Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
xjohny napsal:No a co myslíš my ostatní? Tipnul bych si, že nejslušnější mašinu tu bude mít Okolojedoucí, že pane Dell ;-)
Já mám noťasa (C2D 2.16GHz, 2GB) a Sony Vegas Studio, taky podle mě celkem dobrá věc pro amatéry. Ono by možná stačilo, kdybys to točil do SD místo HD. Já mám MAGIX VIDEO PRO - to je taky super pro amatéry, děláš se v tom jednoduše, ale už bych si možná troufl na něco sofistikovanějšího - hlavně pokud jde o mix hudby přímo k videu. ten notas sem myslel jenom na roztahání po lidech - vypalování je taky možnost - hlavně by se to dalo udělat už tam a ne to posílat zbytečně poštou SD asi bude stačit, ale nebyla by to škoda, když už tam to HDčko někdo mít bude to mrskat do SD ? - zretardovat kvalitu jde vždycky, opačně ne :) Upraveno uživatelem středa 24. února 2010 13:04:48(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:No a co myslíš my ostatní? Tipnul bych si, že nejslušnější mašinu tu bude mít Okolojedoucí, že pane Dell ;-)
Já mám noťasa (C2D 2.16GHz, 2GB) a Sony Vegas Studio, taky podle mě celkem dobrá věc pro amatéry. Ono by možná stačilo, kdybys to točil do SD místo HD. když spojim dohromady všechny noťase, co se mi doma válej, tak trumfnu i Cray :D
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No vida :)))
Vyhlašuju tě dvorním střihačem :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
xjohny napsal:No vida :)))
Vyhlašuju tě dvorním střihačem :D jo moment, doma, desktop, špatně pochopeno...tak to je jiná, i7 :) No klidně si s tim pak zkusim pohrát, uděláme soutěž o nejlepší video :) A výhra bude hodinová projíždka v Camaru :-P
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
taky uz mam nejake skusenosti se strihanim. pouzivam Pinacle12
|
|
|
|
|
Tak jsem se konečně dovola starostovi a ten mě odkázal zpátky na TZÚZ, jakožto majitele plochy, veselé :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 10.02.2010(UTC) Zpráv: 60 Bydliště: Smržovské Emiráty- JČ
|
S tim se asi dobře jezdí a nemusí se najíždět do zatáček... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
MartinZ28 napsal:S tim se asi dobře jezdí a nemusí se najíždět do zatáček... s timhle to je pohodicka!! jak s vetsim osobakem nebo dodavkou ale tohle je horsi!!!!! :) http://yfrog.com/j8camaro046j zere to 27 nafty na sto a kdyz predjizdis cyklistu tak se bojis aby jsi ho nesundal tuplakem :)))))
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tak jsem se konečně dovola starostovi a ten mě odkázal zpátky na TZÚZ, jakožto majitele plochy, veselé :) Jestli správně chápu, majitel se o to nestará, protože o vyuřití rozhoduje obec. Obec se o to nestará, protože není majitelem. Takže je to ideální případ a auta tam nebudou vadit nikomu |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Jirka_z28 napsal:Jestli správně chápu, majitel se o to nestará, protože o vyuřití rozhoduje obec. Obec se o to nestará, protože není majitelem. Takže je to ideální případ a auta tam nebudou vadit nikomu nn v kompete nci to ma opravdu ten ustav jen musime dohledat kdo, pac tam je tolik lidi ze v tom maj bordel.. |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Dám paní chvíli na odpověď mailem (tamtomu to taky trvalo skoro tejden) a pak to asi začnu obvolávat. To jsou radosti. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
sejki napsal:nn v kompete nci to ma opravdu ten ustav jen musime dohledat kdo, pac tam je tolik lidi ze v tom maj bordel.. úřád má rozdělenu republiky do několika částí, ale zrovna to letiště pod žádnou nespadá, co jsem koukal, takže přímo nějakej šmoula na centrále v Práglu. No v nejhoršim tam kdyžtak zajdu fyzicky. Hezky se oháknu a to by bylo, abych se nedostal k odpovědné osobě! Sice to mám dost daleko, ale... :)
|
|
|
|
|
ale začínám mít skoro pocit, že bude rozumnější to prostě risknout :)
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
|
jaká je pokuta za přejetí cizího pozemku bez způsobení škody? jestli by to i tak nebylo levnější :) Je tam nějaká viditelná značka se zákazem nebo něco? |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Jirka_z28 napsal:jaká je pokuta za přejetí cizího pozemku bez způsobení škody? jestli by to i tak nebylo levnější :) Je tam nějaká viditelná značka se zákazem nebo něco? hm to bych neriskoval... v tu chvili by tam nesmel bejt zadnej organizator a je to vniknuti na soukromej pozemek... minimalne nas vyhodej a pokud budou kontaktovat majitele tak ten nas muze zazalovat a kvuli nam pak zatrhnou i ostatnim moznost pronajmu a ty nas zadupou do zeme.... Upraveno uživatelem čtvrtek 25. února 2010 10:58:40(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
|
Ano, na jedné straně zákaz vjezdu a závora, na druhé to samé. Možná s uvedením soukromý pozemek nebo nějak tak.
Ono i kdyby se zaplatila pokuta, tak nás stejně odtamtud vyženou, a kdyby přijeli chviličku po nás, tak by to za to asi ani nestálo :)
sejki: Jakej organizátor? Tady někdo něco organizuje? Jmenovitě? Já teda o nikom nevím. :DD |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ano, na jedné straně zákaz vjezdu a závora, na druhé to samé. Možná s uvedením soukromý pozemek nebo nějak tak.
Ono i kdyby se zaplatila pokuta, tak nás stejně odtamtud vyženou, a kdyby přijeli chviličku po nás, tak by to za to asi ani nestálo :)
sejki: Jakej organizátor? Tady někdo něco organizuje? Jmenovitě? Já teda o nikom nevím. :DD no vsak proto to pisu ne?:) |
|
|
|
|
|
sejki napsal:hm to bych neriskoval... v tu chvili by tam nesmel bejt zadnej organizator a je to vniknuti na soukromej pozemek...
minimalne nas vyhodej a pokud budou kontaktovat majitele tak ten nas muze zazalovat a kvuli nam pak zatrhnou i ostatnim moznost pronajmu a ty nas zadupou do zeme.... Jestli je to označený, tak to hold nejde no. Já to pochopil tak, že se k tomu pozemku nikdo až tak nehlásí a tím pádem by ho těžko kontroloval a volal policajty. A když si vzpomenu na "sprint" v Hrochově Týnci loni, tak oproti tomu chvilka neorganizovanýho poježdění mimo silnici by bylo nic. Tam to tuším dopadlo právě jen pokutou organizátorům za blokování silnice a akce se nezrušila. |
|
|
|
|
|
koukam ze prvni termin vede, bud to je pravda nebo to nekdo sabotuje, kazdopadne ja ten termin nemuzu |
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
pozor jen az se nekryje se srazem v Lustenicich neni jeste termin a je to nejvetsi sraz v CR, vetsinou je koncem prazdnin!
|
|
|
|
|
Jojo, bývá ale obvykle na přelomu srpna a září. Schávlně se zeptám Petra Bella, který to pořádá. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Luštěnice budou spíš o 2 týdny později - 1. zářijový víkend... Ale teda nevim, jak to na toho 21.8. stihnout, resp. jestli obětovat ten Red Bull Air Race nebo jet přímo odtamtud... no ještě je to daleko. |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK