Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
sejki napsal:a k tomu mas jaky pajedlo? to klasicky tezky odporovy a nebo to delas plamenem? Pajku ( cin ) mas jakej? dela se to propanbutanovim horakem da se i autogenem ale to jen nouzove. jinak pajka je spešl na utokaroserie od firmy WURTH. jsou to ty klasicke pruty ale jeden stoji 380,- k tomu musis mit pastu kterou naneses tenkou vrstvu pred cinovanim. edit: tady vice http://forum.chevroletca...t.aspx?g=posts&t=144Upraveno uživatelem pondělí 8. února 2010 20:54:30(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
To se mas. Ja zas na to pujdu az o vikednu. A cin budu taky potrebovat. Nezbude ti trochu ? Samozrejme zadarmo to nechci :) Jinak o vikendu jsme spasovali zadni blatnik a opravili deravy viko kufru. Par poznatku ke spasovani blatniku od nezkuseneho amatera jako jsme ja . Sice je to neni Camaro, ale muze se hodit.. Blatniky jsou puvodu Made in Taiwan jakesi nezname znacky R-DOT. - u po uriznuti puvodniho baltniku to udelalo lup a hrana se v delce asi 50 cm prohla asi o 5-10 mm dovnit - problem. Nevim co s tim snad jedine vypodlozit. Novy blatnik neni typu priloz a zavar. Nasazoval upravoval a zkousel jsme ho asi 10x nez to jakz takz sedlo -lem blatniku u dveri bylo treba doklepat na 90 st. uhel. -blatnik jsme zameroval od horni zachovale hrany kufru smerem k vyseku pro pozicni svetylko -spodni hranu, ktera se vaze ke stojne kufru jsem musel narovnat a ohnout o 2 cm bliz - a nejvetsi kamen urazu byl zadni lem. Ten v horni casti nesedl vubec a byl asi o 2 cm delsi nez original. Mel jsem ponechat puvodni lem a novy baltnik proriznout skrz stary. Ja jsem samozrejme ten puvodni uz sundal a tak mi nezblo nez novy blatnik narovnat a ohne se to znova, ted uz spravne. Novy podbeh to same. V zadni casti vycuhoval moc ven takze narezat a znova ohnout. tafna napsal:ted jsem prisel z dilny :)) dnes jsem obednal ten cin a je to zatracene drahy!!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Honza T napsal:To se mas. Ja zas na to pujdu az o vikednu. A cin budu taky potrebovat. Nezbude ti trochu ? Samozrejme zadarmo to nechci :) obednal jse si pet prutu tak snad neco zbide :) budu na tebe myslet! blatniky budu delat az na konci tejdne
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tafna napsal:obednal jse si pet prutu tak snad neco zbide :) budu na tebe myslet! blatniky budu delat az na konci tejdne ty hele, takovej blbej dotaz, kdyz mam kufr jako cednik, muzu to opravit tim cinem ze bych to zalil? jak to je pevny? a pruzny aby to nepopraskalo... cin teda asi pruznej bude mno... :-D |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Sejki, jak zalejt cinem , snad vyvarit ne ....:) sejki napsal:ty hele, takovej blbej dotaz, kdyz mam kufr jako cednik, muzu to opravit tim cinem ze bych to zalil? jak to je pevny? a pruzny aby to nepopraskalo... cin teda asi pruznej bude mno... :-D
|
|
|
|
|
Tafna, jste k tomu cinu, koukal jsem na toho Wurtha. Maj tam tyce s ruznym procentnim obsahem cinu ? Co je nejlepsi ? A taky zda to obsahuje jedovaty olovo. V US nabizej bezolovnatej cin...
|
|
|
|
|
Honza T napsal:Tafna, jste k tomu cinu, koukal jsem na toho Wurtha. Maj tam tyce s ruznym procentnim obsahem cinu ? Co je nejlepsi ? A taky zda to obsahuje jedovaty olovo. V US nabizej bezolovnatej cin... co jsem zjistoval tak vsichni karosari pouzivaji tyce s 20 az 30 procenty cinu. k cemu delaj ten s vysim procentem to nevim! a k tomu olovu ti taky nic nereknu! :( mas nejaky link na ten z USA
|
|
|
|
|
tafna napsal:co jsem zjistoval tak vsichni karosari pouzivaji tyce s 20 az 30 procenty cinu. k cemu delaj ten s vysim procentem to nevim! a k tomu olovu ti taky nic nereknu! :( mas nejaky link na ten z USA
Treba tady http://cgi.ebay.com/ebay...orsQ5fAutomotiveQ5fTools
|
|
|
|
|
nooo taky pekne drahe! sice vic parady ale stejne. me tam to olovo nevadi! tobe jo?? :))
|
|
|
|
|
Vim ja ? Olovo je jedovaty... tezkej kov. Ale v ty sade je jen par tycek, taky nic moc.
|
|
|
|
|
Honza T napsal:Vim ja ? Olovo je jedovaty... tezkej kov. Ale v ty sade je jen par tycek, taky nic moc. tak pro me je ta sada nepotrebna! ale tobe by se hodila. kdystak ti ten hoblik na ten cin pujcim.
|
|
|
|
|
Hele, tak ja pocitam ze cinovat zacnu po vyvareni nekdy v breznu nebo dubnu. Tak bych se treba zastavil a predvedes mi to a zatrenujes me, jo ?
|
|
|
|
|
Honza T napsal:Hele, tak ja pocitam ze cinovat zacnu po vyvareni nekdy v breznu nebo dubnu. Tak bych se treba zastavil a predvedes mi to a zatrenujes me, jo ? jj to nebude problem !! ja taky planuju cinovat v tenhle termin! jo a dnes mi prisli ty cinove pruty. misto peti kusu mi prislo pet kilo to jest 22 prutu :)) takze urcite zbide!!! Upraveno uživatelem středa 10. února 2010 15:10:00(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
tafna napsal:jj to nebude problem !! ja taky planuju cinovat v tenhle termin! jo a dnes mi prisli ty cinove pruty. misto peti kusu mi prislo pet kilo to jest 22 prutu :)) takze urcite zbide!!!
Prej sis koupil něco chromovanýho na Camaro? ;-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Prej sis koupil něco chromovanýho na Camaro? ;-) nooooo :) to te bude zajimat!! prej si neco podobneho kdysi taky mel :)))))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Honza T napsal:Vim ja ? Olovo je jedovaty... tezkej kov. Ale v ty sade je jen par tycek, taky nic moc. Olova se neboj. EU sice zakázala používání olovnatých pájek ve výrobě, následně jim ale došlo, že je to ekonomickej nesmysl a ekologii tím nijak nepomohli (zvlášť v tej slitině je to asi úplně jedno, navíc to budeš mít pod x vrstvama nátěrů). No, tak věděj, že zákaz byl hovadina, ale nezrušej ho, aby "neudělali krok zpět"... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal:Olova se neboj. EU sice zakázala používání olovnatých pájek ve výrobě, následně jim ale došlo, že je to ekonomickej nesmysl a ekologii tím nijak nepomohli (zvlášť v tej slitině je to asi úplně jedno, navíc to budeš mít pod x vrstvama nátěrů). No, tak věděj, že zákaz byl hovadina, ale nezrušej ho, aby "neudělali krok zpět"... Nemas celkom pravdu, elektronika sa prilis nezbiera separovane, vacsina skonci v spalovni a olovo vyleti kominom...
|
|
|
|
|
tak jsem vcera obednal sadu cepu na predni napravu ale jeste bych potreboval silenbloky do ramen. ctel bych celou sadu koupit na ecklerscamaro ale mam v tom nejakej hokej!! poradite????
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Johny ak to Tafna nezobere tak by som to vzal ja.
|
|
|
|
|
Beru na vědomí :-) Vyrobíš mi za to hlavici řadičky :D Upraveno uživatelem neděle 21. února 2010 13:16:55(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Johny ak to Tafna nezobere tak by som to vzal ja. ja bych chtel gumovy takze ti moznost koupe prenecham.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK