Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Našel jsem, podle mě, hodně zajímavý článek o eloxování hliníku - tj. jeho konzervaci proti oxidaci, případně i obarvení. Vše se dá provést levně a v domácích podmínkách! Mohlo by zajímat třeba ty, co by chtěli hodit hliníkové lišty do černa ála Z/28 (viď Karle >:-) http://www.knife.cz/Knif...4/ItemID/53/Default.aspx |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
xjohny napsal:Našel jsem, podle mě, hodně zajímavý článek o eloxování hliníku - tj. jeho konzervaci proti oxidaci, případně i obarvení. Vše se dá provést levně a v domácích podmínkách! Mohlo by zajímat třeba ty, co by chtěli hodit hliníkové lišty do černa ála Z/28 (viď Karle >:-) http://www.knife.cz/Knif...4/ItemID/53/Default.aspx Johny a ten eloxovany hlinik vydrzi? Mam na mysli tu radicku. Prave preto , ze to budes chytat do ruk castejsie ako nejaku okenu listu. Lebo ja s tym nemam ziadnu skusenost.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Johny a ten eloxovany hlinik vydrzi? Mam na mysli tu radicku. Prave preto , ze to budes chytat do ruk castejsie ako nejaku okenu listu. Lebo ja s tym nemam ziadnu skusenost. na motocrosvich dilech to docela drzi!! kdyz na nebude mit na ruce prstynek tak si myslim ze to neochmata
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Adam66 napsal:Johny a ten eloxovany hlinik vydrzi? Mam na mysli tu radicku. Prave preto , ze to budes chytat do ruk castejsie ako nejaku okenu listu. Lebo ja s tym nemam ziadnu skusenost. na radicku bych videl matny hlinik |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No nemusí být řadička nutně černá a nutně hliníková. Použij co ti přijde nejjednodušší a zároveň odolné. Klidně i plast :-)
Ona okenní lišta mnohdy schytává víc jak kdejaká řadička - hmyz, ptačí trus, kyselé deště, slaná voda... tak snad to dělali tak, aby to bylo odolné. Ten článek jsem sem dal jen pro inspiraci, ne že bych po tobě chtěl, abys to přesně takhle vyráběl :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
xjohny napsal:No nemusí být řadička nutně černá a nutně hliníková. Použij co ti přijde nejjednodušší a zároveň odolné. Klidně i plast :-)
Ona okenní lišta mnohdy schytává víc jak kdejaká řadička - hmyz, ptačí trus, kyselé deště, slaná voda... tak snad to dělali tak, aby to bylo odolné. Ten článek jsem sem dal jen pro inspiraci, ne že bych po tobě chtěl, abys to přesně takhle vyráběl :-) Dobre vyskusam pigmentovany polyester. Aj keby sa odrel do akejkolvek hrubky stale bude cierny. A skusim aj ten hlinik ale dam ho kamosovi eloxovat. Spravim ti aj ciry .
|
|
|
|
|
Hehe, takže budu střídat 3 knoby, paráda :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
mam doma bylou kulecnikovou kouli s ty by to slo ne??
|
|
|
|
|
Ta je moc velká, představ si to řazení s tim :-) Hliník je hliník. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Ta je moc velká, představ si to řazení s tim :-) Hliník je hliník. no myslel jsem ze by se na soustruhu opracovala. hlinik te bude studit!
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
xjohny napsal:Ta je moc velká, představ si to řazení s tim :-) Hliník je hliník. no kulecnikova koule je idealni... |
|
|
|
|
|
Tak proti tomu taky nic nemám, ale jak ji dostat do černé? Nebo nechat v té slonovině? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
tafna napsal:no myslel jsem ze by se na soustruhu opracovala. hlinik te bude studit!
Aspon bude rychlejsie radit.
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak proti tomu taky nic nemám, ale jak ji dostat do černé? Nebo nechat v té slonovině? Tak mam v praci aj cierny silon , biely a slonovu kost. Teda odtien ne ze by som strelil v ZOO slona.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Aspon bude rychlejsie radit. tak to by chtelo toto to bude radit jeste rychlejsie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 86 Bydliště: Brno
|
xjohny napsal:Našel jsem, podle mě, hodně zajímavý článek o eloxování hliníku - tj. jeho konzervaci proti oxidaci, případně i obarvení. Vše se dá provést levně a v domácích podmínkách! Mohlo by zajímat třeba ty, co by chtěli hodit hliníkové lišty do černa ála Z/28 (viď Karle >:-) http://www.knife.cz/Knif...4/ItemID/53/Default.aspx No na camaro ani omylem, fujtajksl:), ale na Lincolnu mám na několika místech na hliníkových lištách odloupnutý ten černý povrch. Nejsem si ale vůbec jistý, že to je elox, ještě jsem to nezkoumal. Problém je, že ten černý povrch je jen na části lišty, zbytek zůstává přírodní. Musím zjistit, jestli přichází do úvahy možnost olepit něčím neeloxovanou část. Nechával jsem černě eloxovat už mockrát (doma jsem to nedělal), ale nikdy jsem neřešil tento problém.
|
|
|
|
|
Taky by byla možnost to potáhnout černou folií, jako se oblepujou auta :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
Dřív jsem měl v "závoďáku" na řadičce žlutý golfový míček-pěkně to sedlo do ruky a i hezky vypadalo s těma ďůlkama a nápisem....
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
wolfow napsal:Dřív jsem měl v "závoďáku" na řadičce žlutý golfový míček-pěkně to sedlo do ruky a i hezky vypadalo s těma ďůlkama a nápisem.... Já měj taky v závoďáku kuli. Prorože musíš řídit objema a když chytáš řadičku, tak jinak než dobře ti do ruky nepadne. http://resize.like.cz/im...s/1267299298DSCF0006.JPG
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 86 Bydliště: Brno
|
wolfow napsal:Dřív jsem měl v "závoďáku" na řadičce žlutý golfový míček-pěkně to sedlo do ruky a i hezky vypadalo s těma ďůlkama a nápisem.... To si myslím, že by nevydrželo extrémní teplotní výkyvy, hlavně pařák v létě, v ploše to drží, ale v tenkém pásku tomu nevěřím, jinak by to bylo ale nejjednodušší řešení.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Stejně seš u mě frejer Zítra to pošlu. Zpět to pak pošleš tedy s těma Jendovo koulema? (Myslel jsem koule jako koule. Ne koule jako koule.)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Stejně seš u mě frejer Zítra to pošlu. Zpět to pak pošleš tedy s těma Jendovo koulema? (Myslel jsem koule jako koule. Ne koule jako koule.) OK. V piatok skusim este jeden pokus a potom neviem.
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:OK. V piatok skusim este jeden pokus a potom neviem. Adame, mě by nádherně stačil i matně zbroušený hliník |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK