Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
hd1903 napsal: já taky ale já bych toho chtěl, ale garáže mají omezenou kapacitu:-))))))))))))))))
ty...my stavíme garáž..rozměrově 9x8 metrů a už je také malá...čtyři auta se tam vlezou, ale už i tak je malá, bohužel máme debila souseda, takže sme se museli uskromnit na tak malou garáž:-( |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Napsal: Cá ty...my stavíme garáž..rozměrově 9x8 metrů a už je také malá...čtyři auta se tam vlezou, ale už i tak je malá, bohužel máme debila souseda, takže sme se museli uskromnit na tak malou garáž:-(
já mám garáže dvě každá jinde jedna je vnitřkem 3,5x7 a tam je haryk a velorex a pak tam bude přítelkyně haryk a druhá je myslím 7x4 a tam je camárko samotné a brácha tam má dvě čezety, ale furt to je málo a chci k domu ještě přistavět 8X8 pak to snad bude na ty krámy stačit:-))))kurna pak bude mít barák na délku 24 metrů, ty krávo:-)))
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
|
hd1903 napsal: já mám garáže dvě každá jinde jedna je vnitřkem 3,5x7 a tam je haryk a velorex a pak tam bude přítelkyně haryk a druhá je myslím 7x4 a tam je camárko samotné a brácha tam má dvě čezety, ale furt to je málo a chci k domu ještě přistavět 8X8 pak to snad bude na ty krámy stačit:-))))kurna pak bude mít barák na délku 24 metrů, ty krávo:-)))
,,a pak tam bude přítelkyně'' :-D sorry to sem se musel orpavdu zasmát:-) no my máme ještě dvě garážové stání pronajmuté a ještě nám stojí na sevise dvě auta:-) to sme chtěli ještě dělat pdzemní stání:-) bohužel už by to byl nákladnější projekt, ikdyž si tu garáž stavíme sami, vyjde to na dost velkej peníz... |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Napsal: Cá ,,a pak tam bude přítelkyně'' :-D sorry to sem se musel orpavdu zasmát:-)
no my máme ještě dvě garážové stání pronajmuté a ještě nám stojí na sevise dvě auta:-) to sme chtěli ještě dělat pdzemní stání:-) bohužel už by to byl nákladnější projekt, ikdyž si tu garáž stavíme sami, vyjde to na dost velkej peníz...
a ne tu si ponechám doma v teple:-))))alespon zatím:-)))))))))))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: a ne tu si ponechám doma v teple:-))))alespon zatím:-)))))))))))
dobře děláš:-) |
HD's coming |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
tak dnes jsem se dostal jen k tomu ze jsem demontoval zadni napravu a nadrz. nadrz je zatim jedina vec ktera mne na tom aute potesila! jelikoz je nova! zitra sundam predni napravu a hodim sem fotky. pak uz jen okna palubovka a karoserie je hola :)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
|
Koukám že camara trpí všude na stejných místech :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Moje tiez vyzeralo velmi podobne, mozno o 20 percent lepsie...
|
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Moje tiez vyzeralo velmi podobne, mozno o 20 percent lepsie... jj taky jsem si rikal jestli ty nase camara nestali ve stejnejch koprivach :)
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 07.03.2009(UTC) Zpráv: 139 Bydliště: Malé Březno Ústí n.L.
|
Teda člověče, když koukám na ty fotky tak mě jímá hrůza. Já měl jen něco málo oprav a vyvařování lemů, tebe čeká hodně klempířiny.Držím palec.
|
|
|
|
|
Havlas napsal:Teda člověče, když koukám na ty fotky tak mě jímá hrůza. Já měl jen něco málo oprav a vyvařování lemů, tebe čeká hodně klempířiny.Držím palec. no kazdymu rikam ze v lete vyjedu! tak to mne drz palce i na nohach ! :))))))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Tak to bude, jak když vyjelo z fabriky až to dáš dohromady. Aspoň si můžu v klidu prohlídnout, jak vypadá foukací systém a topení :) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Hele jak jsi sundal kolem zadního skla tu chromovou lištu??
|
|
|
|
|
čoveče se dívám, že ti Camaro dotáhl krásný vůz:-) něco podobného bych chtěl také, ale starší a buďto Chevy nebo Dodge |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá čoveče se dívám, že ti Camaro dotáhl krásný vůz:-) něco podobného bych chtěl také, ale starší a buďto Chevy nebo Dodge
no je to kara! mneli jsme s ni jet do jizbic takze je ted nablejskana! skoda jen ze to je strikacka
|
|
|
|
|
Stříkačka není až tak špatná věc...ale karbec ničím nenahradíš:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
hd1903 napsal: Hele jak jsi sundal kolem zadního skla tu chromovou lištu??
no jsou tam takove plisky do kterych je ta lista zacvaknuta. trochu si tu listu odehni a uvidis jak to funguje (ja mam ty listy hlinikovi)
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak to bude, jak když vyjelo z fabriky až to dáš dohromady. Aspoň si můžu v klidu prohlídnout, jak vypadá foukací systém a topení :) to jo! kdyby vas zajimalo co a jak je prisroubovany tak nafotim nebo poradim :)
|
|
|
|
|
tafna napsal: to jo! kdyby vas zajimalo co a jak je prisroubovany tak nafotim nebo poradim :) Ty moje jsou myslím chromové, ale princip bude asi stejnej,potřebuji je oddělat, je tam zbytek vinylu a někama tama mi chčije dovnitř, tak to oddělám, vyčistím a dám zpět a obtáhnu silikonem a bude to:-)takže šrubovákem lehce oddělat a neměl bych tomu uškodit, ju?
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Ty moje jsou myslím chromové, ale princip bude asi stejnej,potřebuji je oddělat, je tam zbytek vinylu a někama tama mi chčije dovnitř, tak to oddělám, vyčistím a dám zpět a obtáhnu silikonem a bude to:-)takže šrubovákem lehce oddělat a neměl bych tomu uškodit, ju?
ale opatrne! jestli jsou chromovane tak by jsi mohl chrom odloupnout!
|
|
|
|
|
tafna napsal: ale opatrne! jestli jsou chromovane tak by jsi mohl chrom odloupnout! Bojim se bojim, ach jo abych nenadělal více škody jako užitku:-(..co potahy sedaček to máš OK?
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Bojim se bojim, ach jo abych nenadělal více škody jako užitku:-(..co potahy sedaček to máš OK?
jj interier as na madla dveri mam super! koberec je tam novej a potahy jso velice zachovali. no musis bejt opatrnej !!!!!
|
|
|
|
|
tafna napsal:jj interier as na madla dveri mam super! koberec je tam novej a potahy jso velice zachovali. no musis bejt opatrnej !!!!! Tak to máš v klidu, zrovna se koukám po stejných potazích sedaček, co tam jsou stejná barva a vzor a asi to bude menší problém..
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK