chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Brno - Masarykův okruh - Pacecars wanted!!!
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
kde všude se bude jezdit příští rok nevím, ale u pozvánek do Brna psaly, že je to nejspíš naposled... tak může se to určitě změnit, ale radši s tím nepočítat no. O to zajímavější ta akce byla :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal:
To bude jízda! Samozřejmě tam budou i nějaký ty Corvette a ostatní balast :-) corvette :-) |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 11.11.2009(UTC) Zpráv: 700 Bydliště: Brno - nejvetsi vesnice v CR
Blahořečen: 23-krát v 19 příspěvcích
|
Mě se to velice líbilo, organizační zmatek vem čert. Já osobně jsem se tam nepřišel nažrat, takže spokojenost :D Na některých fotkách vypadaj naše auta jak kdybysme jeli sérii Nascar :D Velice děkuji že to Džony zorganizoval, mě se to moc líbilo. |
camaro SPORT COUPE V6 1988 camaro Z28 1991 Rodinka: Firebird V6 92, Camaro LT 78, Monte Carlo 72, Golden Spirit 80, Mark VII 88 |
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Brno - Masarykův okruh - Pacecars wanted!!!
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK