Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
f.martas77 napsal:STK proběhlo normálně jako u každého auta, kontrola nápravy, světel , akorát když mě vzaly na brzdy tak jsem se nevešel zadníma kolama do válců, jinak jsou u nás na stk vostrý, zmám je z časů , když jsem dovážel a prodával auta z dovozu. u mě úplně v pohodě, dovezl jsem auto tady přes ulici do servisu, dal jim papír s tím co je třeba a druhej den sem si to vyzved, vse hotovo. Akorat se jim podarilo odpalit jednu pojistku:) sejki: vsak ja si na to nejak nestezuju, rikam, ze bych to auto mel rad uplne v origo stavu (az teda na ty repraky se priznam, ty tam klidne necham). A Ko**rrrrrkove se taky uz resili na valny hroude, je to zlo a co sem uz parkrat videl na veteranskejch, za to bych strilel. Upraveno moderátorem čtvrtek 11. února 2010 23:30:43(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:u mě úplně v pohodě, dovezl jsem auto tady přes ulici do servisu, dal jim papír s tím co je třeba a druhej den sem si to vyzved, vse hotovo. Akorat se jim podarilo odpalit jednu pojistku:)
sejki: vsak ja si na to nejak nestezuju, rikam, ze bych to auto mel rad uplne v origo stavu (az teda na ty repraky se priznam, ty tam klidne necham). A Ko***rrrrrkove se taky uz resili na valny hroude, je to zlo a co sem uz parkrat videl na veteranskejch, za to bych strilel. nebudem tu rozebirat jmena..... Upraveno moderátorem čtvrtek 11. února 2010 23:30:31(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
sejki napsal:nebudem tu rozebirat jmena..... však to tu beztak každej ví, ale ok, už mlčím
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Okolojedouci napsal:však to tu beztak každej ví, ale ok, už mlčím ja vim ze to je verejne tajemstvi, ale vis jak :) |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
fik napsal:Jo to vsechno doporuceni , zase nama cenu to hrotit a pak kdyz vidis skodu 120l na veteranech nebo uplnou US plechovku tak te to stve Stejne kdyby to bylo presne podle pravidel tak projde 5% aut !! a kazdej nema takove moznosti mit auto na 100% origo Jo je par klubu ktere na to serou staci zatopit prachama a mas to hotove a auto je treba rozebrane v regalu
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK