Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nedělám, dneska jsem víc vyhřál garáž a už to bylo. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nedělám, dneska jsem víc vyhřál garáž a už to bylo. co to ma co spolecneho s prasknutim bloku? ty nedavas antifreeze? |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
S vyhřátím garáže má společné to, že voda rozmrzne a začné téct ;-)
Já jsem ještě před repasí dával antifreeze, takhle mi to Ondra předal a já počítal s tím, že tam dal to na čem jsme se domlouvali.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
xjohny napsal:S vyhřátím garáže má společné to, že voda rozmrzne a začné téct ;-)
Já jsem ještě před repasí dával antifreeze, takhle mi to Ondra předal a já počítal s tím, že tam dal to na čem jsme se domlouvali.. Ze ty sis tam dal schvalne vodu aby sis koupil 5,7 :) |
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Honzo, to teda koukam..... To je teda radna smula. Nezoufej treba to pujde zavarit, jsou na to specilani postupy a svareci elektrody. No ikdyby ne, tak nehazej flintu do zita a kup do toho poradnou 350ku .
|
|
|
|
|
tak si fofrem objednej samotnej blok 305... prehazis jen komponenty ne? nevidim v tom problem... |
|
|
|
|
|
A neni to zbytečný objednávat 305? To bych si radši fofrem objednal 350 blok (kdybych na to měl) a přeházel ty věci na něj, všechny jsou kompatibilní... Upraveno uživatelem sobota 6. března 2010 19:40:36(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:A neni to zbytečný objednávat 305? To bych si radši fofrem objednal 350 blok (kdybych na to měl) a přeházel ty věci na něj, všechny jsou kompatibilní... Kdybys koupil holej 5.7 blok, tak ti dám vše co mi zbylo z předchozí 5.7 Baronet by byl schopnej dát dohromady ty hlavy, písty mám taky a jsou v pořádku... prostě ti dám vše co by ti pomohlo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
|
Hele, je videt jak je ta prasklina velka ? Porad si myslim ze by to mohlo jit zavarit a doufat ze to neprasklo jeste nekde. Kolik jsi mel prosim te stupnu v ty garazi ??
|
|
|
|
|
No je to na dost špatnym místě, ale řekl bych, že je to podélná tenká prasklina, cca 2-5cm dlouhá. Ale těžko soudit. V garáži se netopilo, když byly ty extrémní mrazy, takže hádám že tam mohlo být minimálně -5-10°C. A navíc to vypadá, že je to prasklé i na druhé straně bloku, protože je tam i druhá loužička.
Jířa: No když už, tak bych klidně koupil ten long-block, a na něj by se naházel vše, co je teď na 305ce. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Ty wole!!!! To teda čumím.... A já Ti psal na FB,že Harry Kapanen a tak....Že jsi to nevydržel a nastartoval.... Copak tyhle bloky nemají mrazovky? Je to v místě,kam není vidět,třeba to nebude tak strašný. Zkoušel jsi nastartovat a koukat jestli se opravdu ztrácí voda?
|
|
|
|
|
Teď je moc zima na to abych to zkoušel startovat, neotevřu vrata, protože budou přimrzlá, a navíc mám v garáži nacouváno. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No je to na dost špatnym místě, ale řekl bych, že je to podélná tenká prasklina, cca 2-5cm dlouhá. Ale těžko soudit. V garáži se netopilo, když byly ty extrémní mrazy, takže hádám že tam mohlo být minimálně -5-10°C.
Jířa: No když už, tak bych klidně koupil ten long-block, a na něj by se naházel vše, co je teď na 305ce. No -10 uz je dost... Ten antifreeze musel bejt namichanej v najakym spatnym pomeru. Ja bych ten motor vytahul tlakovou vodou vyzkousel, kde vsude tece a pak to zkusil nechat zavarit. Treba to bude vporadku. Minimalne jako nouzovka nez kouipis 350ku...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Jestli to jen někde něco nevytlačilo,nebo nenavolnilo... Kdyby tam bylo i minimum antifreeze tak sakra ten blok musí přeci něco vydržet!!!! Počkal bych na unáhlené soudy-vytlačil ven a natočil,aby se to ohřálo a natlakovalo-pak pozorovat a stanovovat diagnozu! Tady Ti skápnul nějakej kondenzát třeba... Ono,když se vysráží voda na takovým kusu železa,je jí celkem dost! Natlakuj a uvidíš-když vyteče všechna voda-je to v pr... Ale přeji Ti samozřejmě opak!
|
|
|
|
|
Podle toho, co jsem nabral z těch kapek to vypadá jako čistá voda: wolfow: Hele, tohle fakt kapalo před očima, to není žádnej kondenzát. Popostrčil jsem auto o metr dopředu a hned taková loužička. To nemůže být kondenzát. Hlavně je ale divný, že není vytlačená ani jedna zátka... ? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Hlavně je ale divný, že není vytlačená ani jedna zátka... ? to neni divny, to je normalni, proste driv praskne blok nez se vytlaci zatka... |
|
|
|
|
|
No právě! Málokdo má uvnitř motoru tak "čisto" aby vytékala takhle křišťálová voda. Většinou je zaprasená z vnitřku,trochu rzi,nečistot.... Vždycky to má nějakou barvu. Není to auto z r. 2009! Nějak se mi to nezdá stále-žádná mrazovka venku,blok praská až nakonec!
|
|
|
|
|
sejki napsal:to neni divny, to je normalni, proste driv praskne blok nez se vytlaci zatka... Od čeho tam pak ty mrazovky jsou? Já to měl jednou na starý audi-na jedný straně mrazovky pryč a blok zůstal ok. Stačilo naklepnout zpátky...
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Od čeho tam pak ty mrazovky jsou? Já to měl jednou na starý audi-na jedný straně mrazovky pryč a blok zůstal ok. Stačilo naklepnout zpátky...
nekdy ti proste praskne blok i kdyz tam zatky jsou. testoval jsem to jednou na starem bloku a blok prdnul a zatky ok.... holt takovej druh :) |
|
|
|
|
|
Ta voda je fakt podezrele cista... Dival ses jestli ti ubyva v chladici ? V tydnu bylo docela teplo teoreticky by to melo rozmrznout uz drive a ne az ted. Nemas nahodou doma hustomer nebo nekoho kdo ho ma. Muzes zmerit do kolika stupnu ta cladici kapalina je.
|
|
|
|
|
No hustoměr mám, problém je, že tam není origo chladič a nějak na něm nevidím nikde víčko Takže ani nezjistim, jestli ubývá. Podle mě je to voda, už od pohledu. Hustoměr netřeba. Už to rozmrzlo dřív, ale doufal jsem, že to jde z chladiče. V jámě pod autem už je docela mokro a nakapáno. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No hustoměr mám, problém je, že tam není origo chladič a nějak na něm nevidím nikde víčko Takže ani nezjistim, jestli ubývá. Podle mě je to voda, už od pohledu. Hustoměr netřeba. Už to rozmrzlo dřív, ale doufal jsem, že to jde z chladiče. V jámě pod autem už je docela mokro a nakapáno. No to je blby.... Chladic bez vicka ??? Jak se tam leje voda ?
|
|
|
|
|
Honza T napsal:No to je blby.... Chladic bez vicka ??? Jak se tam leje voda ? ze by nekde redukce mezi hadicema a na nem vicko? |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Takato liatina sa neda spolahlivo zavarit. Robi sa to totiz tak ze sa zvarany diel strci do pece rozpali do cervena a potom sa to zavari takou specialnou elektrodou a vrati do pece na par hodin. Potom sa pec vypne a necha sa to pomaly vychaldnut. Ale ajtak na to neda nikdo zaruku. Dostat ale take kvalitne epoxidy na kovy. S tym by som to skusil zalepit. Predtym ale cele okolie vybrusit na cisty kov! A keby to nepomohlo mam tu LT1...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK