Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Houmy napsal:Dobrej pánové, děkuji za pozdravy a zdravím i já Vás a těšim se až Vás někdy někde potkám na srazu osobně.Bude mi ctí. Já Pražák nejsem a nikdy nebudu Jinak s tou dálnicí máte pravdu,píše se ve vyhlášce 130km/h ,ale někdy mám pocit,že i při této rychlosti brzdím provoz Srazy v kosočtverci??? Já bych hlasoval pro mnohouhelník :-)) Nahoď nějaké fotky... Rád bych se podíval ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Houmy napsal:Dobrej pánové, děkuji za pozdravy a zdravím i já Vás a těšim se až Vás někdy někde potkám na srazu osobně.Bude mi ctí. Já Pražák nejsem a nikdy nebudu Jinak s tou dálnicí máte pravdu,píše se ve vyhlášce 130km/h ,ale někdy mám pocit,že i při této rychlosti brzdím provoz Srazy v kosočtverci??? Já bych hlasoval pro mnohouhelník :-)) S pražákama sem si dělal samo prdel, ale ikdyž...:-))))))))))))) je tu více lidí co makají v praglu, hold jsou tam lepší kačky no, co už..
|
|
|
|
|
Houmy mám doma chromovej vrchní kryt chladiče, který jsem před časem koupil a nepasuje mi. Je na standartní chladiče. Já mám heavy duty. Je nejspíš na motory L6. Nechceš ho? Je úplně novej. Ilustrační foto...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Napsal: Jí Houmy mám doma chromovej vrchní kryt chladiče, který jsem před časem koupil a nepasuje mi. Je na standartní chladiče. Já mám heavy duty. Je nejspíš na motory L6. Nechceš ho? Je úplně novej. Ilustrační foto... kdyby Houmy nechtel ja bych ho bral
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
hmm nemuzu ten starej najit. mam ho asi u kamose ve skladku. snatd se tam zitra dostanu.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 30.10.2009(UTC) Zpráv: 37 Bydliště: Kladno
|
Ahoj,moc děkuji za nabídku,já jsem tady zase delší dobu nebyl
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 30.10.2009(UTC) Zpráv: 37 Bydliště: Kladno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Do prkýnka mě to nějak nejde s těma fotkama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dost ti to sedí na zadku. Ale jinak pěkný. Docela bych se s tou L6kou rad svezl. Hlavně to nepředělávej na V8. Máš docela raritku :-) Fakt pěkný. Ale ještě na tom máš dost práce koukám.
|
|
|
|
|
Jéééé :d/ děkuji za ty fotky. Máš pravdu,že ten zadek sedí níže,přemýšlel jsem dát do zadu stavitelný tlumiče. Jinak ty co tam jsou,jsou v pořádku. Já si myslím,že už moc práce nebude.Komplet kastle je v celku hotová,jen mě zlobí dveře,špatně dovírají.Podvozek,nápravy,brzdy,převodovka a motor,potřebuje jen doladit, už mám také hotový. Nyní se lopotím s interiérem.Plasty mám už nastříkané a připravené na montáž,a kompletně ošetřená vnitřní plechařina už také jen čeká. A čekám jenom na čalouníka.Dává mi to do kůže Jo ještě trochu válčím s přístrojovkou,nechce mi svítit. Motor nechci vžádném případě měnit,protože je to opravdu jeden z mála kousků
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Houmy napsal:Jéééé :d/ děkuji za ty fotky. Máš pravdu,že ten zadek sedí níže,přemýšlel jsem dát do zadu stavitelný tlumiče. {|= To budou pera...ne tlumice... Kdyztak poradi wolfow ..... ten si je nechal vyhamrovat a zadny stavitelny tlumice nepotrebuje ... akorat kdyz s tim prijel, vypadalo to, jako by to auto jelo po prednich kolech
|
|
|
|
|
No nevim,měl jsem jsem to rozdělaný,ale nezdálo se mi,že by byly nějak unavený????
|
|
|
|
|
Houmy napsal:No nevim,měl jsem jsem to rozdělaný,ale nezdálo se mi,že by byly nějak unavený???? to pouhym okem nepoznas!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Houmy napsal:No nevim,měl jsem jsem to rozdělaný,ale nezdálo se mi,že by byly nějak unavený???? Zivotnost listovych per v je tak 5 rokov... Ak su este original, je dost pravdepodobne ze niektore budu v strede zlomene alebo aspon prasknute. Vo viedni je vraj nejaky obchod s dielmi na us cars, a 2ks per tam stali 200 Eur.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tomcat1 napsal:Zivotnost listovych per v je tak 5 rokov... Ak su este original, je dost pravdepodobne ze niektore budu v strede zlomene alebo aspon prasknute. Vo viedni je vraj nejaky obchod s dielmi na us cars, a 2ks per tam stali 200 Eur. tak to je dobra cena, me stojej stock zadni pera 200usd a to si je musim nechat pritahnout... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Zivotnost listovych per v je tak 5 rokov... Ak su este original, je dost pravdepodobne ze niektore budu v strede zlomene alebo aspon prasknute. Vo viedni je vraj nejaky obchod s dielmi na us cars, a 2ks per tam stali 200 Eur. nesehnal by jsi na ten obchod nejakou web adresu ??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
tomcat1 napsal:Zivotnost listovych per v je tak 5 rokov... Ak su este original, je dost pravdepodobne ze niektore budu v strede zlomene alebo aspon prasknute. Vo viedni je vraj nejaky obchod s dielmi na us cars, a 2ks per tam stali 200 Eur. 5 let ????? , to mam kazdejch 5 let menit pera ? [-o< to asi ne
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
netvrdim ze sa za 5 rokov zlomia, ale urcite nebudu mat tie vlastnosti ako nove.
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK