Kategorie: Competition Allies Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 13 Bydliště: Třebenice-LT
|
Jéňo neprď, ty vaše eRa mě zajímají... |
Yamaha FZ6 powered by ME |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Jamaha napsal:Jéňo neprď, ty vaše eRa mě zajímají... dočkej času jako husa klasu, zítra budou fotky:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Jamaha napsal:Jéňo neprď, ty vaše eRa mě zajímají... Hele proti tomu nic nemám, ale ať se o tom radši mluví třeba v nové rubrice někde jinde, tady by měl mít prostor tafna a jeho pokroky na Camaru, to musíte uznat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Ojoj, to teda vypadá [-o<
Myslíš evropskou firmu, co nabízí přímo tyhle podběhy a tak? Nevím jestli nějaká je, ale v Americe se určitě sehnat dají... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
xjohny napsal:Ojoj, to teda vypadá [-o<
Myslíš evropskou firmu, co nabízí přímo tyhle podběhy a tak? Nevím jestli nějaká je, ale v Americe se určitě sehnat dají... jj to vim ale to postovny za takovouhle vec je hnus
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 08.03.2009(UTC) Zpráv: 40 Bydliště: Příbram
|
Nekde sem se tady dočet že maš kámoše s Datsunem ja mam taky kamarada kousek od nas ten ma Datsuna 280 plus asi tři ma v předrenovačnim stavu a jezdí k nemu celá banda Dacanů tak jestli ho taky neznáš Petr Štěpánek se menuje.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Koukám že jsi ještě neviděl sežraný auto :-) Neblázni. Šikovnej klempíra si s tím v klidu poradí ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Jí
Koukám že jsi ještě neviděl sežraný auto :-) Neblázni. Šikovnej klempíra si s tím v klidu poradí ;-)
Taky si myslím, moje zadní lemy blatníků jsou v podobném stavu a konce předních taky, podběhy tam mám nové, takže pohoda, ale já nebudu blatníky měnit, ale opraví se to dovaří atd...to ale si nechám dělat.
|
|
|
|
|
jj panove! kdyby to tak bylo tak bych si piskal. realita je uplne jina! dnes jsem zacal tahat motor. musel jsem jit delat neco jineho takze jsem to nedodelal. pockejte si na detajlni fotky a uvidite! v zadnim blatniku je dira ze bych tam strcil hlavu. vsechny diry jsou pretahle plechem, prenejtovane a prekytovane. nerikam ze by to neslo vyspravit ale kdyz si vemu kolik bych na tom stravil casu a energie!! misto toho si vemu na dilnu nejakej melouch a za ty prachy si koupim novej zdravej plech. No ne??? jo a jinyho kluka s Datsunem neznam :)
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
tafna napsal:jj panove! kdyby to tak bylo tak bych si piskal. realita je uplne jina! dnes jsem zacal tahat motor. musel jsem jit delat neco jineho takze jsem to nedodelal. pockejte si na detajlni fotky a uvidite! v zadnim blatniku je dira ze bych tam strcil hlavu. vsechny diry jsou pretahle plechem, prenejtovane a prekytovane. nerikam ze by to neslo vyspravit ale kdyz si vemu kolik bych na tom stravil casu a energie!! misto toho si vemu na dilnu nejakej melouch a za ty prachy si koupim novej zdravej plech. No ne??? jo a jinyho kluka s Datsunem neznam :) asi tak...také bych to řešil koupí nového plechu...ten ti alespoň v místech vyspravení/zavaření nezačne hnít:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá asi tak...také bych to řešil koupí nového plechu...ten ti alespoň v místech vyspravení/zavaření nezačne hnít:-)
Jak by vám to mohlo hnít, když nejezdíte v dešti?:-)))))))))))))))))menší provokace, samo novej je novje, já to tak zhnilé nemám pár menších dírek v lemech blatníků...ale klidně se může stát, že se pak do teho hrábne a z malé bude obroská:-)))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Jak by vám to mohlo hnít, když nejezdíte v dešti?:-)))))))))))))))))menší provokace, samo novej je novje, já to tak zhnilé nemám pár menších dírek v lemech blatníků...ale klidně se může stát, že se pak do teho hrábne a z malé bude obroská:-)))
to bych viděl jako dost možnou variantu, že busou větší díry, než jsou teď vidět:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá to bych viděl jako dost možnou variantu, že busou větší díry, než jsou teď vidět:-)
ja to spis vidim jako tutovku :)))
|
|
|
|
|
tafna napsal: ja to spis vidim jako tutovku :))) Počítám s tím:-)))nějak to dopadne, pak se to bude řešit... někde jsem viděl jeden přední blatník novej za 70 dolcků, to by snad ani nestál na favorita:-)))
|
|
|
|
|
no tutovka to bude, ale nechtěl jsem ho strašit:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
hd1903 napsal: Počítám s tím:-)))nějak to dopadne, pak se to bude řešit... někde jsem viděl jeden přední blatník novej za 70 dolcků, to by snad ani nestál na favorita:-)))
to dela 1400,- to je suprova cena! na favorita stoji 450,- ale zase je o polovinu mensi :))) PS: kdyz nekde uvidite dily za takovou cenu sup sem s odkazem!!
|
|
|
|
|
tafna napsal: to dela 1400,- to je suprova cena! na favorita stoji 450,- ale zase je o polovinu mensi :))) PS: kdyz nekde uvidite dily za takovou cenu sup sem s odkazem!! no pro teba to jdu najít:-))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tafna napsal: to dela 1400,- to je suprova cena! na favorita stoji 450,- ale zase je o polovinu mensi :))) PS: kdyz nekde uvidite dily za takovou cenu sup sem s odkazem!! nějakou plechařinu bych sehnal..kamarád ze slovenska nějakou má..jestli chceš tak se poptám |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá nějakou plechařinu bych sehnal..kamarád ze slovenska nějakou má..jestli chceš tak se poptám
no tak to bych te vsude chvalil!! ne fakt to budes hodnej!
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: no pro teba to jdu najít:-))
taky diky!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty jsi šílenec.-)))ale držím pěsti a těším se jak to uvidím v kupě, snad to bude do léta:-)
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Ty jsi šílenec.-)))ale držím pěsti a těším se jak to uvidím v kupě, snad to bude do léta:-)
šílenec? ano, máme tady dalšího šílence...to je apropo každý na tomto fóru;-) |
HD's coming |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK