Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Moje řeč, dal bych tam 15x7" kola, snížil to o jeden palec a bude to super. Pneumatiky přesně jak píšeš. Netřeba z toho dělat salámové monstrum, to si tahle klasika nezaslouží :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
to souhlasim.salamy tam jdou dat vzdycky.s timhle modelem se nemusis odlisovat upravou origo vzhledu.2kovejch kamar je jak hnoje na srazech tak tam je potreba se trochu odlisit.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
a nejsou summitácký kola číny?aby si pak někde na to nedojel jako se mi tam nechtělo dávat ložiska z číny :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Dneska nemáš jistotu v ničem. Možná tyhle repliky vyrábí ale i někdo jinej než Summit. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Jak ten svět je malý... dneska se otvirala vystava Classic cars v Ostravě, chtěl jsem tam jít zítra, ale známý mě poslal MMS našel jsem ti bratra na to mě hned volal, že tohle auto je bratr mého jelikož "3lide si přivezlí 3 Camara" a ted dotyčný pán co vlastní tohle camaro ma díly na moje a naopak .. tak tam hned valím .. proto ty 2 kapoty proto ty jiné časti interieru, proto ty 3 tunely atd. |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Tak to je mazec :-D Třeba vyměníš přebytečný díly za chybějící ;-) I když mopaří motor hold nepatří ani do jednoho... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
|
|
|
|
|
|
|
Moje první pokusy s piskovacím boxem :) už jsem našel schopneho "komaxitového pána" takže vše bude otryskano metalizováno (zinek) přip. galvanicky zinkováno a pak komaxit bud černy polomat nebo střibrná :) |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Pod komaxit neodporucam galvanicke zinkovanie ani ine pokovenie, iba zinkovy zaklad v praskovej forme (seda praskova zakladovka).
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Pod komaxit neodporucam galvanicke zinkovanie ani ine pokovenie, iba zinkovy zaklad v praskovej forme (seda praskova zakladovka). Pročpak? Jinak jsem dnes opískoval zbytek dílu na řízení, nachystal všechny ramena na zitřejsí metalizaci (akorat ted nevím zda to tam mám dávat, když Tom říka že se to nehodí s komaxitemú A rozebral jsem třemeny pístky jsou "po smrti" a uvnitř je rez ... takže jak psal výše Honza nechat udělat vložky? Akorát si psal že Ti po repasi vyjižděly ono se to tam nějak lepí? vzal jsem si 2tyto sady Opravna sadajinak xjhony divej co jsem našel ja myslel že už se nevyrabí Edelbrock Upraveno uživatelem úterý 24. července 2012 20:11:06(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Vlozky by se pry meli spravene vevarit. Ja to posilal do firmy Bekas (kontakt najdes na netu) udelali to asi za 3500,- coz je dost (1 tremen - 4 vlozky). Americani tam vlozky pouze lisuji, ale pak horzi to co se stalo me - kapalina tu vlozku vytlacila ven.
S tim zinkovanim a komaxitem ja zkusenosti nemam. Tomcat snad odpovi. Nekde jsme slysel ze galvanicky zinek je dobre nechat na vzduchu cca pul roku nez je mozne lakovat. Ale nevim no.
|
|
|
|
|
Honza T napsal:Vlozky by se pry meli spravene vevarit. Ja to posilal do firmy Bekas (kontakt najdes na netu) udelali to asi za 3500,- coz je dost (1 tremen - 4 vlozky). Americani tam vlozky pouze lisuji, ale pak horzi to co se stalo me - kapalina tu vlozku vytlacila ven.
S tim zinkovanim a komaxitem ja zkusenosti nemam. Tomcat snad odpovi. Nekde jsme slysel ze galvanicky zinek je dobre nechat na vzduchu cca pul roku nez je mozne lakovat. Ale nevim no. Aha takže znamému co je opravdovy mistr na soustruhu ani řikat asi nemám když se to ma vevařovat za 3500 jeden nedám za to mam wilwoody |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
|
moja skusenost je ze na galvanicky pozinkovanom povrchu komaxit nedrzi tak ako by mal. V zinkovni vedia pozinkovany povrch nejak chemicky upravit aby to tam drzalo lepsie ale hlavne je to uplne zbytocne ako som povedal daj naniest praskovy zinkovy zaklad a nato vrchnu farbu. Tym ze budu 2 vrstvy sa povrch lepsie zarovna a celkovo to aj lepsie vyzera.
|
|
|
|
|
Jsem z toho trochu jelen takze
Normalni zakladovka se zinkem a na to komaxit? nebo Metalizace zinkem a na to barva lak? nebo Normalni zakladovka se zinkem a na to barva lak?
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Pozinkovanej povrch je problematickej pro jakoukoli barvu. Prostě na něm nic nedrží dobře a snadno se odloupne. Proto radši základovka nebo se musí povrch zinku nechat zoxidovat. Pokud chceš komaxit, tak si nech dát pod něj práškovou základovku. Další možnost je samozřejmě natírat klasicky. Každý má svoje. Ten komaxit je hezčí a odolnější proti poškrábání, ale když dostane ťukanec od kamínku, tak může někdy kousek odprýsknout. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Zedus napsal:Jsem z toho trochu jelen takze
Normalni zakladovka se zinkem a na to komaxit? nebo Metalizace zinkem a na to barva lak? nebo Normalni zakladovka se zinkem a na to barva lak?
Citaj pozornejsie uz som to tu asi 5x pisal :-) Praskova zakladovka zinkova a vrchna praskova farba neviem co je na tom take zlozite :D
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Citaj pozornejsie uz som to tu asi 5x pisal :-) Praskova zakladovka zinkova a vrchna praskova farba neviem co je na tom take zlozite :D Uz to chapu U nas vsichni rikaji komaxit a az dneska rano me doslo ze se tomu rika spravne praskova barva :) nekdy mam dlouhe vedeni :)) |
|
|
|
|
|
Tak jsem našel firmu v Opavě co tryská, odmašťuje, praškuje zinkovým zakladem a prašková barva .. vypada to na malou firmu takže by mohli byt i solidní :) bgv takže tam zítra vezu ramena ... chci se zeptat která barva dle Ral je nejlblíže originalni Chasis black? Ral9005? |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Až teď jsem si všim', že se tu nachází taková klasa! Jenom jsem si kdesi přečet', že tu někdo chce opravdu klasickej stroj a vona je to skutečnost. Tak to gratuluju k takovej sháňce, podobný se v protisměru jen tak potkat nedá. I když je s tim hodně práce, hlavně ten špatnej motor, co? Tak hlavně ať se v renovaci daří :-) A já to prostě musim dostat ven: ti Amíci maj stejně divnou představu o rally (když už to vetkli do označení modelu)... :-D |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Reactor : diky !! :)
Dnes jsem dokoncil praci na prednim ramu, opiskoval jsem spojovaci material a nechal jej pote na nekolik minut v kyseline fosforecne. Ale porad me neda spat udelat bud:
1. Opiskovat, komaxit zinkovy zaklad, komaxit cerny, wurth samoopravny vosk proti kaminkum 2. Opiskovat, metalizace zinkem, primer alkyton na zinek, alkyton kovarsky grafitovy vzhled a zase wurth vosk
Bojim se u toho komaxitu ze par kamenu a odloupne se a udela se rez. Tak stale zvazuji 2 moznost co myslite? |
|
|
|
|
|
Ja mam prvu moznost, jazdim na tom uz asi 5 rokov, cca 20 000 km a a nikde sa nic nelupe, stale ako nove to je.
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Ja mam prvu moznost, jazdim na tom uz asi 5 rokov, cca 20 000 km a a nikde sa nic nelupe, stale ako nove to je. A jako jsi dal barvu? Lesk / mat? Original je chasis black ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patadni galerie :) u studuji diky |
|
|
|
|
|
Zitra objednávám díly a u poslední položky nevím kterou vzit, co by jste vzali Vy? front sway bar |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK