Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
tomcat1 napsal: S Milanom, na ktoreho som ti dal kontakt sme z toho demontovali sidepipy. Boli osadene tak ze prilis znizovali svetlu vysku. Ja som mu potom dal zanovne dualne vyfuky z mojho Camara. Ale on medzitym pozvaral henten vyfuk z toho co mal ...
A ten Fero, co som ti dal kontakt ma aj fotodokumentaciu renovacie.
Jo-kamarád co vaří výfuky(a že jich už pár viděl) říkal,že ten zadní tlumič je zřejmě z Pragy V3S! Zajímavá kombinace! [-o< Zítra zkusím Ferovi zavolat,tak snad něco zjistím.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
xjohny napsal:Přibližný termín srazu je "léto" :-) Jukni kdyžtak do té diskuze, mohlo by se to zase začít probírat s konkrétnějšími daty... General Motors dnes ohlásili, že končí značka Pontiac, propustí asi 14.000 lidí a zavřou továrny. Doba je zlá... Přitom Pontiac je dobrá značka, tý bude hodně škoda Hmmm....Takže za pár let to budou raritní kousky. Ach jo. To abych vyvěsil černou vlajku....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
wolfow napsal:Jo-kamarád co vaří výfuky(a že jich už pár viděl) říkal,že ten zadní tlumič je zřejmě z Pragy V3S! Zajímavá kombinace! [-o< Zítra zkusím Ferovi zavolat,tak snad něco zjistím. Ferovi napis email, telefon som ti dal na Milana :-) Milan to auto potom predal Pechovi, to bol chlapik z Ostravy, neviem ci este robi s amerikami a od Pechu sa to nejak dostalo ku Kunetekovi.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Tak já mám potrubí od svodů svedený do jedný trubky která potom vede do oválného tlumiče který je rovnoběžně s nádrží. Má tak 80cm délku, 40 cm výšku a 20 cm hloubku. No a odtud jdou už 2 trubky a na nich koncovky.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
wolfow napsal:Notak dobře.... Koupil za 110. Vzali zpět za 65. Stačí? Bylo to den ode dne míň a míň. Kdybych váhal ještě pár dnů,už bych asi začal renovovat černýho. Nic by mi nezbylo. Má nabídka byla zprvu že za 100-(vydělali by 10 bez práce,myslím že slušný),ale 10 jim nestačí-kde žiješ! Řekl jsem vše na rovinu,že jsem si to prostě rozmyslel a že chci něco jiného,pojízdného. Uznal jsem chybu a myslel že desítka je slušná kompenzace. Ale to jsem se spletl.I dvacka by se dala ustát,ale 45,slovy čtyřicetpět tisíc korun-je silný kafe.Bez práce za měsíc-slušný vývar. Jak se dozvěděli že chci auto od Ivoše,tak už s nimi nebyla vůbec řeč....Ale moc,moc jsem toho Ivoušovýho chtěl-tak jsem řekl,dobře,ale ta křivda ve mě bude už navždy. A potom,naházel bych do toho určitě víc než do zlaťáka,to je jistý. GV-prostě nikdy více! Tak to je fakt síla..no zřejmě se ale hoši mění s časem..já od nich koupil auto, vydindal slevu a ještě mi ho 50 km dovezli na podvale až domů...ale to bylo někdy v roce 2006
|
|
|
|
|
Už mám nový výfuk!!! Od laděných svodů duál až nakonec. Za převodovkou propoj-kvůli vyrovnání tlaků. Materiál-nerez,jen kolena jsou z klasické "výfukoviny" páč jsme nerezová(vařitelná) nesehnali. Jo a s tlumičem to dopadlo zle-původní(Praga V3S) byl vyhnilý a jako by tam nebyl. Tak jsem prostě bez. Zvuk je brutální!!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Už mám nový výfuk!!! Od laděných svodů duál až nakonec. Za převodovkou propoj-kvůli vyrovnání tlaků. Materiál-nerez,jen kolena jsou z klasické "výfukoviny" páč jsme nerezová(vařitelná) nesehnali. Jo a s tlumičem to dopadlo zle-původní(Praga V3S) byl vyhnilý a jako by tam nebyl. Tak jsem prostě bez. Zvuk je brutální!!! Super:-)))tak to máš asi ted už větší randál jako já, co? Jak to jede, stejně, nebo lépe, hůře??
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Super:-)))tak to máš asi ted už větší randál jako já, co? Jak to jede, stejně, nebo lépe, hůře??
Řekl bych,že trošku lepší zátah tam je,ale to je možná jen můj pocit. Sleduji,jak tu každou chvíli řeší někdo karburátor,vačku,sání... Asi se tomu také neubráním-ale až na zimu,až půjde do laku. Ted jen přepsat,vyměnit náplně,dát kola,zvednout prdel a tradá!!! Jo a ten zvuk je myslím si srovnatelný s Tebou. Já to zkusím nějak natočit a dát to sem,ale asi mi to chvíli potrvá-jsem analfabet na tyhle technologie...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
wolfow napsal:Řekl bych,že trošku lepší zátah tam je,ale to je možná jen můj pocit. Sleduji,jak tu každou chvíli řeší někdo karburátor,vačku,sání... Asi se tomu také neubráním-ale až na zimu,až půjde do laku. Ted jen přepsat,vyměnit náplně,dát kola,zvednout prdel a tradá!!! Jo a ten zvuk je myslím si srovnatelný s Tebou. Já to zkusím nějak natočit a dát to sem,ale asi mi to chvíli potrvá-jsem analfabet na tyhle technologie... :-) tak super, ses nějak rozjel s těma úpravama:-))))já jsem s motorem spokojen, ostrou vačku tam mám a karbes se sáním od edlebrocku, jen ten randál s výfuků asi nějak pořeším uvidím nehrotím to, spíš to potřebuji odzkoušet na delší vzdálenost, snad to už bude brzo:-)a doufám, že ne až na ten sraz...:-)))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: :-) tak super, ses nějak rozjel s těma úpravama:-))))já jsem s motorem spokojen, ostrou vačku tam mám a karbes se sáním od edlebrocku, jen ten randál s výfuků asi nějak pořeším uvidím nehrotím to, spíš to potřebuji odzkoušet na delší vzdálenost, snad to už bude brzo:-)a doufám, že ne až na ten sraz...:-)))
To chápu,jinak bys musel vozit mimino v odhlučněné helmě! "Rodinný vůz" nesmí přeci dělat takový randál!!! Ale zase se ta průprava může malýmu v budoucnu hodit!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Dynomaxy s X-pipe a bude to tichý ďábel :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Dynomaxy s X-pipe a bude to tichý ďábel :) Uvidíme, něco se pořeší, šak na srazu něco třeba u flašky Jacka vymyslíme:-)))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Uvidíme, něco se pořeší, šak na srazu něco třeba u flašky Jacka vymyslíme:-)))
Si piš! Dnes ke mě ke garáži přiběhl hoch ze sousedství a že co se děje!?Co to je za zvuk??? Že tu snad jezdí nějaký parník nebo co, a že se říká,že prý tu někdo má MUSTANGA (to jako já) Tak jsem mu to vysvětlil a on mi ještě zamával.....
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Si piš! Dnes ke mě ke garáži přiběhl hoch ze sousedství a že co se děje!?Co to je za zvuk??? Že tu snad jezdí nějaký parník nebo co, a že se říká,že prý tu někdo má MUSTANGA (to jako já) Tak jsem mu to vysvětlil a on mi ještě zamával..... a před hospodou postával a chlastááállll :-))))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
wolfow napsal:a že se říká,že prý tu někdo má MUSTANGA Tohle je fakt univerzální hláška :DD Pak nemá být v ČR přebytek Mustangů, když je to první amerika, která každého napadne :) I když, nedávno jsem se dozvěděl, že se o mě u nás řikalo, že mám Korvetu :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
xjohny napsal: Tohle je fakt univerzální hláška :DD Pak nemá být v ČR přebytek Mustangů, když je to první amerika, která každého napadne :)
I když, nedávno jsem se dozvěděl, že se o mě u nás řikalo, že mám Korvetu :)
hmm já sem si vyslechl, že mám Mustanga taky, pak teda i Korvetu, ale kamarád mě dneska dostal, když prohlásil: Hele ty máš Dodge Camaro že? |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Cá hmm já sem si vyslechl, že mám Mustanga taky, pak teda i Korvetu, ale kamarád mě dneska dostal, když prohlásil: Hele ty máš Dodge Camaro že?
Dodge Camaro, uuiiiiiiiiii:)) Mě zas pobavil ten člobrda v Pardubickém bazaru, kam jsme jeli pro toho Fajráka...sem tam volal se zeptat, jestli tam stále je a zda maj otevříno i o svátku..no joooooo, vy myslite ten Chevrolet....nebo Camaro...nebo co to je... Taky jsem se musel smát:) A kamarádova přítelkyně, když sem přijel na návštěvu "kdo to přijel tim mercedesem?!"
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:Taky jsem se musel smát:) A kamarádova přítelkyně, když sem přijel na návštěvu "kdo to přijel tim mercedesem?!" Áááááá, tak to už snad nejde vůbec splést s Mercedesem :))) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Áááááá, tak to už snad nejde vůbec splést s Mercedesem :)))
Že bych měl Porsche?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Že bych měl Porsche? ale fakt pěkný Porschátko máš, to je ta Karéra, né?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No-bude to zajímavý na tom našem sletu! Takových značek!!! F-Body jak vyšitý!!! Přijedu teda parníkem no,ať to má úroveň....
|
|
|
|
|
wolfow napsal:No-bude to zajímavý na tom našem sletu! Takových značek!!! F-Body jak vyšitý!!! Přijedu teda parníkem no,ať to má úroveň.... Supeer, jede pendolínem :d/
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
wolfow napsal:No-bude to zajímavý na tom našem sletu! Takových značek!!! F-Body jak vyšitý!!! Přijedu teda parníkem no,ať to má úroveň.... jojo přijeĎ parníkem a s perníkem....nic jiného neberem:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Hele přijel bych i audinou,kdyby přišla bída na kozáky... Teď řeším náplň do diferáku. Musím ho přetěsnit-teče. Je tam norma GL5 80W90. A je prý dobré tam dát ještě aditivum,jelikož je tam samosvor a větší tření. Mám kontakt na jednu firmu,která distribuuje maziva vyvinutá přímo pro autoveterány a sportovní auta. Jakože počítají s tím,že se s tím vozem jede párkrát za rok,tudíž se ten olej "nekazí" v motoru atd, Dostal se mi do ruky zajímavý leták. Mají adresu: www.millersoils.cz Znáte???
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK