Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
Nebojte to znam kultovni film, samozrejme ze vzhledem k tomu, ze tam vystupuje moje auto, tak jsem si to poridil i na DVD...:) a koukam na to kazdej vecer. Docela zajimavy je i pozadi a nateceni toho filmu. Reziser i hlavni herec Toby Halicky v jedne osobe byl totalni balzen do aut. Bohuzel spatne skoncil... Jinak myslite, ze by takovou jizdu vydrzely vase Camara :) .... A ted jsem si do vas pichnul.... :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Honza T napsal:Nebojte to znam kultovni film, samozrejme ze vzhledem k tomu, ze tam vystupuje moje auto, tak jsem si to poridil i na DVD...:) a koukam na to kazdej vecer. Docela zajimavy je i pozadi a nateceni toho filmu. Reziser i hlavni herec Toby Halicky v jedne osobe byl totalni balzen do aut. Bohuzel spatne skoncil... Jinak myslite, ze by takovou jizdu vydrzely vase Camara :) .... A ted jsem si do vas pichnul.... :) to si jeste nenapsal kolik takovejch mustangu spotrebovali !! :) me spis zajima jestli by takovemu autu stacila nadrz na takovou honicku ??
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
|
No na tom DVD jsou i nejake komentare . Par jich dali, ale hlavne tam rikali ze meli kamion nahradnich dilu a po kazdem stouchanci auto vzdy opravili aby bylo schopne jet dal. Minimalne chladic to odnesl pokazdy :) Nejlepsi je ta scena jak v plny rychlosti hodi smyk a prerazi tu lampu poulicniho osvetleni .. a vpohodne jede dal. Jinak cela scena ma 45 minut a je to zhruba polovina filmu :) Na zacatku je vyborna scena kde kradou Challengera a pak jej slisujou na srotisti , auuu...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Honza T napsal:No na tom DVD jsou i nejake komentare . Par jich dali, ale hlavne tam rikali ze meli kamion nahradnich dilu a po kazdem stouchanci auto vzdy opravili aby bylo schopne jet dal. Minimalne chladic to odnesl pokazdy :) Nejlepsi je ta scena jak v plny rychlosti hodi smyk a prerazi tu lampu poulicniho osvetleni .. a vpohodne jede dal. Jinak cela scena ma 45 minut a je to zhruba polovina filmu :) Na zacatku je vyborna scena kde kradou Challengera a pak jej slisujou na srotisti , auuu... umis ten filmek skopirovat??
|
|
|
|
|
tafna napsal:umis ten filmek skopirovat??
nejak by se to zaridil dalo :) Kdyz si vzpomenu muzu ti to hodit. Ale je to pouze v Anglictine, bez titulku.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Je to fakt kultovní záležitost!!! Ten zvuk V8 snad ze všech zůčastněných aut-husí kůže! Některý ty policejní Kreše,mi připadly celkem nesmyslný-jako že jede rovně,a najednou vrazí do břehu... A tak... Ale taková byla asi doba,a tehdejší požadavky! JInak fakt moc hezký! Taky bych to bral do sbírky!!!
|
|
|
|
|
Honza T napsal:nejak by se to zaridil dalo :) Kdyz si vzpomenu muzu ti to hodit. Ale je to pouze v Anglictine, bez titulku. co jsem videl z te pulky tak tam stejne moc nemluvi :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Ty bláho- na YouTube už to není! Stáhli to. Aspon mi to hlásí....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
fak ze jo dalsi je tady kultovni honicka
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Napsal: Jí Nebylo to dřív červený? NE ne . Toto bola prva asi 3-4 roky spatky. Cervena bola az druha a celonerezovy podvozok. Tato zlta bola mala zelezny ram.
|
|
|
|
|
Tohle nemůže nechat nikoho chladným!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
wolfow napsal:Tohle nemůže nechat nikoho chladným!!!! Niekde som cital ze pri natacani serialu ich znicili okolo 270 ...
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Niekde som cital ze pri natacani serialu ich znicili okolo 270 ... asi uber nulu ne?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tafna napsal:asi uber nulu ne? kdepak, byl o tom dokument tusim, jak ty auta staveli, schaneli chargery vsude mozne a delali je pomalu pres noc :-D |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.04.2009(UTC) Zpráv: 762 Bydliště: Praha/Pribram
Blahořečil: 155-krát Blahořečen: 9-krát v 9 příspěvcích
|
fik napsal:fak ze jo dalsi je tady kultovni honicka Tenhle film mám stažený v Angličtině, ve skvělé kvalitě... Upraveno moderátorem úterý 16. března 2010 10:22:38(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
|
|
|
|
|
|
Co to je za výzkumák brutální???? Někde v NASA ne? Upraveno moderátorem úterý 16. března 2010 17:37:43(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Napisal si to ako keby amici ten motor urobili pre teba na zakazku. Upresni to lebo som s toho magor.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
To jsme dva, a to jsem myslel, že jsem se akorát ztratil někde v překladu ČJ-SJ :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Napisal si to ako keby amici ten motor urobili pre teba na zakazku. Upresni to lebo som s toho magor. Presne tak, urobili ho na zakazku pre auto na ktorom pracujem... Viac az ked to bude hotove, nechajte sa prekvapit... :-)
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Presne tak, urobili ho na zakazku pre auto na ktorom pracujem... Viac az ked to bude hotove, nechajte sa prekvapit... :-) hm 650 jo? asi se mrknu do katalogu co mi nabizej za motorizaci...... |
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK