Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Napsal: xjohny Dědku, máš těch fotek víc? Dyžtak mi pošli nebo někam nahraj, kuji. Víceméně jsem je dělal kvůli tobě Johny, až zase budeš schánět do kalendáře:)) A nechtěl jsem to nechávat na poslední chvíli jako dycky Jakmile budu mít chvilku, tak pošlu
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
|
Napsal: Robert Taky doufám, že ještě letos nějakej litr benálu projedu a nějakej milimetr gum seškvařim:))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 03.11.2013(UTC) Zpráv: 817 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 23-krát v 21 příspěvcích
|
dedku mas prezuto fik chce zavodit a samozrejme nemuze zavodit sam se sebou a asi bude i gumovani tak nelenos a prezuj ad ti ty gumy nezpuchrej a trosku si uzijes
|
|
|
|
|
Jen pro info ohledně testací.... Ještě jsem neměl čas zjišťovat kolem toho víc infa, ale letos sem je měl o 100kč dražší, zato ale na 2 roky Jestli budete řešit, tak se ohledně toho zkuste poptat, ať Vám to daj taky
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
to by neměla být možnost, ale pravidlo, prodloužili lhůty a testace prostě je na 2 roky |
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Dva roky super Cena spíš záleží na klubu. U nás po mě vždycky chtěli +-100, zaleží jestli jsem přijel v- nebo mimo testační den. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Tak aby se neřeklo, že jen ležim. Za rad místního šamana vyměněn filtr, vana a olej v převodovce. Jen to množství (4litry standartní výměna) mě neodpovídá. Auto na nájezdech a oleje vyteklo kolem 5,75litru + co je na zemi:)) Takže doobjednán další olej.... Ve vaně bordelíček byl, ale žádný kovový píčovinky.... Na vaně strženej závit, ale naštěstí byl prostor dát šroub zezhora. A teď otázka, vzadu převodovku drží dva šrouby(znázorněno na fotce) a obou stržený závity, nějaká rada, čim je "zalepit", nebo jiný řešení?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Čeče co to je za bordelíček? To se mi úplně nelíbí, ideálně by tam měla být jen jemná vrstva šlemu. Tohle vypadá jak hlína nebo zbytky koroze... co to bylo zač? A nediv se že ti vyteče tolik, když dáš auto na nájezdy :-)
Na tom ocasu vzadu podle mě jedině nějaká závitová vložka |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Koroze to není. Je to šlem, patlal jsem se v tom prstem a šroubovákem dost dlouh ) Je takovej hutnej, pak tam byl i kousek takový hmoty jako je houbička na mytí nádobí Jinak olej z toho vytek poměrně pěknej a čistej. Aspoň bude poměr novej/starej olej lepší:)) Dneska ty díry pořádně odmastim a zkusim zalepit dvousložkou a uvidím, co to udělá
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát rady starších Registrován: 14.05.2011(UTC) Zpráv: 1,564
Blahořečil: 6-krát Blahořečen: 24-krát v 21 příspěvcích
|
proc ty závity nepřezízneš na větší?
|
|
|
|
|
Camáristi, řešili jste někdo situaci, kdy máte v testačním protokolu (v tom dvojlistu) napsaný jiný rozměr pneu, tak i průměru ráfku, než ve skutečnosti máte? Případně je třeba to nějakým způsobem řešit(teď nemyslím nandání kol, dle protokolu), nebo se na to vysr....
|
|
|
|
|
Tak to mají asi všichni 😂 Já tam mám napsaný úplně divný velikosti (neorigo) a na testace jsem pak stejně jezdil s origo ráfkama a gumama s jiným rozměrem. Pokud to vadí testačnímu komisaři tak máš dvě možnosti: - sehnat kola a gumy podle toho co je psáno v testačním protokolu a používat je pro testace
- vyměnit testačního komisaře
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
O testačního komisaře ani tak nejde. Spíš přemýšlím, jak se bude dál vyvíjet situace kolem veteránů. Jestli to bude tak, jak vláda chce a veteráni budou jezdit na klasickou stk, tak tam by to asi nešlo dělat jinak, než vymyslet jak údaje přepsat, nebo zapsat vyjímku. A nebo to prostě řešit tak jako ty a spoustu jiných, dávat na stk jiný kola Inu uvidíme, jak se to vyvine dál no
|
|
|
|
|
Tak vzhledem k tomu, že je to veterán, tak by to podle toho mělo vypadat a tudíž nic jiného než originální rozměr kol a pneu oficiálně do papírů nedopíšeš... Čímž chci říct, že pokud chceš něco dopsat nebo opravit v testačních papírech, tak by to mělo jít, ale pouze podle dobových materiálů (prospekty, brožury, atp.) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Zdar borci, řeším teď takový problém a dilema zárověň - háže mě kardan a stojím před otázkou : a) Nechat ho vyvážit, vyměnit kříže - máte někdo nějaky reference na vyvažování kardanu a jaký kříže tam nandat? b) Splašit novej kardan - kde sehnat a jaký? Díky za Vaše názory, zkušenosti
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 05.07.2017(UTC) Zpráv: 138 Bydliště: kousek od Sokolova
Blahořečen: 6-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Teď jsem odtud přijel Jakmile bude hotovo, tak napíšu reference. Akorát jim musím doposlat protikus z diffu, bez něj to neupnou a nenapadlo mě, že bude třeba Takže kdyby někdo řešil, ať to nemá nadvakrát jako já
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK