Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
wolfow napsal:Camarádi! Všem,kteří mají rádi starý pecky,a shání nějakou muziku do auta-jsem našel u bráchy mých(už dávno oplakaných) 8 CD co jsem si koupil v Tv Shopu za mladých let.Je to Mega Rock n Roll Party, a je tam celkem asi 140 songů. Z prvních 4CD jsem udělal takový výcuc těch svižnějších a podle mě dobrých kousků do našich aut! Sic je chvílemi poznat,že jsou to fakt starý fláky-podle kvality nahrávky-ale to k tomu patří! Takže kdo chcete,stáhněte si to! Příjemnou zábavu! M. http://www.ulozto.cz/4358554/rock-n-roll.rarPS: Z dalších 4 CD udělám také výcuc. nejde mi to stahnout, stahne se mi jen nejakej soubor o velikosti 2mb s nazvem ps |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
sejki napsal:nejde mi to stahnout, stahne se mi jen nejakej soubor o velikosti 2mb s nazvem ps Kouknu na to!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Jo,máš recht-asi chyba při Uploadu! Zdálo se mi to nějaký rychlý....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
wolfow napsal:Jo,máš recht-asi chyba při Uploadu! Zdálo se mi to nějaký rychlý.... tak uploaduj, nemam co poslouchat :-D |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
ty jsi to "stahoval" z CD kopírováním v total commanderu, ne? Takhle to fakt nefunguje... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Zatial si pustim MOTORHEAD.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:ty jsi to "stahoval" z CD kopírováním v total commanderu, ne? Takhle to fakt nefunguje... Ne,dělám to z WMP a na Ulozto.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Zatial si pustim MOTORHEAD. MOTORHEAD :d/ :d/ |
HD's coming |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
A co tak AC/DC ? Moc dobre!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Adam66 napsal:A co tak AC/DC ? Moc dobre! trefa do černeho :d/ moje nejoblibenejsi
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Neposlouchám je tak často, ale zrovna včera na ně došlo :) Song výbornej, pak ještě Highway to Hell je fajn, zvlášť do auta ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dnes mi syn doniesol CD-ka RAMMSTENU nahodou moc dobre!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
Ahoj, Lordi i AC-DC super, ale co nebo jeho první alba jsou starší než naše auta:-)
|
|
|
|
|
AC/DC mi i teraz dodava energiu co mi zozrala prerabka domu. Jira pri takomto humbuku robim vsetko. Upraveno uživatelem středa 9. června 2010 17:41:12(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Blackwind napsal:Ahoj, Lordi i AC-DC super, ale co nebo jeho první alba jsou starší než naše auta:-) V 80-tom roku som chcel Challengera. Upraveno uživatelem středa 9. června 2010 19:04:58(UTC)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
Blahořečil: 11-krát Blahořečen: 16-krát v 12 příspěvcích
|
Ja radši nebudu ani říkat co posloucham nebo by jste mě asi ubili ale když cvičim tak mam v ušich System of down |
STATUS: Mááááááááááááááááááááááám ho!!! I když v legu ... ale máááám ho :)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Zedus napsal:Ja radši nebudu ani říkat co posloucham nebo by jste mě asi ubili ale když cvičim tak mam v ušich System of down No proč ne, tohle je ostatně dobrej vygum song :D Ale umí i normálnější kousky jako Toxicity, Roulette, Streamline, zrovna si na ně posledních pár týdnů ladím mozek |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
V pohode . Ja som odchovany na "debilnej muzike" aspon moja mama to hovorila.Uz v 78 som chapal co je dobra muzika.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 24.05.2010(UTC) Zpráv: 506 Bydliště: Ostrava
|
|
|
|
|
|
|
Lenny je dobry ale tak pri pivku. To ma nenabudi. Ja starsi potrebujem nieco co mi pripomina moje mlade roky.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Lenny je dobry ale tak pri pivku. To ma nenabudi. Ja starsi potrebujem nieco co mi pripomina moje mlade roky. Mě nejvíce vybudí poplatky za vedení účtu u České spořitelny nebo když se odvadí DPH |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Adam66 napsal:AC/DC mi i teraz dodava energiu co mi zozrala prerabka domu. Jira pri takomto humbuku robim vsetko. jj ja je taky zeru!! skoda ze letos nehrajou u nas :( jeste jsem na nich nebyl. az dodelam camaro tak mali airbrush simbol AC/DC tam nebude chybet pac pri praci na camaru posloucham jedine je :) Upraveno uživatelem čtvrtek 10. června 2010 11:04:40(UTC)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK