Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Vašku, když se vkládáš ty odkazy na obrázky, tak už je stačí jen přímo vložit do textu. Nemusíš k tomu už používat ty tlačítka nahoře. Pak to bude fungovat |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
Tak se mi to podařilo sem vložit,ale když klepnu na obrázek,tak zvětšení nejde...snad je rozdíl viditelný i na těchto..až bude teplo,tak svíčky i olej vyměním a dám vědět,jak to s nima funguje.
|
|
|
|
|
OK,díky Xjohny,já s tímhle způsobem vkládání nemám zkušenosti...ten obrázkový server je pro mně novinka..snad se to příště povede
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Mně přijdou ty svíčky kromě délky dosti podobné.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Podobné jsou,rozdíl je kromně délky v dosedací plošce-jak sedí v hlavě-má trochu jiný tvar a pak je kratší uhlík a keramika pod uhlíkem je myslím vyšší,no a ten uhlík je jakoby rozřízlý vejpůl-částečně..to nevím,jaký to má význam? snad jen ten,že se rychleji opálí Mám ještě dotaz: kde má být u Firebirda uložena rezerva? a má tam být klasický plecháč,nebo dojezdové kolo? a jakou má rozteč šroubů-114,3 mm nebo 115 mm ? Díky.
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 28.03.2012(UTC) Zpráv: 222
Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
je to plecháč jak na motorku :D
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Rozteč je 4,75" = 120,65mm. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
|
Tak tam bych tu rezervu nehledal ,k té rozteči,120 mm-tj. shodná s roztečí BMW ? -to má také 120 mm.... nebo z jakých vozů ještě pasují kola nevíte? Pokud pomineme průměr středové díry.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 14.01.2012(UTC) Zpráv: 977 Bydliště: Letohrad
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Bavor má rovných 120, ale na dojezdovku by to nebyl problém. Já mám na auto celou sadu bavoráckejch plecháčů, ale pro jistotu jsem trochu probrušoval díry, aby ta rozteč seděla přesně. Mimochodem u mýho auta předchozí majitel vůbec netušil, že rezervu má. Ale stejně by mu byla k ničemu, protože měl na kolech bezpečnostní matky a neměl klíč. Zajímavej přístup k autu. |
Firebird ´87 V6 T-top manuál |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK