Diky :)
Inak tie sedadlá (vodič, spolujazdec) majú dole vzduchové kompresory a tlačia do nich vzduch takže si ich nastavíš ako ti pasuje, nafukujú sa po stranách
+úplne celý interiér prečalúnený do bielej kože (zadné sedadlá, celý kufor, stĺpiky čelného okna a bočné stĺpiky, strecha, dvere, pod volantom, odkladací priestor spolujazdca atď) okrem predných sedačiek, tam je čierna koža ... je to síce pekné, ale brrrr v lete horúce a v zime ladové
+v palubovke vymenené diódy, zo sivých budíkov sú bielo modré, trosku porobené repro (moc mi na tom aj tak nezáleží), pomalované časti motora (čierna-žltá), dorábané výfukové potrubie, športový volant, predné blinkre vymenené za USA (číre biele
+ oranž. žiarovky -- 2v1 smerovka aj parkovačka, lebo EU má smerovku a nad tým takú smiešnu vypuklinu kde je parkovačka)
aj tak by som ale pár vecí vrátil naspäť :)
a samozrejme ako každé auto má aj toto svoje muchy:
-spotreba (hlavná mucha :D )
-neprepínajú sa mi dialkové (mám to rozobraté)
-neni zapojený centrál na alarm (odomykám vždy klúčikom)
-blbo ukazuje otáčky (volnobeh má na 0, na 1000 je tým pádom 2000)
-môj večný problém, ložiská v motore, vymenil som už kadečo a vždy tam začne niečo iné šušťať
-sem tam nesvieti osvetlenie palubovky (zlý konakt)
-prestal sa mi navíjať spolujazdcov pás, neviem prečo (asi ho budem musieť vymeniť)
a kopu iného ... všetko drobnosti ale keď je toho naraz vela vie to pekne znepríjemniť život :-/
inak chystám mu dať aj Targu ak sa podarí
Upraveno uživatelem úterý 23. března 2010 22:52:00(UTC)
| Důvod úpravy: foto