Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Můžeš taky jen tak nezávazně zkusit jinej prohlížeč na stejném PC. Tj. pokud si to tu prohlížíš v Internet Exploreru, tak zkusit nainstalovat Operu, Chrome či Firefox.
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Mám návrh pro vylepšení. Nejsme buráci ale forum na úrovni, takže bych změnil dovětek rubriky Motory, výkonové úpravy "Sání, komprese, výbuch, výfuk" na Sání, komprese, expanze, výfuk. Je to sice blbinka, ale ať je to na úrovni v každém detajlu Máš mě rád Jenik ? :-))))))))))))) Upraveno uživatelem úterý 23. února 2010 0:20:22(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Nás na základce fyzikářka učila tyhle 4 slova! Vím, že tamto zní více odborně a korektněji, ale už to není takové znělé :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nás na základce fyzikářka učila tyhle 4 slova! Vím, že tamto zní více odborně a korektněji, ale už to není takové znělé :-) Já si vždyci vzpomenu na našeho třídního na průmce. "seš strojař a ne zedník" Tak mluv odborně :-D
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
xjohny napsal:Nás na základce fyzikářka učila tyhle 4 slova! Vím, že tamto zní více odborně a korektněji, ale už to není takové znělé :-) Ale když se zamyslíš, existuje předstih, takže výbuch je vlastně ještě ve fázi komprese Nicméně je mi celkem jedno, jak se kategorie jmenuje, jde o obsah |
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
Když se citují odkazy, tak URL toho odkazu zapříčiní, že ten odkaz vezme hranatou závorku [ k sobě a pak nefunguje ani citace, ani odkaz, pak s tím zobrazením odkazu může mít někdo problém... Nevím jak moc se dá tento typ fóra upravovat, ale pokud by bylo ukončení citace na novém řádku, tak by se to spravilo.
|
|
|
|
|
Já vim, já vim... workaround pro tenhle problém je ručně dodat mezeru za odkaz, nebo prostě dávat odkazy pomocí tý ikonky . Snad to vývojáři opraví v příští verzi, mně se moc do toho dloubat nechce Upraveno uživatelem středa 14. dubna 2010 12:46:08(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 12.03.2009(UTC) Zpráv: 295 Bydliště: Brno
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 10-krát v 8 příspěvcích
|
xjohny napsal:Já vim, já vim... workaround pro tenhle problém je ručně dodat mezeru za odkaz, nebo prostě dávat odkazy pomocí tý ikonky . Snad to vývojáři opraví v příští verzi, mně se moc do toho dloubat nechce jasnačka, snad to daj do kupy :) a hodně štěstí s motorem! [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
jak mas u kazdeho prispevku ty ikony na email, icq atd tak se mi nezobrazuje obrazek pro skype.... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
sejki napsal:jak mas u kazdeho prispevku ty ikony na email, icq atd tak se mi nezobrazuje obrazek pro skype.... Hmmm asi chybí ikonka, přes víkend na to juknu. Dík |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 08.08.2009(UTC) Zpráv: 558 Bydliště: Bor u Tachova
Blahořečil: 76-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
hele nacelniku nejde mi soukroma posta neni tu v pravo na hore, mel jsem ji jak tam mas odhlasit atd.... diky |
Chevrolet Camaro Z/28 1979
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
marek parek napsal:hele nacelniku nejde mi soukroma posta neni tu v pravo na hore, mel jsem ji jak tam mas odhlasit atd.... diky napodobne |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
Jojo, vidím to, prozkoumám to.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
neslo by nejak zrusit to, ze kdyz napisu prispevek tak se to pro me zobrazi jako neprectene? |
|
|
|
|
|
To znám a nevím proč to tak dělá, někdy se to objeví jako nepřečtené a někdy ne. Budeš se s tím muset smířit :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Co kdybych kategorizoval "Vozidla členů fóra" na 3-4 subfóra podle generací? Myslíte, že by to pomohlo přehlednosti? Nebo nějaké jiné návrhy jak to zpřehlednit? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Spíš bys možná moch rozdělit Exterier/Interier :)
|
|
|
|
|
Hmm klidně... a nějak konkrétnějš? :-)
Třeba Exteriér - díly karoserie, lakování, kola, ??? Interiér - palubka, čalounění, sedadla, ?? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
Třeba :) já to myslel jako že jedno je uvnitř a jedno venku :)
|
|
|
|
|
JJ, rozumim. Nicméně pak se mi třeba plete, řekněme téma autorádio.... dát to do interiéru nebo do elektriky? :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Zdá se mi to, nebo je fórum poslední dny nějaké pomalé? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 25.07.2011(UTC) Zpráv: 836 Bydliště: taková řiť světa kousek od Brna
Blahořečil: 10-krát Blahořečen: 10-krát v 9 příspěvcích
|
Pokud je to už nějakej ten měsíc, tak nezdá... Někdy rychlejší, někdy pomalejší... Edit: Třeba teď to jede vcelku slušně rychle... Edit 2: Tak ne, je to nějaký náladový... Upraveno uživatelem úterý 13. prosince 2011 9:46:29(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Pontiac Firebird 1987 (305cui V8 carb A/T) Klimatizace: WIP Potahy sedaček: Oprava Alarm: Chtělo by to opravit
|
|
|
|
|
Ono mi to v logu včera zahlásilo SQL timeout, takže bych to tipoval na nějakej problém na cestě mezi forem a databází. No uvidím, nechám to týdny hnít a uvidí se.
Nejpomalejší je asi odesílání příspěvku. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru můžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru můžete na témata odpovídat.
V tomto fóru můžete své zprávy mazat.
V tomto fóru můžete své zprávy editovat.
V tomto fóru můžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru můžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK