Nono... Koukej vychladnou mopéde a nebuď urážlivej jako nějaká prvnička.
Pořádně si nejdřív přečti na co reaguješ a pak se nafukuj.
Pasl jsem že ty auta jsou hmotnostně prakticky stejná.
A tím jsem navázal na to, že výhoda camara je nikoliv v hmotnosti, ale tak možná v
aerodynamice, protože je to placatý a kulatý. Což ti snad ani nemusím říkat protože si ho měl.
Ostatně uznej sám že co se "AERODYNAMIKY" týče, tak je Coronet fakt trochu někde jinde.
Ale bys to zase špatně nepochopil, tak tím nechci říci že Coronet je ošklivé auto a Camaro forever. Ne!!!! Hovoříme jen čistě o té inkriminované aerodinamice. Navíc 68 coronet se mi z B-body líbí nejvíc. Ani jeho dvojče - roadrunner se mi nelíbí tak jako Coronet. A dokonce se mi líbí víc jak legendární Cherger.
To že jsem coroneta přirovnal k cihle není v žádném případě myšleno urážlivě, ale jak se říká obrazně.
A vůbec... nikdo ti to tu přeci nehaní. Naopak! Pokud vím, tak všichni ti tu fandíme. To spíš o 78-81 camarech všude slyšíš že už jse to okoukaný a nezajímavý, musce pro začátečníky, tuctovky a pod.
A co se týče toho loga, tak to tu všichni berou vtipně. Smajlíka s větší rozchechtanou hubou tu dohromady nedám - :-D
A vzhledem k tomu že Láďa má F 350 forda který je velikostně přirovnatelnej k lokomotivě, tak mi to přišlo v doslovném přirovnání hodně vtipné.
A za tu hubu jsem se teď urazil
Nemám totiž hubu nýbrž ústa ;-)
Upraveno uživatelem pátek 5. února 2010 11:58:41(UTC)
| Důvod úpravy: -