Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

25 stránek«<56789>»
Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline hd1903  
#151 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:32:15(UTC)
hd1903

Kategorie: Competition Allies

Zpráv: 1,333

Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
Napsal: Cá Přejít na citovaný příspěvek

tak zrovna mUstang bylo levné auto pro študáky a pro děvčata:-) levné a konstrukčně jednoduché, Camaro na tom bylo o trošičku lépe;-)

ale jo jasně, malé mrdky i camoro:-)))ale musíš brát co to pak udělalo za ohlas a i ted po více jak 40 letech je to prostě jméno, které se nikdy neztratí a camaro bude pořád jeho stín...ikdyž třeba v něčem lepší..
Offline Okolojedouci  
#152 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:33:15(UTC)
Okolojedouci

Kategorie: Člen smečky

Zpráv: 647

Blahořečil: 3-krát
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
hd1903 napsal:

To víš, že je to výhra, dej to na částečně veteránské a máš pojistku za jednu dnanáctinu a můžeš jezdit v poho, kdežto když já to dám na veteránské, tak správně bych měl jezdit jen na akce, ale to já seru budu jezdit i do práce:-)))ale uvažuji, že to dám taky na bílé, ale díky těm kokotům co vymysleli novjen debilní zákon bych platil 10 táců ekologickej poplatek, šmejdi, stejně to v červenici zase asi zrušej, žaludi:-((

No ehm, pokud vím, tak je to tak, že je zakázána každodenní jízda a využívání ke komerčním účelům. Už nejsou ani knihy jízd jako dříve, takže i kdybys jezdil každej den, už vidim jak ti to dokazujou. A co se těch "částečných veteránských" týče, tak tam byl nějakej háček, jen si nemůžu vzpomenout. A jak ses někde bál těch testací...když sem viděl, co může existovat na veteránskejch...bych se nebál ani trošku. Ale samozřejmě záleží u koho to budeš provádět. Ta moje potvora je z "Vltavy" a přímo v CKMAA, takže...no nic:)
Offline Okolojedouci  
#153 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:35:11(UTC)
Okolojedouci

hd1903 napsal:

ale jo jasně, malé mrdky i camoro:-)))ale musíš brát co to pak udělalo za ohlas a i ted po více jak 40 letech je to prostě jméno, které se nikdy neztratí a camaro bude pořád jeho stín...ikdyž třeba v něčem lepší..

Ale zas Mustanga si koupí každej...zato jelikož Camaro není tak profláklé, tak to bude parta nadšenců:)

Btw, ted jsem v jednom serialu videl moc pekne modre Camarko..a hadejte co...prej je to Fordka podle tech v serialu, bylo mi zle:)
Offline Cámo  
#154 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:35:46(UTC)
Cámo

Zpráv: 778

Blahořečil: 1-krát
Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
hd1903 napsal:

bohužel s tím stínem souhlasím..když řekneš laikovi, aby ti řekl nějaké jméno ameriky odpoví z 95-ti% Mustang:-)
HD's coming
Offline hd1903  
#155 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:36:45(UTC)
hd1903

Okolojedouci napsal:

No ehm, pokud vím, tak je to tak, že je zakázána každodenní jízda a využívání ke komerčním účelům. Už nejsou ani knihy jízd jako dříve, takže i kdybys jezdil každej den, už vidim jak ti to dokazujou. A co se těch "částečných veteránských" týče, tak tam byl nějakej háček, jen si nemůžu vzpomenout. A jak ses někde bál těch testací...když sem viděl, co může existovat na veteránskejch...bych se nebál ani trošku. Ale samozřejmě záleží u koho to budeš provádět. Ta moje potvora je z "Vltavy" a přímo v CKMAA, takže...no nic:)

jasně záleží na klubu kde to dáš testovat, jen tak jsem volal do mohelncice a borec i říká, máte to ve stavu z jakého by to vyjelo z fabriky? a já jasně ale auto je 36 let staré:-))))))))))))no magoři tam by mi to asik sotva dali, teda bez protekce asi sotva..prej až to bude super, mám dorazit:-)))))))))).
Offline Cámo  
#156 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:37:23(UTC)
Cámo

Okolojedouci napsal:

no právě, kniha jízd už není, což odpadla obrovská zátěž:-)
jinak já netuším, jaký je háček mít částečné veteránské papíry..já myslel, že ani není, ale soudruzi si zřejmě zase něco vymysleli:-(
HD's coming
Offline hd1903  
#157 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:38:58(UTC)
hd1903

Okolojedouci napsal:

Ale zas Mustanga si koupí každej...zato jelikož Camaro není tak profláklé, tak to bude parta nadšenců:)

Btw, ted jsem v jednom serialu videl moc pekne modre Camarko..a hadejte co...prej je to Fordka podle tech v serialu, bylo mi zle:)

:-)))))))))))ale jednou jsem taky čuměl na novějšího mustanga, nevim co za rok něco po 72 a vypadalo náramě podobně jako jedničkové camaro:-)tak se ani nedivím, že v nějakém seriálu to pletou:-))))))))
Offline Cámo  
#158 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:40:36(UTC)
Cámo

Okolojedouci napsal:

zvykej si:-) takové ty laické poznámky:
Ty vole to je motor, to musí být určitě 3 litr že?
Nebo, ty vole to musí žrat jako kráva, to bych nechtěl, raději nějaké Porsche.
Co na tom vidíš na tom autě? Dyť to ani nejede pořádně...

To jsou prostě řeči laiků, kteří v životě v americe neseděli...před cca. 14 dny jsem byl za kamarádem na jižní Moravě a svezl jsem jeho kamarády. Večer mi kamarád volá, hej, ty tady nemluví o ničem jiném než o Camaru, strašně Ti moc děkují a já tedy také, je to obrovský zážitek!
HD's coming
Offline hd1903  
#159 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:40:57(UTC)
hd1903

no právě, kniha jízd už není, což odpadla obrovská zátěž:-)
jinak já netuším, jaký je háček mít částečné veteránské papíry..já myslel, že ani není, ale soudruzi si zřejmě zase něco vymysleli:-(

šak jo když mě chytnouv týdnu, tak jim řeknu, že jedu do španělska na american meeting a vyjel jsem si dříve, než tam dojedu:-)))a moužou mi vlést na záda:-)))
Offline hd1903  
#160 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:44:31(UTC)
hd1903

zvykej si:-) takové ty laické poznámky:
Ty vole to je motor, to musí být určitě 3 litr že?
Nebo, ty vole to musí žrat jako kráva, to bych nechtěl, raději nějaké Porsche.
Co na tom vidíš na tom autě? Dyť to ani nejede pořádně...

To jsou prostě řeči laiků, kteří v životě v americe neseděli...před cca. 14 dny jsem byl za kamarádem na jižní Moravě a svezl jsem jeho kamarády. Večer mi kamarád volá, hej, ty tady nemluví o ničem jiném než o Camaru, strašně Ti moc děkují a já tedy také, je to obrovský zážitek!

Jo to vidím už ted, a to jezdím kolem baráku, ty vole co to stojí, co to žere:-)))a já hodně a žere to 20 a je mi to fuk:-)))a to je nasere ještě více:-))ale já jsem zvyklej už z HD, to se taky každej ptá:-))ale baví mě to s něma povídat, je prdel:-))ale jinak porsche bych nehanil, víš co mi to dalo práce, si ho nekoupit a přítelkyně mě dost přemlouvala, at raději ameriku:-)))chtěl jsem starou 911 ..stejně si ju jendou koupím, ale neříkejte jí to:-))))))))))))
Offline Okolojedouci  
#161 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:44:53(UTC)
Okolojedouci

ten hacek bylo to něco ve spojitosti te 1/12 povinneho ruceni a pripadne havarky. Zkusim na to zitra mrknout, jestli si vzpomenu. Mozna je to ale neco starsiho, co uz neplati.
Offline Okolojedouci  
#162 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:46:34(UTC)
Okolojedouci

hd1903 napsal:

Jo to vidím už ted, a to jezdím kolem baráku, ty vole co to stojí, co to žere:-)))a já hodně a žere to 20 a je mi to fuk:-)))a to je nasere ještě více:-))ale já jsem zvyklej už z HD, to se taky každej ptá:-))ale baví mě to s něma povídat, je prdel:-))ale jinak porsche bych nehanil, víš co mi to dalo práce, si ho nekoupit a přítelkyně mě dost přemlouvala, at raději ameriku:-)))chtěl jsem starou 911 ..stejně si ju jendou koupím, ale neříkejte jí to:-))))))))))))

Porsche neeeee...kup si Chargera trebas:) Nebo kdyz chces neco mensiho, tak Mustanga 2 nebo jakze se to jmenovalo (to bylo tak vohyzdny:)
Offline hd1903  
#163 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:47:09(UTC)
hd1903

Okolojedouci napsal:
ten hacek bylo to něco ve spojitosti te 1/12 povinneho ruceni a pripadne havarky. Zkusim na to zitra mrknout, jestli si vzpomenu. Mozna je to ale neco starsiho, co uz neplati.

tak to netuším..a ani netuším když bych boural, teda kdyby mi někdo camaro naboural, co bych dostal z jeho pijistky, když mám veteránské značky, beztak hovno, bo hodnota nějakých tabulek asi bude o ničem..
Offline hd1903  
#164 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:48:17(UTC)
hd1903

Okolojedouci napsal:

Porsche neeeee...kup si Chargera trebas:) Nebo kdyz chces neco mensiho, tak Mustanga 2 nebo jakze se to jmenovalo (to bylo tak vohyzdny:)

porsche je nespolehlivější auto světa:-) a už jen to, že značku založil čech, tak to mě motivuje:-)
Offline Okolojedouci  
#165 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:49:19(UTC)
Okolojedouci

chudak tafna...
Offline Cámo  
#166 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:50:06(UTC)
Cámo

hd1903 napsal:

tak to netuším..a ani netuším když bych boural, teda kdyby mi někdo camaro naboural, co bych dostal z jeho pijistky, když mám veteránské značky, beztak hovno, bo hodnota nějakých tabulek asi bude o ničem..

tabulky jsou proti nám..amortizace jako prase, dostal by jsi prd i já bych dostal prd
HD's coming
Offline Cámo  
#167 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:54:07(UTC)
Cámo

hd1903 napsal:

tak tak:-)
já sem jednou nasral borca...přijedu ke kamošovi, že se chce podívat co jsem to koupil...zastavil jsem, nechal to nastartované a jdu zazvonit ke kamošovi...najednou vyleze borec a začne řvat, co děláte, to je smrad, okamžitě to zhasněte, že griluje na zahradě a že to nemíní čuchat, tak sem to zhasl a začal se dívat co že jsem to zhasl, tak příjde blíže a začne to obkoukávat a říká: Pane, mohl by jste mě to nastartovat? :-D no co jiného sem mu mohl odvědit že ne, že ať okamžitě zahasí ten gril, že mě to smrdí..tak zalezl
prostě někdy ty lidi nechápu:-)
HD's coming
Offline Cámo  
#168 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:54:50(UTC)
Cámo

hd1903 napsal:

porsche je nespolehlivější auto světa:-) a už jen to, že značku založil čech, tak to mě motivuje:-)

no starou 911 se mi také líbí, ale to je auto na prd..je malinkaté..raději kup něco amerického, nějaký pořádný koráb:-)
HD's coming
Offline hd1903  
#169 Odesláno : středa 1. dubna 2009 0:59:51(UTC)
hd1903

no starou 911 se mi také líbí, ale to je auto na prd..je malinkaté..raději kup něco amerického, nějaký pořádný koráb:-)

:-))je malá to jo, ale ta tradice, kam se hrabe camaro nebo mustag:-)))911 dělají od 50 let a furt vypadá téměř stejně a prošlo tolika krizemi a vším a udrželo se..tafna nám promine admin mu to pak rád smaže:-))))))))))))))
Offline Cámo  
#170 Odesláno : středa 1. dubna 2009 1:03:37(UTC)
Cámo

admin bude lehce rozhněván:-)
no porše má svou historii to ano..ale až zase tak moc po něm neprahnu:-) říkám, raději bych něco pořádného amerického
HD's coming
Offline Okolojedouci  
#171 Odesláno : středa 1. dubna 2009 1:04:38(UTC)
Okolojedouci

no porše má svou historii to ano..ale až zase tak moc po něm neprahnu:-) říkám, raději bych něco pořádného amerického

Camaro?:)
Offline Cámo  
#172 Odesláno : středa 1. dubna 2009 1:07:34(UTC)
Cámo

Okolojedouci napsal:

Camaro?:)

tak jedničkové Camaro by se mi také moc líbilo:-) ale říkám, bohužel trávící soustrojí mám uděláno jinak, prostě kdybych mohl taky ty peníze se.u:-)
HD's coming
Offline tafna  
#173 Odesláno : středa 1. dubna 2009 1:08:50(UTC)
tafna

Zpráv: 1,480

Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
no admin rad nebude! ale mne to nevadi!!
Offline xjohny  
#174 Odesláno : středa 1. dubna 2009 1:16:36(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
Co, jak, kde, proč.... co to tady zasíráte nějakejma německejma werkama, založte si vlastní poršoust fórum :))

Ba né, jen si povídejte o čem chcete, jen jsem citlivý, na specializovaná a vlastní témata a tak vůbec mám rád pořádek Ja nic

Tak a teď zpátky ku Camaru, co nového? :)
Camaro se rozskočilo...
Offline hd1903  
#175 Odesláno : středa 1. dubna 2009 1:19:36(UTC)
hd1903

já taky ale já bych toho chtěl, ale garáže mají omezenou kapacitu:-))))))))))))))))
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest (14)
25 stránek«<56789>»
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.