Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Pokud se ti motor nevaří, tak to neřeš :-) Spíš to slouží k orientaci pro to, jestli se náhodou neděje něco zlého.
Je aspoň vidět, jestli se otevírá termostat? Tj. že ručička při studeným motoru postupně přeleze tu čtvrtinu, ale pak se vrátí a zůstane tam?
Jinak podle mě to bude možná víc jak 160F, 71°C mi přijde relativně chladný :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.03.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha 9
|
jj rucicka se hybe to je v pohode. jde spis o to, ze z budiku nevyctu, jakou vlastne ukazuje hodnotu , je totiz nesymetricky znaceny. zacina na 100, ve ctvrtine je jen carecka, v pulce je 210, ve trech ctvrtinach carecka a uplne na konci 260:) a co jsem tak pochopil, tak normlani teplota by mela byt kolem 190 F aspon z teto diskuze http://www.nastyz28.com/.../index.php/t-192912.htmlUpraveno uživatelem pondělí 25. července 2011 21:01:49(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Víš co, tak si změř teplotu chladící kapaliny nějakým teploměrem a uvidíš ;-)
Buď laserovým teploměrem na blok motoru, ale to bude ukazovat víc. Nebo strč nějakej teploměr přímo do chladiče a sleduj růst teploty. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.03.2010(UTC) Zpráv: 104 Bydliště: Praha 9
|
Tak letosni asi posledni vyjizdka, v nedeli jeste na vymenu zadnich tlumicu a tepltoniho cidla:) Upraveno uživatelem sobota 12. listopadu 2011 9:07:55(UTC)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Maly upgrade, vymena teplotniho cidla /to ktere jsem si koupil nesedel zavit:( /http://shop.advanceautoparts.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_Coolant-Temperature-Sensor-BWD_5973368-P_425_R%7CGRPSESWAMS___ - treba se nekomu bude hodit/. Nakonec kamos pouzil cidlo z Corvette, zda se ze funguje, ukazuje teda pri jizde neco kolem 3/4 na budiku, to stare mi vylezlo jen na 1/4/ + nove zadni tlumice Monroe. BTW ty puvodni na sobe mely vyrazene made in USA. [img]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/831/30598230.jpg/] Upraveno uživatelem čtvrtek 24. listopadu 2011 11:30:50(UTC)
|
|
|
|
|
Jj, známá věc, každý čidlo ukazuje něco jinýho a pokud chceš aby ukazovalo "správně", musíš překalibrovat budík jiným odporem, jako jsem to v létě řešil já. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Trada a nove svetylka. BTW nema nekdo nahodou nove tesneni mezi svetly i to tesneni kolem svetel:) prijdou mi ty stare uz dost ztrouchnivele:) Upraveno uživatelem středa 21. března 2012 23:36:36(UTC)
|
|
|
|
|
Tomu tvýmu Camaru překvapivě slušely i ty zatmavený lampy, ale tohle je lepší Já mám taky starý těsnění a chtělo by to nový, ale zatím na to nezbývá priorita |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
to jsi sehnal stara svetla ? tesneni do svetel uvnitr se bych resil silikonem a to venkovni hol musis koupit , myslim ze jedno bylo za 40 dolcu a jde tam take pekne blbe moc nepasuje..
|
|
|
|
|
fik napsal:to jsi sehnal stara svetla ? tesneni do svetel uvnitr se bych resil silikonem a to venkovni hol musis koupit , myslim ze jedno bylo za 40 dolcu a jde tam take pekne blbe moc nepasuje.. jj objednal jsem je v Jegs nejak v kvetnu a dorazily pred Vanoci:) Jupii:) nekde jsem je zase videl prodavat,... no asi ty tesneni koupim oboje dvoje, kazdopadne za ty tesneni pres 100 USD mi prijde dost:(
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
DAJ napsal:jj objednal jsem je v Jegs nejak v kvetnu a dorazily pred Vanoci:) Jupii:) nekde jsem je zase videl prodavat,... no asi ty tesneni koupim oboje dvoje, kazdopadne za ty tesneni pres 100 USD mi prijde dost:( dobry , take jsem chtel s tim cernym prouzkem , ale najednou je nemeli v nabidce tak jsem slepil ty puvodni , jaka byla cena tech svetel ? to tesneni uvnitr neni opravdu nijak specialni, koupil bych neco podobneho v metrazi , firma Gumotex Horni Počernice ma obrovskej vyber !!
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 13.10.2011(UTC) Zpráv: 149 Bydliště: České Budějovice
Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
DAJ napsal:Maly upgrade, vymena teplotniho cidla /to ktere jsem si koupil nesedel zavit:( /http://shop.advanceautoparts.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_Coolant-Temperature-Sensor-BWD_5973368-P_425_R%7CGRPSESWAMS___ - treba se nekomu bude hodit/. Nakonec kamos pouzil cidlo z Corvette, zda se ze funguje, ukazuje teda pri jizde neco kolem 3/4 na budiku, to stare mi vylezlo jen na 1/4/ + nove zadni tlumice Monroe. BTW ty puvodni na sobe mely vyrazene made in USA. Zdá se mi to, nebo se ten zadek po výměně tlumičů zvednul?
|
|
|
|
|
TransAm79 napsal:Zdá se mi to, nebo se ten zadek po výměně tlumičů zvednul? Zadek se fakt zvednul, je to uplne neco jineho, velka spokojenost, investice 1200 Kc za nove tlumice a vysledek opravdu super. Prehozeni tlumicu 15 minut. Kdzy to shrnu, tak za nejmensi penize, nevetsi uzitek:) Fik: myslim, ze jsem daval 109 USD za jedno svetlo,...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK