Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
wolfow napsal:Chlapi! Celej den stál za ho.... ale teď jsem se fakt pobavil!!! Jen jsem takovej počítačovej analfabet,takže sem ani neumím vložit tyhle videa,a ani fotky. Prostě 100 let za opičákama,no... Popište mi někdo polopaticky(prostě pro debila) návod jak sem hodit fotku z počítače,nebo video. Dík. Jo, já zas Rammstein,M.O.D.,Metallica,Toten Hosen..... Ale jinak beru všechno!!! Jestli dobre chapu, mas i problem dostat fotku z pocitace na internet. Pouzij nejaky server, ktery ti dovoli nahrat fotky na internet. Ja mam rad tinypic.com, asi nejcasteji pouzivany je imageshack.us Na tinypic mas tlacitko "browse", to ti otevre soubory na pocitaci, kde najdes ten tvuj obrazek, ok potvrdis a pak uz na te strance jen dole tlacitko upload. Chvilku to potrva, zalezi jake mas pripojeni a jak je obrazek velky, pak se objevi dalsi stranka, kde uz bude videt nahled toho obrazku a budou tam odkazy, vyber kdyztak ten posledni, nejkratsi, staci jen kliknout do toho okenka s odkazem, on se ti sam ulozi do schranky(jak bylo psano vyse, provede to za tebe to ctrl c a pak uz postupuj jak bylo napsano) tinypic koukam umi i videa nebo pouzij zas jiny server, trebas jako ma xjohny, youtube.com, upload bude principielne podobny jako u obrazku, ale mozna bude treba vytvorit si ucet - to ti povi nejlepe johny, nikdy jsem to nezkousel. Inu pokud si tohle vse vedel a ja jen spatne pochopil dotaz, tak pardon:)
|