Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Tak panove kdo jede ??? Kdo jede kolem Prahy tak se muzem srazit na D1 ??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
fik napsal:Tak panove kdo jede ??? Kdo jede kolem Prahy tak se muzem srazit na D1 ?? ja ne |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Bohužel letos taky vypustím, ale jet jsem chtěl :( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Jedu určitě, jestli Camarem, to ještě není 100%, pičomobil (bez známky) to jistí:) Když vyjde Camaro, dám včas vědět a určitě uděláme minikolonu:)
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Já taky vypouštím... Nechci jí trápit.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
Ja tiez nie , zodral by som si nohy.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
uvažuji o tom protože potřebuji nějakou inspiraci. Nepojedu ale Camarem protože s pulročnim zpožděním ho začnu už konečně rozebírat.
|
|
|
|
|
Cestovatel napsal:uvažuji o tom protože potřebuji nějakou inspiraci. Nepojedu ale Camarem protože s pulročnim zpožděním ho začnu už konečně rozebírat. To jsem se s ním ještě chtěl svézt. Ten zvuk je prostě brutál. Uvažoval jsem o výfukové klapce
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
tak možná pojedu Corvettou :D
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:tak možná pojedu Corvettou :D Tak to tam tuplem nepojedu ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 14.07.2009(UTC) Zpráv: 213 Bydliště: Praha
Blahořečil: 1-krát
|
Okolojedouci napsal:tak možná pojedu Corvettou :D hmmmm a kterou?:d/
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Napsal: Jí Tak to tam tuplem nepojedu ;-) Jen jeď a vem si nafukovací kladivo, ať s ním můžeš vzteky mlátit do Vett :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
xjohny napsal:Jen jeď a vem si nafukovací kladivo, ať s ním můžeš vzteky mlátit do Vett :-) co mate proti Corvette ???????? nevim nevim ale do roku 1970 to byla krasna auta
|
|
|
|
|
Tak já vesměs nic, ale Jířa je na ně alergickej, protože má za to, že je to auto pro snoby, zbohatlíky nebo nagelovaný hošany :)
To víš, my kriminálníci se vozíme v Camarech :D |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Tak já vesměs nic, ale Jířa je na ně alergickej, protože má za to, že je to auto pro snoby, zbohatlíky nebo nagelovaný hošany :)
To víš, my kriminálníci se vozíme v Camarech :D jajaja je to takove auto pro herecky ale Camaro se z neho zrodilo , je to vette pro chude Porsche je take super auto , ale je moc hezoucke no neni pekna http://www.corvette.cz/w...orvette/modely/c2/c2.htmUpraveno uživatelem pátek 2. dubna 2010 13:47:47(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Není Zadek možná ujde, ale předek je hnusnej. Ta bouda vypadá jako když na loď dnem vzůru hodíš krabici od nějaké velké skříně.
|
|
|
|
|
no jo, split window, achich:) Za Camaro bych neměnil (teda měnil, ale hned bych to prodal a koupil bych si Fajráka:), ale jsou to krásný auta. David: to se ještě neví, podle nálady a počasí:) Jestli bude pěkně, tak kabrio, jinak zr-1 to jistí. A Jířa by jet měl, pokud stihnu zpojízdnit Camaro, může se pohoupat:)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:no jo, split window, achich:) Za Camaro bych neměnil (teda měnil, ale hned bych to prodal a koupil bych si Fajráka:), ale jsou to krásný auta.
David: to se ještě neví, podle nálady a počasí:) Jestli bude pěkně, tak kabrio, jinak zr-1 to jistí.
A Jířa by jet měl, pokud stihnu zpojízdnit Camaro, může se pohoupat:) Hm... houpání...
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:no jo, split window, achich:) Za Camaro bych neměnil (teda měnil, ale hned bych to prodal a koupil bych si Fajráka:), ale jsou to krásný auta.
Jak za fajraka ??? ja bych menin za 1 camaro SS ci Z28 nejlepe rocnik 1979 http://www.streetsidecla...969%20Chevrolet%20Camaro
|
|
|
|
|
fik napsal: ci Z28 nejlepe rocnik 1979
Vždyď ho máš ty bejku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Já jsem o tom taky přemýšlel. Ale na to mám ještě hóóódně času...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Napsal: Jí Já jsem o tom taky přemýšlel. Ale na to mám ještě hóóódně času... lepsi je teda podtlakovej kterej si muzes vyrobit doma :) |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Taky nejedu, nemám čas ani náladu ani peníze ani chuť. |
HD's coming |
|
|
|
|
Napsal: Cá Taky nejedu, nemám čas ani náladu ani peníze ani chuť. Co se pokazilo? Jinak na ajsku mám na tebe dotazíček :-)
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK