Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak značky a jedem |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 09.08.2013(UTC) Zpráv: 349 Bydliště: Novy Knin, Okres PB
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 11-krát v 11 příspěvcích
|
To jeste nejakej cas potrva. Jak se znam, tak brzdovy trubice a hadice budu shanet aspon pul roku a dalsi rok je budu menit. Zatim nevim, jak vypadaj predni diskovky a zadni bubnovky. Svetla fungujou vsechny. Sterace nestiraji (pamatuju, ze stiraly, takze asi jenom zatuhly), jeste nevim, kde to ma houkacku. Pak uz "jenom" STK a kdyz ji predlozim na urade, tak mi rekli, ze mi bily znacky, ktery jsou v depozitu, vratej. Takze jeste dlouha cesta, ale, kdyz si vemu, co jsem od ty doby/pred rokem a kousek, kdy jsem to chtel prodat, udelal, tak si sam sobe gratuluju :-). |
|
1 uživatel blahořečil Bandit2 za tento úžasný příspvěvek.
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 24.04.2014(UTC) Zpráv: 428 Bydliště: Pelhřimov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 13 příspěvcích
|
Super, je to krásný auto, bylo by škoda ho nechat nepojízdné. Jen tak dál
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Nádhera! Mám z toho radost! Konečně zas další ponťas v akci! Upraveno uživatelem pondělí 25. dubna 2016 6:53:08(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 16.04.2014(UTC) Zpráv: 425 Bydliště: Kladno
Blahořečil: 32-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
PĚKNÉ! GRATULUJI! JEŠTĚ ŽES TO NEPRODAL.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK