Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ona ta prasklina je docela slušná, tedy jsou tam dvě. Řekl bych na stejném místě na obou stranách - těsně pod hlavami. Ta pravá už teď teče čůrkem. No, naleju olej zpět a nastartuju, ale dnes už to nebude. Naděje stále nezemřela, moje třistaprdka |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
jo,říkal jsem si,že je štěstí,že to ruplo jen na jedný straně-a ono ne... Hlavně že se nevytratil optimismus-to je důležitý! Držím palce! Apropo-všechny díly už mám doma. Tlumiče,pružiny,destičky jsem musel doplatit 1.800,- za clo... Takže díky-můžu strojit. Jen ty samolepky se někde asi sekly....
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
xjohny napsal:Ona ta prasklina je docela slušná, tedy jsou tam dvě. Řekl bych na stejném místě na obou stranách - těsně pod hlavami. Ta pravá už teď teče čůrkem. No, naleju olej zpět a nastartuju, ale dnes už to nebude. Naděje stále nezemřela, moje třistaprdka Ten olej máš čistej jak novej co víc chtít,a co ti tam teče čurkem když si vodu vypustil? Nastaruj to a ohřej takhle nic nepoznáš,až se to bude ohřívat bude se s toho kouřit a odpařovat spousta vody ,to je normální po zimě a dlouhém stání nech to opravdu dobře prohřát.minimálně 20-30 minut.Jinak na točení startérem opravdu hadice nenatlakuješ to by jsi musel mít uplně pryč hlavy nebo těsnění |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Nojo, ten prodejce má pár průměrných hodnocení ohledně doby doručení... tak vydrž, přijdou! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
baronet: Voda tekla, když jsem to trochu napustil před točením startérem. Ovšem trošku mám obavy to nechat takhle dlouho běžet, když se ta voda bokem takhle rychle ztrácí O to víc může téct, až to bude motor pumpovat. Do chladiče přístup není a plní se to jen odpojenou hadicí... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:baronet: Voda tekla, když jsem to trochu napustil před točením startérem. Ovšem trošku mám obavy to nechat takhle dlouho běžet, když se ta voda bokem takhle rychle ztrácí O to víc může téct, až to bude motor pumpovat. Do chladiče přístup není a plní se to jen odpojenou hadicí... Já tedy vodu dolévám do expanzky. Myslíš že bys to nestačil dokrmovat přez ní?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
Napsal: Jí Já tedy vodu dolévám do expanzky. Myslíš že bys to nestačil dokrmovat přez ní? ty nemáš chladič z Mercury:d/ |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Baronet74 napsal:ty nemáš chladič z Mercury:d/
on ma chladic od Forda? |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Jo, protože jsem ještě nekoupil origo Ten můj původní byl jak ementál, tak se tam dal dočasně tenhle. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Uf:-) ještě že tak.... ale ty čůrky jsou vidět, pěkně to ščí |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Super, takže stačí přelepit tu prasklinu, jak se tu řešilo?
Před tim videem jsi to už měl nestartovaný nebo to chytá tak dobře? Já to po odstávce musím točit startérem tak 30 sekund - předpokládám, že jde o natáhnutí paliva... |
|
|
|
|
|
Ano, mělo by stačit zalepit, uvidí se, až se pořádně ta prasklina prohlídne, je pěkně blbě dostupná. Ano, tohle byl první start po zimě, holt sytič je sytič |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
xjohny napsal:Ano, mělo by stačit zalepit, uvidí se, až se pořádně ta prasklina prohlídne, je pěkně blbě dostupná. Ano, tohle byl první start po zimě, holt sytič je sytič To já mám taky sytič, elektrickej ... Ale prostě asi zmizí vždycky benzín z karbce a pumpě trvá, než ho tam dopraví. Že by někde něco špatně těsnilo? |
|
|
|
|
|
Hm... podle mě by se to mělo držet těsně u pumpy, neni možný aby vyschnul celý palivový přívod. Takže bys neměl točit naprázdno víc jak 10s. Třeba je na čase zkontrolovat palivové čerpadlo? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
no žádný čerpadlo v nádrži nemám, aspoň myslim ;) Je tam teda jen tahle pumpa na motoru. Tak ji časem můžu vyměnit a pak zrovna zkusit naučit auto chlastat alkohol ;) Ale pro teď už byly investice velký dost. |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:no žádný čerpadlo v nádrži nemám, aspoň myslim ;) Je tam teda jen tahle pumpa na motoru. Tak ji časem můžu vyměnit a pak zrovna zkusit naučit auto chlastat alkohol ;) Ale pro teď už byly investice velký dost. Já tam sytič mám, ale tak blbě udělanej že ho ani nepoužívám. Prostě dokud se to auto alespoň trochu nezavlaží, tak s ním nehnu. Startoval jsem ho asi po třech měsících, dvakrát jsem ho protočil, pak našlapal plyn a chytlo téměř hned. Akorám jsem ho musel na těch 1200 - 1500 musel chvilku držet plynem.
|
|
|
|
|
Tak vidíte, já akorát předminulý týden 10s točil naprázdno startérem (odpojený zapalování) v rámci detekce škod po mrazech. Pak to 14 dní stálo. Před startem jsem to 3x lehce našlápnul, vytáhnul sytič a nastartoval, jako lusk :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak vidíte, já akorát předminulý týden 10s točil naprázdno startérem (odpojený zapalování) v rámci detekce škod po mrazech. Pak to 14 dní stálo. Před startem jsem to 3x lehce našlápnul, vytáhnul sytič a nastartoval, jako lusk :-) Kdyby se mi chtělo sundavat vzduchový filtr abych mohl vytahnout sytič, tak taky nastartuju jako dva lusky ;-)
|
|
|
|
|
Deutche blau-teppiche-tuning! Komu se nelení tomu se velbloudí. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
To světlo tam drží za 2 šroubky ve stropu: Ve světle jsou nacvaknutý takový kontakty na který se pak připíchne ta originální žárovka (v ČR taková asi nejní) Celý kit jsem koupil na fbodywarehouse.com. Upraveno uživatelem sobota 17. dubna 2010 22:15:13(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Pekne pekne , sedacky jako nove, to je origo ?? zajimavej tvar a druh potahu
|
|
|
|
|
Ano origo sedadla, jenom loni vyčištěné... zde ještě finální úprava šiftru, je tam bílá LED místo žárovky, svítí to trošku méně jasně. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Áááá.... Já chci taky.... Máš domácí úkol Jénik. Prosim tě sežeň mi dvě ty diodová světélka. Já je tam dám taky, protože tohle prostě nemá chybu!
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK