Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Tak musím Summit strašně pochválit. 8.3. zaregistrovali objednávku a v sobotu tj. 13.3. byl balík už u nás na poště. Přišly mi ty silenbloky a "line lock" sada. Ale: k tomu všemu dost silný katalog na díly,samolepky,propagační letáky,taška a pod... Fakt jsem koukal. Takhle rychle,bez cla... Všechna čest. A při tom to bylo celkem těžký....Určitě těsně pod lilmitem. Spokojenost! Díky Johnymu-páč to objednával za mě on. Takže díky! Jen tak dál.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
wolfow napsal:Tak musím Summit strašně pochválit. 8.3. zaregistrovali objednávku a v sobotu tj. 13.3. byl balík už u nás na poště. Přišly mi ty silenbloky a "line lock" sada. Ale: k tomu všemu dost silný katalog na díly,samolepky,propagační letáky,taška a pod... Fakt jsem koukal. Takhle rychle,bez cla... Všechna čest. A při tom to bylo celkem těžký....Určitě těsně pod lilmitem. Spokojenost! Díky Johnymu-páč to objednával za mě on. Takže díky! Jen tak dál. co to je ten line lock ? kolik te vyslo postovny??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
tafna napsal:co to je ten line lock ? kolik te vyslo postovny?? Ved to je ten elektricky ovladany ventil, na zablokovanie prednej napravy.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Ved to je ten elektricky ovladany ventil, na zablokovanie prednej napravy. on uz to zapomel :) |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Sakra-to poštovný,nevím ted přesně,zítra kouknu. Ale bylo to nějak půl na půl. Já se spíš podivil nad tou rychlostí! To je někdy větší problém tady u nás. Zřejmě slušnej oddíl,no....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
Adam66 napsal:Ved to je ten elektricky ovladany ventil, na zablokovanie prednej napravy. ajoooo!! fakt jsem zapomel
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
tafna napsal:co to je ten line lock ? kolik te vyslo postovny?? Na online faktuře je psáno: Part Total $142.90 Delivery and Handling Charge $24.95 Total Charges $167.85 |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Na online faktuře je psáno: Part Total $142.90 Delivery and Handling Charge $24.95 Total Charges $167.85 No vidíš-tak to je dobrý ne? Já už to pak neřešil... Jen mne pořád trápí ty polepy že nejdou... Nejde to nějak vysledovat,kde se to asi nachází? Zavání to ztracením někde cestou.....
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Zeptám se ti, ale odhaduju, že stejně to nemají skladem a čekají na to zhruba 14 dní, pak to teprva pošlou sem. Takže to klidně může vyjít na 1,5 měsíce :( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Zeptám se ti, ale odhaduju, že stejně to nemají skladem a čekají na to zhruba 14 dní, pak to teprva pošlou sem. Takže to klidně může vyjít na 1,5 měsíce :( Aha... No vidíš. Asi se to nekupuje tak často tyhle slepičí polepy...
|
|
|
|
|
Kdybyste někde v brzké době zvažoval nákup sacího klínu neboli intake manifold, tak šupšup pro Edelbrock, na summitu k němu dostanete kredit $25 na příští nákup! BTW: Ve výprodeji tam mají i Summit klikovky (i pro stroker). Sleva cca $100! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
Skoda ze nemaju ziadnu zlavu na chladice..
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Adam66 napsal:Skoda ze nemaju ziadnu zlavu na chladice.. ty si ho jeste neobjednal? |
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Kdybyste někde v brzké době zvažoval nákup sacího klínu neboli intake manifold, tak šupšup pro Edelbrock, na summitu k němu dostanete kredit $25 na příští nákup! BTW: Ve výprodeji tam mají i Summit klikovky (i pro stroker). Sleva cca $100! zrovna kdyz n emam kacky... |
|
|
|
|
|
sejki napsal:ty si ho jeste neobjednal? Objednal a aj pruziny. Trvalo to ale 2 mesiace mozno viac a na chladic zabudol.
|
|
|
|
|
Na chladiče tam měli slevu nedávno :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Summit má teď akci, když koupíte Powermaster altík, dostanete 20 summitích bůčků ($$$ kredit pro další nákup). |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
poradi mi nekdo proc kdyz chci zaplatit nakup na summite pres PayPal mi to hodi tuhle hlasku ???? dik
This recipient does not accept payments from non-U.S. PayPal accounts.
|
|
|
|
|
Protože na Summitu přes PayPal odsud platit nejde. Mám vyzkoušeno, že jediný funkční řešení je embosovaná karta. Nefunguje ani virtuální platební karta od Komečky např. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Protože na Summitu přes PayPal odsud platit nejde. Mám vyzkoušeno, že jediný funkční řešení je embosovaná karta. Nefunguje ani virtuální platební karta od Komečky např. vzdyt to paypal nabizi!!??
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
ale nenabizi ti to Summit :) Ja platim obyc Visa electron od CSOB a nemam s tim problem.
|
|
|
|
|
Honza T napsal:ale nenabizi ti to Summit :) Ja platim obyc Visa electron od CSOB a nemam s tim problem. nabizi!! v kosiku ve spod jso tyto muznosti: summit checkout, paypal a google checkout co se tyce karty tak mam tu virtualni od komercky (jak psal Xjohny) a pak visa electron o komercky. myslis ze tou by to slo ??
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 01.05.2009(UTC) Zpráv: 333 Bydliště: Police n. Met / Pardubice
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 6-krát v 6 příspěvcích
|
V obch. podminkach ma Summit vyslovene napasno ze nepovoluje paypall platby pro zahranici ucty. Mam kartu od CSOB a plati jsem s ni pres internet ve vsech US shopech bez porblemu. Jedinej problem jsme mel jen jednou kdyz jsem byl sluzebne v Cine a nevzali mi ji v hotelu :) S komerckou nemam zkusenosti zkus a uvidis. Je mozne ze si musis nechat aktivovat paltby pres net.
|
|
|
|
|
Honza T napsal:V obch. podminkach ma Summit vyslovene napasno ze nepovoluje paypall platby pro zahranici ucty. Mam kartu od CSOB a plati jsem s ni pres internet ve vsech US shopech bez porblemu. Jedinej problem jsme mel jen jednou kdyz jsem byl sluzebne v Cine a nevzali mi ji v hotelu :) S komerckou nemam zkusenosti zkus a uvidis. Je mozne ze si musis nechat aktivovat paltby pres net. tak jsem to obednal tou embosovanou kartou. jeste me zajima jestli budu muset platit clo a dan?? polozka stala nejakejch 300 dolcu. jake mate zkusenosti vi??
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK