Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
5 vynechám, není to fbody a nikdo na fóru ji ani nemá. Už mám skoro hotovou jedničku, tak to přihodím a rozhodneme se, zda tam přidat i čtyřku. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Varianta 3 aut: Tak nevím Kompozice se dá samozřejmě poupravit, např. je dát dál od sebe, tady jde o základní návrh. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ještě k textu - když se uchytilo "vicous", tak co kdyby tam bylo napsáno "A small vicious animal..." - pro Camaristy "Screaming / Flaming Chicken" - pro Firebirdy Upraveno uživatelem čtvrtek 21. června 2012 15:54:40(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Pro Firebirdisty spíše slyším "řvoucí kuře", takže spíš "Screaming Chicken". Ale je to jen věta, co sem slyšel, "pták ohnivák" slyším zatím jen od sebe...
A co takhle to spojit "A small vicious animal & Screaming chicken"? |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Kombinace mi přijde divná, to radši ty 2 verze. Siluety bych možná radši jen ty 2, ale ta poslední verze je taky fajn :) |
|
|
|
|
|
Ještě jedna varianta, všichni čtyři pohromadě. Tentokrát vepředu nejstarší... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.08.2011(UTC) Zpráv: 308 Bydliště: Kolín - Ovčáry
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 4-krát v 4 příspěvcích
|
Co třeba něco v takovýmhle stylu: Mimochodem ten poslední obrázek s těma čtyřma siluetama vypadá dobře! |
Jak to nesmrdí benzínem, tak to nepatří na silnici... |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
To logo je na triko moc komplikovaný bych řekl. Mně se právě líběj siluety, je to takový správně jednoduchý a šlo by to možná i potisknout jinou, trvanlivější technologií.
Jinak ty 4 siluety se mi už tolik nelíběj. Nesedí mi perspektiva. Možná je ta 4ka větší, nevim. Pak je to hodně velký oproti textu, kterej be měl bejt místo předního kola a dveří 1. auta. pokud by se dal text úplně mimo, zase by ta 1. silueta působila jako nedokončená bez významu. Prostě nejvíc se mi líbil 1. návrh se 2ma siluetama... |
|
|
|
|
|
Jo, těch aut je tam možná hodně ty výtky chápu. Akorát, že škoda že se k tomu ještě nevyjádřilo víc obecenstva, takhle to tu ladíme akorát 2-4 a mělo by to být pro 20+ lidí Auta jsem k sobě nahňácal a přidal textík. Pozměnil jsem taky perspektivu - tj. ty novější jsou vždy o kousek menší. Jinak cpu tam 4gen i proto, protože pár lidí tohle auto má a kdyby měli tričko jen s 2 a 3, tak by jim to možná přišlo líto :D 1gen tam potom patří už proto, protože by tam do čtveřice chybělo :-)) Upraveno uživatelem pátek 22. června 2012 11:09:37(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tohle je mnohem lepší, než předchozí! Aut je pořád moc, ale vypadá to líp a chápu i protinázory. Jak říkáš, chce to reakce dalších lidí, tak na ně počkejme...
Vy OSTATNÍ, VYJÁDŘETE SE, prosím :) |
|
|
|
|
|
No dvojkový je ještě dost velký, přijde mi největší. Možná tu perspektivu ještě zvětším, aby třeba 4kový bylu už jen poloviční :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Za mě:se mi to líbí :) mám ted dost práce na auto sem měsíc ani nešáhnul tak nic nestíhám ani přemejšlet jak by to mohlo vypadat jinak :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
nestacil by jenom napis unleashed fuel only a neco camaro pontiac?
|
|
|
|
|
"Unleashed fuel only" by se vlastně dal použít pro Firebird i Camaro, to je dobrej nápad. Pokud se líbí tenhle slogan i ostatním? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
mě tam "unleashed fuel only" sedí asi nejlíp, pokud je to charakteristický právě k těmto vozům :)
a na zádech nahoře by se mi líbilo menší logo camara/firebirdu takový jako je zde na stránkách nahoře vpravo.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Mě se auta v poslední variantě celkem líběj, ale nevím, jestli to na tričko není moc široký. Myšleno, jestli to pak nebude moc malý. Navíc možná budou muset být trochu tlustší čáry. Nápis klidně takhle. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
dopredu na prso nejaky logo eventuelne na rukav a dozadu pres cely zada napis unleashed fuel only,a trika nemuseji byt jenom cerny.
|
|
|
|
|
Ještě smrsklejší varianty + nové nápisy. Druhý obrázek je bez jedničkového Camara: --- |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Poslední je dobrý, jen nápis camaro by chtělo jiným fontem jako originál na autě. Teda nějakým z nich. A na záda jasně toto:
|
|
|
|
|
Poslední myslíš tu druhou variantu bez jedničkovýho? Pravda, že s originálním vzhledem přišly až druhý generace fbodies no Jo a myslel jsem přesně opačně - siluety na záda a na předek na prsa ty znáčky :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ještě by bylo třeba dojít ke konsensu, které logo Camaro použít - jestli to kulaté (psací) nebo to moderní (tiskací)? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Asi budu za kazisvěta, ale: * mně se právě líbily siluety bez nápisu Camaro (jednak to mělo být rozpoznatelné jen lidem aspoň trochu znalým, jednak siluety měly řešit "chevy vs. pontiac") * nerozumím, jak "unleashed fuel only" charakterizuje tyhle auta * tím, že by tam bylo nakonec jméno auta, jeho obrázek a případně ještě znak, se to bude hodně podobat jakýmukoliv normálně prodávanýmu triku * když už by se tam dával nápis, jsem pro modernější verzi
Možná se teda upustilo od původního nápad, nevím... tak prostě přidávám podměty k přemýšlení :) |
|
|
|
|
|
Tady se člověk ničim nezavděčí, jeden chce tohle a jinej zase tamto :-D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Nemyslím že znak zrovna široká veřejnost zná... Já bych tam určitě znak chtěl. Na nápisu netrvám, ale když tak ten modernější, který patří i na mojí ´78 :-)
|
|
|
|
|
"Kompromis": Dle loga je to jasný Camaro, nápis zase původní :-) Font tam může být jakýkoliv, řekněte si, zda chcete spíš decentní nebo akčnější typ. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK