Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
Anty napsal:Jsem v práci do 14.oo, pak naleštit, natankovat .... dřív jak v 18.oo tam nedorazím .... a to už asi většina zase pojede dom, co ?? Ja mam vyhodu, ze nemam co lestit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Anty napsal:Jsem v práci do 14.oo, pak naleštit, natankovat .... dřív jak v 18.oo tam nedorazím .... a to už asi většina zase pojede dom, co ?? Jestli v 18h dneska, tak to je v pohodě. Dorazit zítra po 16h asi fakt nestojí za to... |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No my tam jedeme ráno až v sobotu! To přeci normální lidi nepracujou Pokud jsi opravdu myslel v sobotu, tak to moc smysl nemá tam jezdit na 18h, to už se to bude rozcházet. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Tak asi pojedu taky , jsem sam tak je mozne se svest , ale na devatou sraz neztiham
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
fik napsal:Tak asi pojedu taky , jsem sam tak je mozne se svest , ale na devatou sraz neztiham Jedeš Camarem? Nedělej Dášu a pojeď s námi, ať pak stojíme pěkně vedle sebe. Přijedeš tam pozdě a zastrčej tě někam dozadu za ty plechový boudy, protože už nebude místo Okolojedoucí, co kdybychom to posunuli na 9:30? :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Metály: Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha
|
Ja se tam stavim, ale pojedu z druhe strany. Z Turnova. Vy tam budete tak pred desatou, kdyz vyrazite v 9 z Prahy, co?
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Když myslíš, já jezdím po dálnici 120-130 max.
Loni místy i 180, ale pak lítaj lišty :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
xjohny napsal:Jedeš Camarem? Nedělej Dášu a pojeď s námi, ať pak stojíme pěkně vedle sebe. Přijedeš tam pozdě a zastrčej tě někam dozadu za ty plechový boudy, protože už nebude místo Okolojedoucí, co kdybychom to posunuli na 9:30? :-) chápu to správně jako start zítra (tzn v sobotu) v 9:30 na proseku?
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Potvrzuju svou účast, zítra se budu potloukat kolem 9:30 na Proseku |
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
xjohny napsal:No my tam jedeme ráno až v sobotu! To přeci normální lidi nepracujou Pokud jsi opravdu myslel v sobotu, tak to moc smysl nemá tam jezdit na 18h, to už se to bude rozcházet. Já nejsem normální člověk - já jsem zahradník! :) Takže tímto ruším svou účast, což mě mrzí, ale co, snad ještě někam společně vyrazíme! [-o< |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
adam7c3 napsal:Potvrzuju svou účast, zítra se budu potloukat kolem 9:30 na Proseku neměl bys místo v autě? :d/ prosím? nebo někdo jinej - at tam nejezdim sám - dobré duši, která mně vezme tam a zpět na prosek koupím nějakou ňamku, nebo nějaký pití dle chuti :))) dejte prosím někdo vědět, jestli máte místo v autě, abych se dostavil na prosek. Upraveno uživatelem pátek 20. srpna 2010 20:00:38(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Takže přesunuto na 9:30.
Daawid: jelikož se kamarád ještě nevyjádřil, tak ať si trhne nohou, tzn. mám místo, jestli chceš.
|
|
|
|
|
adam7c3 napsal:Potvrzuju svou účast, zítra se budu potloukat kolem 9:30 na Proseku Super! Tak vysušit optispark a hurá :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 11.02.2010(UTC) Zpráv: 195 Bydliště: 4km od xjohnyho
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
xjohny napsal:Super! Tak vysušit optispark a hurá :-) To už mám zmáknutý, skoro furt mi jede sahara takže se suší jedna radost :d/ Akorát mě štve že mi dneska přišly díly z USA - ovladač el. oken kterej dost nutně potřebuju a pár pitomostí, bohužel na poště jsou v pátek jen do 11:00 tak mám smůlu. Jo a místo v autě mám, dokonce jsem byl i v myčce tak jsem zvědavej jak dlouho ta čistota vydrží. |
F-150 XL 4x4
Ex: '94 Z28, '98 Z28, '99 Z28 |
|
|
|
|
Já mám taky umyto :-) Ale do myčky bych nejel, sice jsem už projel hodinu solidním slejvákem po dálnici, ale přecijen to je něco jinýho než ty kartáče z boku |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Já mám taky umyto :-) Ale do myčky bych nejel, sice jsem už projel hodinu solidním slejvákem po dálnici, ale přecijen to je něco jinýho než ty kartáče z boku Kurna vás tam bode více jako na camaráckém srazu :d/
|
|
|
|
|
Pavle a adame: rád pojedu s kýmkoliv z Vás. Tzn budu Na proseku (na parkáči jako vždy). tak to poladíme na místě těším se doufám, že vás najdu - jinak budu volat :d/ Upraveno uživatelem sobota 21. srpna 2010 0:43:47(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Tož Luštěnice dobrý, zpracuju těch pár fotek co mám, fotil jsem jen zaujatě to co mě zaujalo, takže tam Mustangy nehledejte :D Jinak cesta zpátky docela pěkná, až na ty kočičí hlavy, jsem myslel že se mi rozpadne auto |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
xjohny napsal:Tož Luštěnice dobrý, zpracuju těch pár fotek co mám, fotil jsem jen zaujatě to co mě zaujalo, takže tam Mustangy nehledejte :D Jinak cesta zpátky docela pěkná, až na ty kočičí hlavy, jsem myslel že se mi rozpadne auto Ano, hlavy...netušil jsem, že něco takového u nás existuje, zlo, i v houpačce jsem trpěl :) Jinak příjemné to bylo.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
v kolik jste chlapi odjeli? chtel jsem se rozloucit ale uz jsem vas nepotkal.
|
|
|
|
|
Nooo, tak 20-30 minut po hamrech.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nooo, tak 20-30 minut po hamrech.. to nevim v kolik bylo. az tak dlouho jsme tam nebyli. byl jsem nakej utahanej z toho slunicka :)
|
|
|
|
|
Slunicko...ja sem rudej jak...jesteze jsem mel cinske komunisticke letecke hodinky, tak ta ruda k tomu sla :D Ale i tak to bylo prima.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK