Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Camarádi! Potřebuji slyšet Váš názor na to,jakou barvu bloku motoru zvolit,a vůbec jak sladit celý motorový prostor aby lahodil oku. Podotýkám,že TA bude černý s chrom.doplnky. Interiér je též černý. Myslel jsem že udělám černý blok a doplnky(trubice,víka atd....) naladím vesměs do chromu. Ale je tu názor že to bude moc obyč,fádní a nevynikne to. Co vy na to? Pište sem své názory,nebo hodte fota. Teprve se rozhoduji...Dík.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Co bílá? Zní to divně. Ale v černém prostoru.... Nevím. Je to první co mě napadlo. A hlavně to nikdo nemá. A myslím si že by to nevypadalo vůbec špatně. Upraveno uživatelem pondělí 22. února 2010 20:09:47(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
nebo ho dej celej komplet do chromu!
|
|
|
|
|
tafna napsal:nebo ho dej celej komplet do chromu! Myslím že měl na mylsli něco reálného Martine ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Jí Co bílá? Zní to divně. Ale v černém prostoru.... Nevím. Je to první co mě napadlo. A hlavně to nikdo nemá. A myslím si že by to nevypadalo vůbec špatně. hm a co kdyz potece olej... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:hm a co kdyz potece olej... Po tom co to udělá Baronet s Ondrou? Pochybuju ;-) Nevím byl to jen návrh. Každopádně črnej fajrák, černej motorovej prostor a uvnitř bílej motor.... Dej rači návrh ať může Michal vybírat :-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Myslím že měl na mylsli něco reálného Martine ;-) ta firma co dela ten strikanej chrom za to nechce az takovej balik!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 27.01.2010(UTC) Zpráv: 21
|
Ja jsem pro zlaty blok a vse ostatni chrom a stribrna metaliza, myslim si ze v kombinaci se sroubama zlate nazinkovanymi to bude vypadat moc dobre, cerna nebude vubec zajimava, cervena je moc ohrana, bila by mohla byt zajimava ale hoodne neprakticka a nemyslim si ze by to moc dobre vypadalo nevim, jeste jsme nasli grafitovou, ale ta zlata by zase byla dobry odkaz na Fera kdyz si s tim tolik uzil. |
Lincoln Forever!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
tafna napsal:ta firma co dela ten strikanej chrom za to nechce az takovej balik!!!! Stříkanej chrom? Moc důvěry bych v to asi neměl...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Stříkanej chrom? Moc důvěry bych v to asi neměl... no par let uz to delaj tak nevim.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
tafna napsal:no par let uz to delaj tak nevim.
ale kdo? |
|
|
|
|
|
andrew napsal:Ja jsem pro zlaty blok a vse ostatni chrom a stribrna metaliza, myslim si ze v kombinaci se sroubama zlate nazinkovanymi to bude vypadat moc dobre, cerna nebude vubec zajimava, cervena je moc ohrana, bila by mohla byt zajimava ale hoodne neprakticka a nemyslim si ze by to moc dobre vypadalo nevim, jeste jsme nasli grafitovou, ale ta zlata by zase byla dobry odkaz na Fera kdyz si s tim tolik uzil. Taky by to šlo takhle pojmout :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
No,nevím nevím... Nechci to udělat moc kýčovité. Ale když budou ty dekly chromové,sání a karbec taky celkem vyleštěný hliník předpokládám,vůbec bych se té černé nebránil-koukal jsem na ty odkazy z minule a Colinova decentní kombinačka se mi celkem líbí. Vůbec si nemyslím,že by se to tam nějak "ztrácelo" Je to decentní a přitom to vypadá profi.Nebo ta grafitová-jen si to nedokážu představit-chybí mi asi fantazie. Musím to prostě vidět a říct: Jo,to je ono! Takhle to chci!
|
|
|
|
|
Tak koupime 3 barvy a budem strikat :) |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Napsal: Jí Stříkanej chrom? Moc důvěry bych v to asi neměl... Stoji to za hovno. Vyskusane.
|
|
|
|
|
nekde jsem tu daval link na tu firmu a uz ho nemuzu najit :(
|
|
|
|
|
Tak asi půjdem do té grafitové... Je tmavá,ale ne úplně černá-mohlo by to celkem gut korespondovat s tím chromem-a bude to vlastně pomyslně odděleno od černého motorového prostoru... Křiklavé barvy jsem zavrhl,stejně jako tu zlatou slepici a zlaté polepy. Raději stříbrné,nebo je tam odstín Charcoal(těch polepů a slepice) a ten si myslím bude tmavě šedý,nebo grafitový(nemají tam u phoenixgraphic náhled!),což by mě snad vyhovovalo nejvíc!!! Jak to zjistit ten Charcoal? Nevíte? Mě to na žádný náhled nepustilo....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co vůbec s motorem plánuješ za úpravy? Baronet říkal že to nechceš nějak hrotit. Ostatně má tak nějak pravdu, protože 6.6 big block...
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Mně se líbí GM modrá, jako to má to červené '72 camaro s bílými pruhy a Pontiac motorem |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
wolfow napsal:Tak asi půjdem do té grafitové... Je tmavá,ale ne úplně černá-mohlo by to celkem gut korespondovat s tím chromem-a bude to vlastně pomyslně odděleno od černého motorového prostoru... Křiklavé barvy jsem zavrhl,stejně jako tu zlatou slepici a zlaté polepy. Raději stříbrné,nebo je tam odstín Charcoal(těch polepů a slepice) a ten si myslím bude tmavě šedý,nebo grafitový(nemají tam u phoenixgraphic náhled!),což by mě snad vyhovovalo nejvíc!!! Jak to zjistit ten Charcoal? Nevíte? Mě to na žádný náhled nepustilo.... Charcoal = antracit... může to být od skoro černé (s jiným leskem) až po téměř stříbrnou. Pravděpodobně to bude taková "tmavá stříbrná" |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
xjohny napsal:Mně se líbí GM modrá, jako to má to červené '72 camaro s bílými pruhy a Pontiac motorem Do té přesně půjdu také, chci ať má všechno původní vzhled : ) Myslím, že to vůbec nevypadá špatně..
|
|
|
|
|
jakou barvu na ten motor? byla mi doporucena polyuretanova ale zjistil jsem ze to je horsi sehnat nez ten epolex co sem tak marne schanel... :( |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK