Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
xjohny napsal:Ono je to asi taky nejdostupnější finanční řešení - vzít něco ošklivého a pomaloučku to od gruntu postavit...
S tim "financne vyhodnejsi" bych si dovolil nesouhlasit. Podivej se na ten muj srot ....
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No dobře, tím výhodnější myslím dostupnější - taky většina lidí nekoupí z fleku barák za 3 mega ale vezme hypotéku, kterou samozřejmě tu hodnotu domu přeplatí. To samý s autama, nemůžu si dovolit koupit funglovku leštěnku '70 Novu SS (ideálně 396ci), ale mohu si dovolit koupit "šrot" a postupně to stavět. Ale to neni pro zdejší osazenstvo žádný nový objev že :d/ |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
|
Jasny, jen jsem chtel upozornit na to ze renovovat auto kvuli tomu ze bude mit jednou nejakou sberatelskou hodnotu se vyplati opravu u velmi omezene skupiny vzacnych modelu. U tech ostatnich to musi byt vylozene konicek. Vim o lidech co nastrakli do podobnych aut co mame za renovaci hodne pres milion, ale ve vysledku to bude mit historickou a prodejni hodnotu mnohem nizzsi. PS. Uz ani nepocitam kolilk me uz stala ta moje sranda co mam doma:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Honza T napsal:Jasny, jen jsem chtel upozornit na to ze renovovat auto kvuli tomu ze bude mit jednou nejakou sberatelskou hodnotu se vyplati opravu u velmi omezene skupiny vzacnych modelu. U tech ostatnich to musi byt vylozene konicek. Vim o lidech co nastrakli do podobnych aut co mame za renovaci hodne pres milion, ale ve vysledku to bude mit historickou a prodejni hodnotu mnohem nizzsi. PS. Uz ani nepocitam kolilk me uz stala ta moje sranda co mam doma:) tak to ja si to vse pisu! kolik a co me to prislo!!
|
|
|
|
|
Nerikej, ze si pises pokazdy kdyz koupis novej kotouc do flexy :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Honza T napsal:Nerikej, ze si pises pokazdy kdyz koupis novej kotouc do flexy :) to ne ale moc jich nekupuju. v klemiprne se dva kotoucky za den stratej. to je spis takova režije dilny :)))))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ty teda umíš potěšit. Člověk s pěkně blbou náladou příjde na forum s tím, že se dočte něco hezkýho o správných autech a ono tohle??? |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Tak pánové, kdo jdete do tohohle.....at se máme na 2nd F-body Sesssion po setmeni cim bavit
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Zlumik napsal:Tak pánové, kdo jdete do tohohle.....at se máme na 2nd F-body Sesssion po setmeni cim bavit Zajímavý výfuček!!! :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Zlumik napsal:Tak pánové, kdo jdete do tohohle.....at se máme na 2nd F-body Sesssion po setmeni cim bavit Natom by se dalo i grilovat.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Zlumik napsal:Tak pánové, kdo jdete do tohohle.....at se máme na 2nd F-body Sesssion po setmeni cim bavit No, hoši pro tu srandu by se mohl někdo obětovat:-D |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá No, hoši pro tu srandu by se mohl někdo obětovat:-D
ty ??????????
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Víš,ono je to asi 175 fotek,celý postup,pěkně dlouho se to uploadovalo-musel jsem to zararovat... Zkoušel jsem to na tom imagehostingu,ale nějak se to přerušovalo... Jestli má někdo zájem,at se podívá tam na to... Už se mi to fakt nechce znovu předělávat. Je třeba vidět,jak poctivě brousí inklinovaná místa až na kov,což se mi líbí,jelikož jsem zavrhl pískování a tudíž komplet rozebrání celého auta včetně všech kabelů a pod... Při tom pomyšlení mne úplně jímá hrůza. Vidím holou kastli a neskutečné hromady a hromádky věcí kolem,a z vlastní zkušenosti vím,kolik toho potom po zkompletování vždy zbyde. Najednou spousta šroubků,matek,podložek a vůbec věcí,které prostě zbyly a jsou "navíc" Párkrát už jsem to zažil... Takže budu radši,když to zůstane alespon trochu v kupě.... [-o<
|
|
|
|
|
Aha, jestli to je takhle objemný, tak to smysl nahrávat na obrázkový server samozřejmě nemá. Počkám až se uvolní slot a sosnu to :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Skvělý fotky, kde se to dá stáhnout, Johny?? Dík : )
|
|
|
|
|
Zkus to rovnou tady :D Víc už jich tam nebylo, je to z NastyZ28 fóra. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
xjohny napsal:Zkus to rovnou tady :D Víc už jich tam nebylo, je to z NastyZ28 fóra. ach tak, myslel jsem, že tam bude i nějaký článeček. Docela by mě zajímalo, kde to bylo focený-myslíš, že je to nějaký muzeum nebo soukromá sbírka?? Ale je to nádhera-žasnu nad těma barevnejma kombinacema Z28, ani bych nevěděl, který vybrat : )
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 04.12.2009(UTC) Zpráv: 93 Bydliště: Jihlava
|
Moc pěkný fotky ! Zahlídl jsem tam Formuli bílou :-) No a jestli budou repasovat i ty v regále tak to si daj
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
UUAAAAAAAAAA!!! Asi bych si i vybral :))) Nádhera!
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ty vole!!!! :-O Ráj na zemi existuje!!!!! Tolik nádhernejch kousků a dokonce i v manuálu!!!! No já se snad zblázním!!!!! Nutně všechny a hned potřebuju!!!! Co to vůbec je? To půjde od E-baye nebo co?
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK