co vede od palivoveho cerpadla 350ky ke karburatoru, nemate ji nekdo? O nějaké trubce bych ěděl, ale jestli bys ju narval ke karburátoru to netuším
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Koukám Rudy je ve staré dobré formě :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
xjohny napsal:Koukám Rudy je ve staré dobré formě :-D Kdyby ti stacil ten jen fitting a sezenes si 10mm trubku tak ten mam....
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
|
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Docela mastňárna, ale tak je to BBC, pokud je originální tak snad ok. Ale já bych to za to nedal :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
xjohny napsal:Docela mastňárna, ale tak je to BBC, pokud je originální tak snad ok. Ale já bych to za to nedal :-) Je to jinak velká částka, ale na druhou stranu je to za zachovalej chevelle docela málo :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Chvelle se mi taky moc líbí ale přez co bych se u ní nepřenes je ten strašnej volant.Jo taky tam nemám originál ale dát tam takovejhle malej 3ramenej co u nás dává každej jako tuning do feldy a tak :) no hrozný :) i ten mega budik neni ono ale na ten bych si zvyk :)
|
|
|
|
|
Nojo, toho jsem se ani nevšim. Děsnej volant Naštěstí všechno se dá demontovat bez problému, akorát sehnat origo volantu bude asi drahota navíc. Takže bych šel s cenou o 100k dolu :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nojo, toho jsem se ani nevšim. Děsnej volant Naštěstí všechno se dá demontovat bez problému, akorát sehnat origo volantu bude asi drahota navíc. Takže bych šel s cenou o 100k dolu :D Auto není stejně vČR jen to asi testuje kdo se chyte.
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 04.06.2012(UTC) Zpráv: 9 Bydliště: Trenčín / Bratislava
|
|
Likas
|
|
|
|
|
Vravím na to, že nevím proč to vkládáš zrovna na naše fórum :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Italum moc nerozumime, ale trocha bych se bal tech nahradnich dilu , schanet se budou blbe. Cena je asi primerena.... kup si radeji Camaro
|
|
|
|
|
Moje řeč |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
NEeee, to si nechcem kuupit....to niee.. len tak ako pre zaujimavost...ved toto forum je aj o veteranoch, je mi jasne, ze hlavne o camarach, ale len tak som chcel...:D:D... a sa vam uz teraz lahko vravi kup si, kup si....to neni take jednoduche nieco take najst...:( |
Likas
|
|
|
|
|
Debatu jsem přesunul sem. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Sentinel napsal:Chvelle se mi taky moc líbí ale přez co bych se u ní nepřenes je ten strašnej volant.Jo taky tam nemám originál ale dát tam takovejhle malej 3ramenej co u nás dává každej jako tuning do feldy a tak :) no hrozný :) i ten mega budik neni ono ale na ten bych si zvyk :) Jo, ten standardní stůl s obručí je hroznej, co je tady jsem nekoukal... ale dá se to vyměnit, to jsem zjistil. Třeba z corvette, ten se dával i do camara, třebas do Z/28. Nebo se dá vyhledat jako nadstandardní výbava. Je to třírameňák s prořezanejma ramenama uvnitř. Nádhera! http://image.superchevy....vette+steering_wheel.jpgA takhle to vypadá v chevelle. To je fakt něco jinýho! http://image.popularhotr...iesel+steering_wheel.jpg |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Reactor a to je tvoje chevy?? to na foto?? |
Likas
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Likas napsal:Reactor a to je tvoje chevy?? to na foto?? Ne, to ne! Nevlastnim zatim žádný chevy, ale už si zatim začínám pomalu vybírat. Camaro samozřejmě a proto jsem tady. A právě do camara chci aplikovat tenhle volant, pokud neseženu Z/28, který ho už má ve výbavě. Kdybych chevy měl, už bych založil téma s příběhem a spoustou fotek :-) |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Prodám nebo vyměním za osobní americký automobil motor Chevy 454 postavený z nových dílů. Více info na telefonu nebo emailu. Pokud se mi nedovoláte, zavolám zpět. -DART BIG M 454 aftermarket engine block - NEW -HP cast iron heads - OEM heads with a new angle job done -WEIAND intake manifold - NEW -EDELBROCK carburetor 800cfm - NEW -MANLEY stainless steel valves - NEW -COMP CAM springs - NEW + ARP studs - NEW -SCORPION 1.7 rockers - NEW -ARP head studs -NEW -Aluminum valve covers – NEW - modified -EAGLE rotating assembly ( forged pistons 8:1, H beam connecting rods, forged steel crank ) - NEW -ARP main bolts ) - NEW -LUNATI hydraulic roller cam 50249LUN - NEW -COMP CAM hydraulic lifters - NEW -COMP CAM push rods - NEW -HORSCHEL fluid damper - NEW -PETE JACKSON timing gear drive - NEW -Aluminum timing cover - NEW -EDELBROCK aluminum water pump with aluminum pulley - NEW -MARCH PERFORMANCE aluminum steering pump with aluminum pulley + stainless bracket - NEW -High volume oil pump - NEW -MILODON oil pan - NEW -MSD distributer - NEW -SUMMIT small starter up to 16 : 1 compression ratio - NEW -FEL PRO gaskets set for whole engine and in addition a pair of soft coper head gaskets - NEW -Hooker Headers, modified to fit corvette chassis - NEW
a myslim ze to prodava sejki co tady kdysi chodil ... tohle tak nacpat do Camara :) |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Je to Sejki, na USmotors fóru to psal... |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
On by tam asi nacpat šel. Ale může se stát, že bys pak nezavřel kapotu Zkrátka bylo by potřeba to předem hodně důkladně proměřit, pokud bys to chtěl zkusit. Nebo si ho poslepuj z kartonu a zkus ho dát do auta. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
In 1970, General Motors introduced the 454 cubic inch (7.4L) engine based on its previous 396 and 427ci big block platforms Camaro 1967 545 |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK