Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Videomaniak:-)))))viděl jsem tam mašinu, ta je tvoja? Jamahy Jamaha :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Jamahy Jamaha :) Fazer, nebo diversion?
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 13 Bydliště: Třebenice-LT
|
|
Yamaha FZ6 powered by ME |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
|
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
No... Jak se to s těma kolama krásně vylouplo :d/ Už jen to křidélko a je to cajk
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 13 Bydliště: Třebenice-LT
|
Napsal: Cá ten skůtr jo?
Jo,jo, jelikoz jsem malej a hubenej muzu mit jen malou motrku, az budu vyzranej a tlustej budu moct mit velkou motorku |
Yamaha FZ6 powered by ME |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak jsem včera byl na třídnim srazu po 10ti letech s Camarem a byla to paráda. Cestou domu se mi to u křižovatky parádně utrhlo a jel jsem v driftu proti dvěma mladíkům, pěkně uskakovali hoší Ale klid, bylo to stejně pod kontrolou, kdybych chtěl, tak jim uhnu :))) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak jsem včera byl na třídnim srazu po 10ti letech s Camarem a byla to paráda. Cestou domu se mi to u křižovatky parádně utrhlo a jel jsem v driftu proti dvěma mladíkům, pěkně uskakovali hoší Ale klid, bylo to stejně pod kontrolou, kdybych chtěl, tak jim uhnu :))) To se to machruje co? :d/ Já byl s Camarem na třídním srazu před dvěma roky
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
Napsal: Jí To se to machruje co? :d/ Já byl s Camarem na třídním srazu před dvěma roky to já na třídní sraz s Camarem nemůžu, páč sme měli ve třídě takový retardy, že by mě s tím něco udělali...vlastně i u nás v obci jsou vandalové a vcelku se dost bojím, naštěstí je Camaro neustálě v garáži, ale, nikdy nevíš co se může stát... |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá to já na třídní sraz s Camarem nemůžu, páč sme měli ve třídě takový retardy, že by mě s tím něco udělali...vlastně i u nás v obci jsou vandalové a vcelku se dost bojím, naštěstí je Camaro neustálě v garáži, ale, nikdy nevíš co se může stát...
Hlavně, že je pěkně v teplíčku a můžeš se s ním mazlit
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Hlavně, že je pěkně v teplíčku a můžeš se s ním mazlit no to víš že je:-) ale je v pronajmuté garáži, takže je o ždibík dále, asi tak o 100metrů:-))) v zimě už bude stát v garáži za zahradou:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Cá to já na třídní sraz s Camarem nemůžu, páč sme měli ve třídě takový retardy, že by mě s tím něco udělali...vlastně i u nás v obci jsou vandalové a vcelku se dost bojím, naštěstí je Camaro neustálě v garáži, ale, nikdy nevíš co se může stát...
tak to te docela lituji! kdyz se takhle musis o camaro bat!!!!!
|
|
|
|
|
tafna napsal: tak to te docela lituji! kdyz se takhle musis o camaro bat!!!!! :-)))já mám camaro asi 200 m od baráku v garáži, ze které mi už ukradli jednou mašinu, co naděláš..camaro nikdo z garže krást snad nebude..
|
|
|
|
|
Malej Jeníček u camárka :d/
|
|
|
|
|
Jůůů děcku se líbí můj peklostroj :-) Kdes to vzal?
Ale stouplo si blbě, ještě ždibínek doprava, aby zakrylo ten odloupnutej lak na nárazníku :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jůůů děcku se líbí můj peklostroj :-) Kdes to vzal?
Ale stouplo si blbě, ještě ždibínek doprava, aby zakrylo ten odloupnutej lak na nárazníku :) Hezký viď? :-) Mě se taky moc líbí
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Jůůů děcku se líbí můj peklostroj :-) Kdes to vzal?
Ale stouplo si blbě, ještě ždibínek doprava, aby zakrylo ten odloupnutej lak na nárazníku :) prej kdes to vzal, to je tvůj synek [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
jej, iffyho peklopohřebák, pokud se nemýlím:)
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tady to sakra chcíplo poslední dny. To léto, to léto... Tak aspoň malý update od admina: Originál palec rozdělovače - nainstalovánNový PCV ventil a grommet - jsou tamNová relátka na blinkry - blikajíZbytek je příprava pro nové kotouče, a ano Jiří, ložiska jsou made in China |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
No to si děláš legraci!!! Fakt China??? Jinak Juráškovo Camaro stále v praze
|
|
|
|
|
Napsal: Jí No to si děláš legraci!!! Fakt China??? Jinak Juráškovo Camaro stále v praze Nojo, nenaděláš nic, ale myslím, že je zbytečné to brát tak vážně, zadavatel zakázky jistě žádá nějaký výrobní standard a kvalitu. V takovém případě by neměl být rozdíl mezi ocelí čínskou a americkou. Holt výrobní náklady jsou výrobní náklady. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Nojo, nenaděláš nic, ale myslím, že je zbytečné to brát tak vážně, zadavatel zakázky jistě žádá nějaký výrobní standard a kvalitu. V takovém případě by neměl být rozdíl mezi ocelí čínskou a americkou. Holt výrobní náklady jsou výrobní náklady.
Budeš s tím chtí pomoct nebo to zmákneš sám. Až to budeš dělat.
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Budeš s tím chtí pomoct nebo to zmákneš sám. Až to budeš dělat. Uvidím, uvidím, zkušený dohled by se zajisté hodil. Ještě musím kupit tu nejzásadnější věc - kotouče :)) To vidím až někdy na červenec. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Uvidím, uvidím, zkušený dohled by se zajisté hodil. Ještě musím kupit tu nejzásadnější věc - kotouče :)) To vidím až někdy na červenec.
Jak budeš chtít. Dáš echo a Jířa dorazí a nebo Jeníček dorazí za Jířou :-)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK