Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

29 stránek«<45678>»
Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline wolfow  
#126 Odesláno : úterý 28. dubna 2009 0:38:15(UTC)
wolfow

Kategorie: Člen smečky

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!
Zpráv: 704

Blahořečil: 1-krát
tomcat1 napsal:

S Milanom, na ktoreho som ti dal kontakt sme z toho demontovali sidepipy. Boli osadene tak ze prilis znizovali svetlu vysku. Ja som mu potom dal zanovne dualne vyfuky z mojho Camara. Ale on medzitym pozvaral henten vyfuk z toho co mal ...

A ten Fero, co som ti dal kontakt ma aj fotodokumentaciu renovacie.

Jo-kamarád co vaří výfuky(a že jich už pár viděl) říkal,že ten zadní tlumič je zřejmě z Pragy V3S! Zajímavá kombinace! [-o&lt; Ja nic
Zítra zkusím Ferovi zavolat,tak snad něco zjistím.Rekni to ruce
Offline wolfow  
#127 Odesláno : úterý 28. dubna 2009 0:41:06(UTC)
wolfow

Metály: Přispěvatel: Tento uživatel přispěl finančním obnosem na chod tohoto úžasného fóra!

xjohny napsal:
Přibližný termín srazu je "léto" :-) Jukni kdyžtak do té diskuze, mohlo by se to zase začít probírat s konkrétnějšími daty...

General Motors dnes ohlásili, že končí značka Pontiac, propustí asi 14.000 lidí a zavřou továrny. Doba je zlá... Přitom Pontiac je dobrá značka, tý bude hodně škoda Doprrr

Hmmm....Takže za pár let to budou raritní kousky. Ach jo. To abych vyvěsil černou vlajku....Zatr!
Offline tomcat1  
#128 Odesláno : úterý 28. dubna 2009 1:57:15(UTC)
tomcat1

Zpráv: 531

Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
wolfow napsal:

Jo-kamarád co vaří výfuky(a že jich už pár viděl) říkal,že ten zadní tlumič je zřejmě z Pragy V3S! Zajímavá kombinace! [-o&lt; Ja nic
Zítra zkusím Ferovi zavolat,tak snad něco zjistím.Rekni to ruce

Ferovi napis email, telefon som ti dal na Milana :-)
Milan to auto potom predal Pechovi, to bol chlapik z Ostravy, neviem ci este robi s amerikami a od Pechu sa to nejak dostalo ku Kunetekovi.
Offline Havlas  
#129 Odesláno : úterý 28. dubna 2009 18:15:53(UTC)
Havlas

Kategorie: Na dobré cestě

Zpráv: 139

Tak já mám potrubí od svodů svedený do jedný trubky která potom vede do oválného tlumiče který je rovnoběžně s nádrží. Má tak 80cm délku, 40 cm výšku a 20 cm hloubku. No a odtud jdou už 2 trubky a na nich koncovky.
Offline Zlumik  
#130 Odesláno : úterý 28. dubna 2009 20:56:55(UTC)
Zlumik

Kategorie: Kandidát smečky

Zpráv: 299

wolfow napsal:
Notak dobře.... Koupil za 110. Vzali zpět za 65. Stačí? Bylo to den ode dne míň a míň. Kdybych váhal ještě pár dnů,už bych asi začal renovovat černýho. Nic by mi nezbylo.
Má nabídka byla zprvu že za 100-(vydělali by 10 bez práce,myslím že slušný),ale 10 jim nestačí-kde žiješ!Styd se Řekl jsem vše na rovinu,že jsem si to prostě rozmyslel a že chci něco jiného,pojízdného. Uznal jsem chybu a myslel že desítka je slušná kompenzace. Ale to jsem se spletl.I dvacka by se dala ustát,ale 45,slovy čtyřicetpět tisíc korun-je silný kafe.Bez práce za měsíc-slušný vývar. Jak se dozvěděli že chci auto od Ivoše,tak už s nimi nebyla vůbec řeč....Ale moc,moc jsem toho Ivoušovýho chtěl-tak jsem řekl,dobře,ale ta křivda ve mě bude už navždy. A potom,naházel bych do toho určitě víc než do zlaťáka,to je jistý. GV-prostě nikdy více! Doprrr

Tak to je fakt síla..no zřejmě se ale hoši mění s časem..já od nich koupil auto, vydindal slevu a ještě mi ho 50 km dovezli na podvale až domů...ale to bylo někdy v roce 2006
Offline wolfow  
#131 Odesláno : neděle 3. května 2009 0:53:33(UTC)
wolfow

Už mám nový výfuk!!! Od laděných svodů duál až nakonec. Za převodovkou propoj-kvůli vyrovnání tlaků. Materiál-nerez,jen kolena jsou z klasické "výfukoviny" páč jsme nerezová(vařitelná) nesehnali. Jo a s tlumičem to dopadlo zle-původní(Praga V3S) byl vyhnilý a jako by tam nebyl. Tak jsem prostě bez. Zvuk je brutální!!!Jupiii!
Offline hd1903  
#132 Odesláno : neděle 3. května 2009 23:08:23(UTC)
hd1903

Kategorie: Competition Allies

Zpráv: 1,333

Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
wolfow napsal:
Už mám nový výfuk!!! Od laděných svodů duál až nakonec. Za převodovkou propoj-kvůli vyrovnání tlaků. Materiál-nerez,jen kolena jsou z klasické "výfukoviny" páč jsme nerezová(vařitelná) nesehnali. Jo a s tlumičem to dopadlo zle-původní(Praga V3S) byl vyhnilý a jako by tam nebyl. Tak jsem prostě bez. Zvuk je brutální!!!Jupiii!

Super:-)))tak to máš asi ted už větší randál jako já, co? Jak to jede, stejně, nebo lépe, hůře??
Offline wolfow  
#133 Odesláno : pondělí 4. května 2009 0:41:48(UTC)
wolfow

hd1903 napsal:

Super:-)))tak to máš asi ted už větší randál jako já, co? Jak to jede, stejně, nebo lépe, hůře??

Řekl bych,že trošku lepší zátah tam je,ale to je možná jen můj pocit.Hmmm
Sleduji,jak tu každou chvíli řeší někdo karburátor,vačku,sání... Asi se tomu také neubráním-ale až na zimu,až půjde do laku. Ted jen přepsat,vyměnit náplně,dát kola,zvednout prdel a tradá!!! Jo a ten zvuk je myslím si srovnatelný s Tebou. Já to zkusím nějak natočit a dát to sem,ale asi mi to chvíli potrvá-jsem analfabet na tyhle technologie...Doprrr
Offline hd1903  
#134 Odesláno : pondělí 4. května 2009 0:53:00(UTC)
hd1903

wolfow napsal:

Řekl bych,že trošku lepší zátah tam je,ale to je možná jen můj pocit.Hmmm
Sleduji,jak tu každou chvíli řeší někdo karburátor,vačku,sání... Asi se tomu také neubráním-ale až na zimu,až půjde do laku. Ted jen přepsat,vyměnit náplně,dát kola,zvednout prdel a tradá!!! Jo a ten zvuk je myslím si srovnatelný s Tebou. Já to zkusím nějak natočit a dát to sem,ale asi mi to chvíli potrvá-jsem analfabet na tyhle technologie...Doprrr

:-) tak super, ses nějak rozjel s těma úpravama:-))))já jsem s motorem spokojen, ostrou vačku tam mám a karbes se sáním od edlebrocku, jen ten randál s výfuků asi nějak pořeším uvidím nehrotím to, spíš to potřebuji odzkoušet na delší vzdálenost, snad to už bude brzo:-)a doufám, že ne až na ten sraz...:-)))
Offline wolfow  
#135 Odesláno : pondělí 4. května 2009 1:01:17(UTC)
wolfow

hd1903 napsal:

:-) tak super, ses nějak rozjel s těma úpravama:-))))já jsem s motorem spokojen, ostrou vačku tam mám a karbes se sáním od edlebrocku, jen ten randál s výfuků asi nějak pořeším uvidím nehrotím to, spíš to potřebuji odzkoušet na delší vzdálenost, snad to už bude brzo:-)a doufám, že ne až na ten sraz...:-)))

To chápu,jinak bys musel vozit mimino v odhlučněné helmě! Juj
"Rodinný vůz" nesmí přeci dělat takový randál!!! Ale zase se ta průprava může malýmu v budoucnu hodit! Slinttt
Offline xjohny  
#136 Odesláno : pondělí 4. května 2009 1:06:07(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
Dynomaxy s X-pipe a bude to tichý ďábel :)
Camaro se rozskočilo...
Offline hd1903  
#137 Odesláno : pondělí 4. května 2009 1:11:06(UTC)
hd1903

xjohny napsal:
Dynomaxy s X-pipe a bude to tichý ďábel :)

Uvidíme, něco se pořeší, šak na srazu něco třeba u flašky Jacka vymyslíme:-)))
Offline wolfow  
#138 Odesláno : pondělí 4. května 2009 1:25:57(UTC)
wolfow

hd1903 napsal:

Uvidíme, něco se pořeší, šak na srazu něco třeba u flašky Jacka vymyslíme:-)))

Si piš! Dnes ke mě ke garáži přiběhl hoch ze sousedství a že co se děje!?Co to je za zvuk??? Že tu snad jezdí nějaký parník nebo co, a že se říká,že prý tu někdo má MUSTANGA (to jako já) Tak jsem mu to vysvětlil a on mi ještě zamával.....Rekni to ruce Slinttt
Offline hd1903  
#139 Odesláno : pondělí 4. května 2009 1:32:21(UTC)
hd1903

wolfow napsal:

Si piš! Dnes ke mě ke garáži přiběhl hoch ze sousedství a že co se děje!?Co to je za zvuk??? Že tu snad jezdí nějaký parník nebo co, a že se říká,že prý tu někdo má MUSTANGA (to jako já) Tak jsem mu to vysvětlil a on mi ještě zamával.....Rekni to ruce Slinttt

a před hospodou postával a chlastááállll :-))))
Offline xjohny  
#140 Odesláno : pondělí 4. května 2009 11:32:44(UTC)
xjohny

wolfow napsal:
a že se říká,že prý tu někdo má MUSTANGA

Tohle je fakt univerzální hláška :DD Pak nemá být v ČR přebytek Mustangů, když je to první amerika, která každého napadne :)

I když, nedávno jsem se dozvěděl, že se o mě u nás řikalo, že mám Korvetu :)
Camaro se rozskočilo...
Offline Cámo  
#141 Odesláno : pondělí 4. května 2009 14:06:40(UTC)
Cámo

Zpráv: 778

Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
xjohny napsal:

Tohle je fakt univerzální hláška :DD Pak nemá být v ČR přebytek Mustangů, když je to první amerika, která každého napadne :)

I když, nedávno jsem se dozvěděl, že se o mě u nás řikalo, že mám Korvetu :)

hmm já sem si vyslechl, že mám Mustanga taky, pak teda i Korvetu, ale kamarád mě dneska dostal, když prohlásil: Hele ty máš Dodge Camaro že?
HD's coming
Offline Okolojedouci  
#142 Odesláno : pondělí 4. května 2009 16:05:37(UTC)
Okolojedouci

Zpráv: 647

Blahořečil: 3-krát
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
Napsal: Cá Přejít na citovaný příspěvek

hmm já sem si vyslechl, že mám Mustanga taky, pak teda i Korvetu, ale kamarád mě dneska dostal, když prohlásil: Hele ty máš Dodge Camaro že?

Dodge Camaro, uuiiiiiiiiii:)) Mě zas pobavil ten člobrda v Pardubickém bazaru, kam jsme jeli pro toho Fajráka...sem tam volal se zeptat, jestli tam stále je a zda maj otevříno i o svátku..no joooooo, vy myslite ten Chevrolet....nebo Camaro...nebo co to je...

Taky jsem se musel smát:) A kamarádova přítelkyně, když sem přijel na návštěvu "kdo to přijel tim mercedesem?!"
Offline xjohny  
#143 Odesláno : pondělí 4. května 2009 16:06:30(UTC)
xjohny

Okolojedouci napsal:
Taky jsem se musel smát:) A kamarádova přítelkyně, když sem přijel na návštěvu "kdo to přijel tim mercedesem?!"

Áááááá, tak to už snad nejde vůbec splést s Mercedesem :)))
Camaro se rozskočilo...
Offline hd1903  
#144 Odesláno : pondělí 4. května 2009 21:25:27(UTC)
hd1903

xjohny napsal:

Áááááá, tak to už snad nejde vůbec splést s Mercedesem :)))

Že bych měl Porsche? Hmmm
Offline Okolojedouci  
#145 Odesláno : pondělí 4. května 2009 21:45:17(UTC)
Okolojedouci

Zpráv: 647

Blahořečil: 3-krát
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
hd1903 napsal:

Že bych měl Porsche? Hmmm

ale fakt pěkný Porschátko máš, to je ta Karéra, né?
Offline hd1903  
#146 Odesláno : pondělí 4. května 2009 21:53:58(UTC)
hd1903

Okolojedouci napsal:

ale fakt pěkný Porschátko máš, to je ta Karéra, né?
Hurraa Hurraa Hurraa
Offline wolfow  
#147 Odesláno : úterý 5. května 2009 0:23:29(UTC)
wolfow

No-bude to zajímavý na tom našem sletu! Takových značek!!! F-Body jak vyšitý!!! Přijedu teda parníkem no,ať to má úroveň....Piisk
Offline hd1903  
#148 Odesláno : úterý 5. května 2009 11:09:06(UTC)
hd1903

wolfow napsal:
No-bude to zajímavý na tom našem sletu! Takových značek!!! F-Body jak vyšitý!!! Přijedu teda parníkem no,ať to má úroveň....Piisk

Supeer, jede pendolínem :d/
Offline Cámo  
#149 Odesláno : středa 6. května 2009 17:32:09(UTC)
Cámo

Zpráv: 778

Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
wolfow napsal:

jojo přijeĎ parníkem a s perníkem....nic jiného neberem:-)
HD's coming
Offline wolfow  
#150 Odesláno : středa 6. května 2009 23:11:03(UTC)
wolfow

Hele přijel bych i audinou,kdyby přišla bída na kozáky... Teď řeším náplň do diferáku. Musím ho přetěsnit-teče. Je tam norma GL5 80W90. A je prý dobré tam dát ještě aditivum,jelikož je tam samosvor a větší tření. Mám kontakt na jednu firmu,která distribuuje maziva vyvinutá přímo pro autoveterány a sportovní auta. Jakože počítají s tím,že se s tím vozem jede párkrát za rok,tudíž se ten olej "nekazí" v motoru atd, Dostal se mi do ruky zajímavý leták. Mají adresu: www.millersoils.cz Znáte???Hmmm
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest (10)
Podobná témata
Firebird Trans AM 1979 6,6l (Naše F-bodies)
od ramis 23.10.2018 10:58:05(UTC)
Pontiac Trans Am 1979 (Naše F-bodies)
od Trans79 29.04.2009 15:35:15(UTC)
29 stránek«<45678>»
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.