Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
|
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
marek parek napsal:jojo to je nas NACELNIK :-D pekne se to tu chytlo:d/ Dyť to je nejlepší přízvisko pro toho, kdo jezdí s camarem a vede tenhle tým vstříc světlejším zítřkům a na věčný časy :d/ Je to prostě NÁČELNÍK |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Anty napsal:Moc pěkný fotky! Díky, díky moc. Cenim si toho, lidi, a příště se budu snažit víc Jo, to jsem se chtěl zeptat už vod srazu, ten tvůj "Pták" mě zaujal tim poměrně brutálním svalnatým rozšířením. To sis dělal sám nebo to už bylo předtim? Vypadá to výborně, svalnatě a skvěle se mi to auto fotilo. Upraveno uživatelem sobota 8. října 2011 20:22:22(UTC)
| Důvod úpravy: - |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 19.05.2010(UTC) Zpráv: 415 Bydliště: Tachov
Blahořečil: 2-krát Blahořečen: 7-krát v 7 příspěvcích
|
REACTOR_427 napsal:Díky, díky moc. Cenim si toho, lidi, a příště se budu snažit víc Jo, to jsem se chtěl zeptat už vod srazu, ten tvůj "Pták" mě zaujal tim poměrně brutálním svalnatým rozšířením. To sis dělal sám nebo to už bylo předtim? Vypadá to výborně, svalnatě a skvěle se mi to auto fotilo. Takhle jsem to už koupil. Bylo mi řečeno, že je to originál úprava od Pontiacu, vzhledem k tomu jak se ale ta originál úprava chová ... že se odlupuje laminát, atd. si myslím, že je to samodomo výroba, ale to zase klobouček, protože to drží už nějakejch 10 let ;) |
výměna výfukového potrubí ... snad našetřím vyvaření a lak dveří ... snad jednou
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Hele, docela dobrý! Netradiční úhly pohledu :-) Koukám a nestačím se divit do třetice všeho nejlepšího:-) Hojná účast, tož gratuluju.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK