Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Předevčírem mi došel filtr motorového oleje který jsem objednával tady u nás v ČR. Trochu jsem měl obavy jestli bude vše v pořádku, ale vše sedí tak jak má. Takže pokud by měl někdo zájem tak tady je odkaz. http://www.sportovni-fil...bc9d0d56641988fae2728397
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Taky se snad bude hodit, díky.
Dovolil jsem si to šoupnout k obchodníkům... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Taky se snad bude hodit, díky.
Dovolil jsem si to šoupnout k obchodníkům... Ty jsi tu náčelník :-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
Napsal: Jí Předevčírem mi došel filtr motorového oleje který jsem objednával tady u nás v ČR. Trochu jsem měl obavy jestli bude vše v pořádku, ale vše sedí tak jak má. Takže pokud by měl někdo zájem tak tady je odkaz. http://www.sportovni-fil...bc9d0d56641988fae2728397 v čem je K&N olejovej filtr lepší než nějakej obyč?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Daawid napsal:v čem je K&N olejovej filtr lepší než nějakej obyč?
jde jen o propustnost a hustotu filtru u vnitr... jinak v cene :-D |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Daawid napsal:v čem je K&N olejovej filtr lepší než nějakej obyč?
tak K&N je tokvalitni znacka! zkus si nekdy rozriznout kvalitni filtr a mene kvalitni!! ty vrstvi tech filtracnich papiru jsou tam uplne rozdilne poskladane!!!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
|
tafna napsal:tak K&N je tokvalitni znacka! zkus si nekdy rozriznout kvalitni filtr a mene kvalitni!! ty vrstvi tech filtracnich papiru jsou tam uplne rozdilne poskladane!!!
je pravda, že sem někde slyšel, že třeba vzduchovej filtr od K&N vydrží nějakou nesmyslně dlouho dobu a že se dá "prát" ? jako o kvalitě K&N nepochybuju, jen, že třeba ten kruhovej filtr vzduchu na V8 stojí asi 1700 - což už je sakra dost
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
nektere se prat daji. pak je na to jeste takovej lepivej nastrik. 1700,- je dost
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Daawid napsal:je pravda, že sem někde slyšel, že třeba vzduchovej filtr od K&N vydrží nějakou nesmyslně dlouho dobu a že se dá "prát" ?
jako o kvalitě K&N nepochybuju, jen, že třeba ten kruhovej filtr vzduchu na V8 stojí asi 1700 - což už je sakra dost prát se dají ty bavlněný no... asi to funguje. Ty mají taky lepší průchodnost pro vzduch. Tady teda šlo o olejovej filtr - kupuju obyčejný z RA za 4 USD, to je trošku rozdíl a nevidím nutnost tam dávat nějakej "lepší", zvlášť, když se mění při každej výměně oleje (přitom výrobce říká, že stačí při každé druhé). |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:prát se dají ty bavlněný no... asi to funguje. Ty mají taky lepší průchodnost pro vzduch. Tady teda šlo o olejovej filtr - kupuju obyčejný z RA za 4 USD, to je trošku rozdíl a nevidím nutnost tam dávat nějakej "lepší", zvlášť, když se mění při každej výměně oleje (přitom výrobce říká, že stačí při každé druhé). taky sem koukal na RA :) jinak sem ašel na auto kelly nějakej snad vyhovující za asi 200Kč KN stojí 4 kila proto ten dotaz, zda se to vůbec vyplatí, dávat sice jenom dvě kila navíc, nebo jestli je to zbytečný. btw.: na kolik přijde ten filtřík z USA vč. pošotvnýho?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Když je motor po repasi, tak se tam na první zaběhnutí dává trošku jiný filtr, potom už je to podle mě víceméně jedno. Hlavně by se měl dát pozor správný typ oleje pro motor. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
vite co se rika!! "nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levne veci" rozhodne nedoporucuju setrit na filtrech. projevi se to az za dlouho treba na opotrebeni motorovich dilu!
|
|
|
|
|
Tak samozřejmě, jako úplně všude platí i zde, nebrat to úplně nejlevnější. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tafna napsal:vite co se rika!! "nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levne veci" rozhodne nedoporucuju setrit na filtrech. projevi se to az za dlouho treba na opotrebeni motorovich dilu! Tak hele i blbej filtr Alco funguje jak ma. Pokud se k motoru chovas, vymenujes olej pravidelne atd tak tam muzes klidne dat obyc filtr. S tim rozrezanim filtru, neni dobry to delat na novem, precejen koupit filtr za 400kc a rozriznout ho nic moc :) |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:Tak hele i blbej filtr Alco funguje jak ma. Pokud se k motoru chovas, vymenujes olej pravidelne atd tak tam muzes klidne dat obyc filtr.
S tim rozrezanim filtru, neni dobry to delat na novem, precejen koupit filtr za 400kc a rozriznout ho nic moc :) :))) samozrejme ze jsem to skosel na starem!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Daawid napsal:taky sem koukal na RA :) btw.: na kolik přijde ten filtřík z USA vč. pošotvnýho? Hoď si ho do košíku, pokračuj k objednávce, zadej ČR a uvidíš. Ale tak asi nebudeš objednávat samotnej filtr, že? :) Při nějakej objednávce si tam 2 přihodíš, oni se nezkazej a na 2 roky výměny olejů jsi připraven... |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:Hoď si ho do košíku, pokračuj k objednávce, zadej ČR a uvidíš. Ale tak asi nebudeš objednávat samotnej filtr, že? :) Při nějakej objednávce si tam 2 přihodíš, oni se nezkazej a na 2 roky výměny olejů jsi připraven... ááá no to mě nenapadlo - to s tím košíkem - to sem guma :d/
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK