Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
nevim jaký tam má Jířa :) ale já tam mám taky nějaký jiný než serii
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
a nejaka znacka tam na nem neni??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
|
Mno....made in china
|
|
|
|
|
ještě bych se rád zeptal koukám ted ještě na ty karbece a je tam Ford kickdown.....?u edelbrocků není a u holley je? jinak to sání je CYCLONE a rozdělovač Procomp Upraveno uživatelem středa 6. října 2010 17:40:23(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal:Karburátor prodává i Cestovatel: http://forum.chevroletcamaro.cz/default.aspx?g=posts&m=16304#post16304Jinak ten Air-Gap od Eddieho je snad zbytečnej. Osobně bych možná volil Perfomer RPM.[/quote Ahoj, koupil jsem nový karburator edel. 1405 a nejde mi na původní sání,chci se zeptat jestli to sání co tu doporučuješ(perfomer RPM) se mi vejde s tím novým karbecem pod kapotu, mám k tomu ještě 1"speacer? A jestli to vůbec pasuje k sobě?
|
|
|
|
|
k tomu novýmu karbeci musíš mít přechodku jinak s tim zvýšeným sáním se ti to tam asi nevejde já teda nedovřel kaputu
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Na origo sání asi potřebuješ přechodku, na Edelbrock sání nepotřebuješ. Klidně vem ale klasický Edelbrock Performer a nemusíš řešit jestli se vejde nebo nevejde pod kapotu. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 02.06.2010(UTC) Zpráv: 207 Bydliště: Kladno
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Diky za radu,koupím edel.sání.Pak už to snad dám dohromady.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Tak takovýhle "prkotiny" mi choděj na mail. Když jsem složku votevřel a probral se rozsáhlou nabídkou, nestačil jsem zírat. Jsou to karburátory zřejmě vod Inglese se stylem Weber a je to určený pro veškerý motorizace GM, ale i jiný. Tak se kochejte, lidi :-) http://www.compperforman...&Category_Code=Chevy |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Hmm, ta cena mě taky dost šokovala, nejdřív jsem myslel, že snad vidim špatně. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK