Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 10.02.2010(UTC) Zpráv: 60 Bydliště: Smržovské Emiráty- JČ
|
Cauky netusite nekdo k cemu slouzi cidlo teploty vody na hlave na osmem valci,na prvnim je podobne spina asi pri 76,je to nejaka evropska atrapa a myslim si(ale nevim)ze ovlada priveru sytice.Na osmem je asi originalni slepovane byvalym majitelem, a zespoda je na nem 106.Jde o camaro 3, petilitr rizeny karburator (manual). |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Aky je to rocnik? to co spina, pravdepodobne spina ventilator a to druhe je termistor na budik. Ak ho vyberes das do hrnca, pri bode varu to mam mat asi 180 Ohm.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 10.02.2010(UTC) Zpráv: 60 Bydliště: Smržovské Emiráty- JČ
|
Ajaj,to ne,spinaji,neměří.Na ventilátor je dvoustupňový nad termostatem a na budík?Nevím. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Vydrž až jsem zase zavítaj trojkaři... Určitě poradí ;-)
|
|
|
|
|
tak to na prvnim valci opravdu mění odpor s teplotou tudíž asi budík,to rozbitý na osmém nevím. má napsáno 106... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován od:: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Tak jeden trojkař už to četl, ale poradí těžko, protože o tomhle nemá páru a k autu se pár měsíců ještě nedostane.... Nicméně až v předchozím přízpěvku se píše, že je to rozbitý. Jak se to projevuje? Pak by asi neškodilo napsat, co je to za motor, V8 s karbecem se montovalo několik a stejnej motor by mohl mít někdo v jiným autě. A vůbec, očekáváme nový téma v kategorii "vozidla členů fóra" |
|
|
|
|
|
Rozbitý je to tak že je ulomený celý kontakt s plastovým zalitím do těla čidla.tudíž koukám na pružinku krs malou dírku dovnitř. No projevuje se to tak že na mně věčně věků svítí Serv.Eng.Soon. Napadlo mně že bych to tam vlepil zpět pryskyřicí ale nevím jestli z toho něco nechybí a hlavně jak daleko,aby to spínalo při správný teplotě.hlavně to nedokážu poom ani odzkoušet,protože neznám správnou teplotu,a je to prostě v zuboženém stavu.Takže sháním manuál abych zjistil jaký čidlo je ve vodě nad osmým válcem a jestli tam vůbec k něčemu je...Jinak dělam na fotkách a příběhu... |
|
|
|
|
|
MartinZ28 napsal:Rozbitý je to tak že je ulomený celý kontakt s plastovým zalitím do těla čidla.tudíž koukám na pružinku krs malou dírku dovnitř. No projevuje se to tak že na mně věčně věků svítí Serv.Eng.Soon. Napadlo mně že bych to tam vlepil zpět pryskyřicí ale nevím jestli z toho něco nechybí a hlavně jak daleko,aby to spínalo při správný teplotě.hlavně to nedokážu poom ani odzkoušet,protože neznám správnou teplotu,a je to prostě v zuboženém stavu.Takže sháním manuál abych zjistil jaký čidlo je ve vodě nad osmým válcem a jestli tam vůbec k něčemu je...Jinak dělam na fotkách a příběhu... Hele... Tohle lepení většinou nikam nevede... Věř mi. Mrkni na rockauto a vyber tam nový. A hlavně podle popisu zjistíš co to vlastně je. Vyjde to na pár korun.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Jojo, myslel jsem že se prodávají i tu, ale byl jsem líný hledat. Na Amazonu ovšem vyjdou o pár chlupů levnějš. Na eBay ještě možná o trochu chlupů víc. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Kluci díky,teď ještě kterou z nich jedna znich je podrobnější(chilton's) asi zvolím ji ale abych z toho pak nezblbnul.Jinak přiznávám že i s elektro průmkou a počítačovou grafikouv elektrotechnice jsem stejně internetový blb,takže něco najít a nedejbože to objednat přez internet je pro mně španělská vesnice.(natož ještě z ameriky.)...Akorát dostupnost do jednoho měsíce mně straší.Já pak zas musím začít makat a času bude míň... |
|
|
|
|
|
Nojo, bohužel to i oni objednávají z ameriky, proto dostupnost 1 měsíc. Ty manuály jsou vesměs podobné, ale někdy, co nenajdeš v jednom, najdeš právě v druhém. Proto je vhodné mít oba. Já mám jen Haynes, protože nejsem žádný automechanik, tak mi to stačí :-) Kdyby ti to tu někdo pomohl objednat přímo z USA (obávám se, že jedinej ochotnej bych byl já ), tak bys to mohl mít teoreticky o týden-dva dřív. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován od:: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
MartinZ28 napsal:Kluci díky,teď ještě kterou z nich jedna znich je podrobnější(chilton's) asi zvolím ji ale abych z toho pak nezblbnul.Jinak přiznávám že i s elektro průmkou a počítačovou grafikouv elektrotechnice jsem stejně internetový blb,takže něco najít a nedejbože to objednat přez internet je pro mně španělská vesnice.(natož ještě z ameriky.)...Akorát dostupnost do jednoho měsíce mně straší.Já pak zas musím začít makat a času bude míň... Mam Chilton a jsem celkem spokojenej. Naprostou většinu jsem tam našel. Zbytek je o konzultacích na fórech. Pokud se naučíš objednávat přes net, můžeš ušetřit občas i celkem dost peněz. Pokud Ti nevadí něco připlatit, přežiješ bez toho ;) |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK