chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
xjohny napsal:Fuj, další otuněnej sprinter copak copak??? padli na tebe vanocni depreser?? covece vzdyt tobe se nic nelibi!! :))))) to "jednickove" camaro je taky paradni kousek!!!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Nelíbí se mi to, že z 80% jedničkovejch Camar a Chevy Nova lidi akorát stavěj speciály na drag. Přitom v originále je to auto tak pěkný. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
xjohny napsal:Nelíbí se mi to, že z 80% jedničkovejch Camar a Chevy Nova lidi akorát stavěj speciály na drag. Přitom v originále je to auto tak pěkný. to mas pravdu !!! myslim ze u tohohle camara to jsou vratne zmeny a proto by to pro me bylo snesitelne :))
|
|
|
|
|
tak prodala se za 11tis. usd
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
tafna napsal:tak prodala se za 11tis. usd Kurna , ty cenou dou ale dolu. Skoda ze neziju v Americe
|
|
|
|
|
Honza T napsal:Kurna , ty cenou dou ale dolu. Skoda ze neziju v Americe nebo ze jeste nepostavili dalnici :))))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
Divim se, že ta stavba už někoho v ČR nenapadla-při těch cenách za stavby silnic a ''dálnic'' : )
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Ve velebudicích v Mostě je naprodej 3 gen. Cmaro s motorem 2.8 V6 v automatu. Auto má bílé značky a je pojizdné. Jsou k němu široká pechová kola která je možno koupit zvlášť Jinak je rozděláno karosářsky. Takže nutno polejt barvou. Cena 45 000 Kč
|
|
|
|
|
V posledním vydání německého Chrom und Flammen se objevil inzerát na pěkné Camaro, pojízdné, mírná rez. Je tam jen tel. číslo, kdyby měl někdo zájem:0049/201/570091 Mašina je z roku 77, V8, 305cui, na fotce vypadala fakt pěkně : ) A za cenu 2750 EUR, no nekupte to!
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Já právě myslim, že je to problém. Na foru USMotors proběhlo hodně diskuzí ohledně přihlášení dovezených amerik, bohužel se to tam vždycky ztratí v nedohledatelnu :-( Jsou tam nějaký podmínky, aby to šlo přihlásit tady. Pokud to mělo polský EU značky, tak by to mohlo snad být snažší. Například tady jsem přes googleho něco našel (číst odspoda): http://forum.usmotors.cz/diskuse.php?cislo=609&od=1Upraveno uživatelem čtvrtek 28. ledna 2010 11:12:27(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
|
dekuji neco jsem pochytil a pri cteni jsem si vzpomnel ze mam vlastne jeste jedny papiry na firebirda psany na me tak uplne zapominam..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To už tu tuším někdy bylo, nebo to možná někdo koupil a zase prodává :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:To už tu tuším někdy bylo, nebo to možná někdo koupil a zase prodává :-) Myslím, že se to vůbec neprodalo a majitel to prodává myslím už druhej rok...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
Trans79 napsal:http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/chevrolet/camaro/7795308 tohleto prej Pavel (okolojedoucí) byl okouknout a maj to tam prej jako lákadlo. že to jenom láká lidi do toho autobazaru, ale ve skutečnosti to prej na prodej není. ale to spíš víc Pavel
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
vím, že to sem nepatří, ale kvůli takovýhle píčovině nebudu zakládat novou rubriku. Jedna hustohyperkára na tipcarsech, slovy prodejce "NUTNO VIDET!!!". Cena dohodou:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
|
|
|
|
|
Co to vůbec znamenalo to "Esprit"?
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Co to vůbec znamenalo to "Esprit"? je to jen označení typu jako Trans Am, Berlinetta u Camara (nebo Berlina v nekterych pripadech:)) byla to tuším nějaká celkem soc. výbava:)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:je to jen označení typu jako Trans Am, Berlinetta u Camara (nebo Berlina v nekterych pripadech:))
byla to tuším nějaká celkem soc. výbava:) Aha... Už jsem chytřejší. MMCH pokud to bude mít pod kapotou 450 HP, tak bych i ten Esprit oželel
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Aha... Už jsem chytřejší. MMCH pokud to bude mít pod kapotou 450 HP, tak bych i ten Esprit oželel však ti ho nenutím:) Jen mi přišel moc pěknej.
|
|
|
|
|
me se treba libi vic kdyz je auto socka. je to takovi jednoucelovi peklostroj :))))
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:však ti ho nenutím:) Jen mi přišel moc pěknej. Ne... Naopak... Líbí se mi moc!!! :-)
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Bazar
»
Camara a Firebirdy na prodej
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK