Vítej poutníče! Pro využití všech možností fóra použij Přihlášení či Registrace.

Notification

Icon
Error

Sdílet
Možnosti
K poslední zprávě K první nepřečtené
Offline MartinZ28  
#1 Odesláno : středa 10. března 2010 1:23:34(UTC)
MartinZ28

Kategorie: Na dobré cestě

Zpráv: 60

Ahoj kamarádi.Chystam se 3.dubna na malý výlet za Tafnou beru to přes Xjohnyho,jestli nepotřebuje svoje silenbloky dříve(poslat počtou),chtěl bych se podívat jak bojuje Sejky a jestli mnou nepohrdne Cestovatel,má li rozpustný kafe,takže kdokoliv kdo mi naruší trajektorii z Českých Budějovic do Hradce Králové přes Hořovice a Litomišl nějakou do stokilometrovou zajížďkou,a Budu mít prázdný auto,respektive jestli Daavid z Praheee zvadne svoji milostivou zadnici...tak ráád se zastavím...Domů chvátám v neděli úderem desáté večer...
Offline sejki  
#2 Odesláno : středa 10. března 2010 7:42:12(UTC)
sejki

Kategorie: Člen smečky

Zpráv: 1,135

Blahořečil: 5-krát
Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
MartinZ28 napsal:
Ahoj kamarádi.Chystam se 3.dubna na malý výlet za Tafnou beru to přes Xjohnyho,jestli nepotřebuje svoje silenbloky dříve(poslat počtou),chtěl bych se podívat jak bojuje Sejky a jestli mnou nepohrdne Cestovatel,má li rozpustný kafe,takže kdokoliv kdo mi naruší trajektorii z Českých Budějovic do Hradce Králové přes Hořovice a Litomišl nějakou do stokilometrovou zajížďkou,a Budu mít prázdný auto,respektive jestli Daavid z Praheee zvadne svoji milostivou zadnici...tak ráád se zastavím...Domů chvátám v neděli úderem desáté večer...

Klidne se stav to je kratkej tejden takze budeme 100pro delat na aute... to uz bych mohl mit doma zadni blatniky kua :-D Jinak ja ti toho moc na camaro nenabidnu, jedine ze bys chtel do camara dat motor z Mopara, mam doma 3 :-D
Chevrolet Camaro '79
Buick Century Estate Wagon '89
Offline xjohny  
#3 Odesláno : středa 10. března 2010 10:27:33(UTC)
xjohny

Kategorie: Vůdce smečky

Zpráv: 8,306

Blahořečil: 86-krát
Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
Pojedeš Camarem? Přes Litoměřicko? Docela zajížďka no, ale proč se nesejít, akorát nevim, v jakém stavu zrovna auto, resp. motor bude. Když už pojedeš tak na ty silentbloky nezapomeň Ja nic
Camaro se rozskočilo...
Offline Daawid  
#4 Odesláno : středa 10. března 2010 23:01:32(UTC)
Daawid

Kategorie: Kandidát smečky

Zpráv: 213

Blahořečil: 1-krát
MartinZ28 napsal:

já bych měl mít třetího čas (zatím nic naplánovanýho nemám, ale 100% to slíbit nemůžu) - tak až to bude aktuálnější, tak se dohodnem a někde se potkáme :))
Offline MartinZ28  
#5 Odesláno : pátek 12. března 2010 21:07:26(UTC)
MartinZ28

Tak je to Okey,ja to krom jineho beru jako zatěžkávací cestu,fakt se s tim v létě chystam Camarem do Chorvatska,Litoměřice nejsou zajížďka,v Štětí mam kamaráda pedagoga a ten by nerozdejchal kdybych byl severně od Pražský rovnoběžky a nezastavil bych se....
Offline MartinZ28  
#6 Odesláno : pátek 12. března 2010 21:09:50(UTC)
MartinZ28

sejki napsal:
Klidne se stav to je kratkej tejden takze budeme 100pro delat na aute... to uz bych mohl mit doma zadni blatniky kua :-D Jinak ja ti toho moc na camaro nenabidnu, jedine ze bys chtel do camara dat motor z Mopara, mam doma 3 :-D

Alespoň se něco přiučim,třeba jak se to má dělat trpělivě,já jsem to vzal GO trošku hopem(i když na tom dělam tři roky)
Offline MartinZ28  
#7 Odesláno : pátek 12. března 2010 21:12:10(UTC)
MartinZ28

xjohny napsal:
Pojedeš Camarem? Přes Litoměřicko? Docela zajížďka no, ale proč se nesejít, akorát nevim, v jakém stavu zrovna auto, resp. motor bude. Když už pojedeš tak na ty silentbloky nezapomeň Ja nic

Nebojjj, přítelkyně sice na ně divně koukala, že sou v obýváku mezi hrnečkama,ale vysvětli sem jí(ale nepochopila) že nalítaly letadlem víc než ona ušla pěšky...
Offline Cestovatel  
#8 Odesláno : pátek 12. března 2010 22:56:17(UTC)
Cestovatel

Zpráv: 794

Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
Urcite se zastav. Budu rad. Zrovna dokoncuju pelisek pro Camaro, budu se most pochlubit. V jednom filmu jsem videl, ze jeden manik parkoval svoji motorku v obyvaku. Protoze jsem vetsi frajer, tak jsem se rozhod, ze si tam zaparkuju Camaro. :)
Offline Okolojedouci  
#9 Odesláno : sobota 13. března 2010 1:34:38(UTC)
Okolojedouci

Zpráv: 647

Blahořečil: 3-krát
no jo, naše nová klubovna :) Bych se kdyžtak taky ukázal, chci si zas zablikat tou LEDkou :)
Offline MartinZ28  
#10 Odesláno : sobota 13. března 2010 8:45:20(UTC)
MartinZ28

Cestovatel napsal:
Urcite se zastav. Budu rad. Zrovna dokoncuju pelisek pro Camaro, budu se most pochlubit. V jednom filmu jsem videl, ze jeden manik parkoval svoji motorku v obyvaku. Protoze jsem vetsi frajer, tak jsem se rozhod, ze si tam zaparkuju Camaro. :)

To je u takhle postiženejch lidí jako my normální,já mam v garáži když zrovna se nevrtam na spodku koberec,budu mu dělat prosklený vrtata, topim mu na 10 stupňů ve vsi mu říkaji martinovo miminko.A tolik rozporů s tou pani co tady se mnou bydlela sem kvůli němu měl....
Offline Cestovatel  
#11 Odesláno : neděle 14. března 2010 19:31:44(UTC)
Cestovatel

Zpráv: 794

Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
Okolojedouci napsal:
no jo, naše nová klubovna :) Bych se kdyžtak taky ukázal, chci si zas zablikat tou LEDkou :)

Urcite udelam nejake predkolaudacni posezeni. Termin dam vedet. Vsichni co se dostavi budou vitani. Ivana s Pavlem uz potvrdili ucast.
Offline MartinZ28  
#12 Odesláno : úterý 23. března 2010 23:15:59(UTC)
MartinZ28

Tak pánové,chystejte kávičky,jsem v cíli.Ještě pár posledních úprav(bohužel včetně technický),přeleštit a můžu vyrazit...Bohužel akorát budu muset do tý doby zase asi přezout...
Offline xjohny  
#13 Odesláno : úterý 23. března 2010 23:25:25(UTC)
xjohny

Ok, tesim se! Snad tam auto jeste bude, abychom neobdivovali pouze prazdnou garaz :))
Camaro se rozskočilo...
Offline xjohny  
#14 Odesláno : pondělí 29. března 2010 15:55:40(UTC)
xjohny

Takže Martin, cesta platí? Máš hrubý odhad, kdy by ses asi v sobotu zastavil?

A nezapomeň ty silentbloky! :-)
Camaro se rozskočilo...
Offline sejki  
#15 Odesláno : pondělí 29. března 2010 16:20:19(UTC)
sejki

Zpráv: 1,135

Blahořečil: 5-krát
MartinZ28 napsal:
Tak pánové,chystejte kávičky,jsem v cíli.Ještě pár posledních úprav(bohužel včetně technický),přeleštit a můžu vyrazit...Bohužel akorát budu muset do tý doby zase asi přezout...

Ja ted stehuju karoserii domu, tak nevim jestli budes mit stale zajem se stavit, je to ve vesnici Řetůvka 20km od VM.
Chevrolet Camaro '79
Buick Century Estate Wagon '89
Offline MartinZ28  
#16 Odesláno : čtvrtek 1. dubna 2010 22:59:57(UTC)
MartinZ28

Tak,technická za mnou,sice na dva roky ale za dva... závady:vůle v zavěšení v přední nápravě(odhaleno:přední ložiska-dotáhnuty)stabilizátor na zadní nápravě(nemocný gumy),nebrzdí zadní kola(obě-ručka bere až nahoře),ale mam další problém,i po převážení vibruje kardan.Nedá se s tím jet víc než osmdesát.Od šedesáti to nepříjemně duní.Na zadním kříži je to nemocný a seká se ve středový poloze.Takže zatím co nejsem u počítače tak po večerech rozklíčovávam proč se v tom autě necítím pořád na silnici dobře.Nevim kolik stojí novej kříž ale v kardan centru mi slíbili že daj jinej ale až příští týden...Sem z toho dost smutnej...Z toho vyplývá že bych za váma jel ospalou šedesátkou a to by sme opravdu nebyli nikdo z nás nadšený.Takže buď bych musel vyrazit fiestou(Čemuž se nebránim ale asi na ni nejste zvědavý)nebo to musim o týden až dva odložit a doufat že se nic dalšího neprojeví...
Offline xjohny  
#17 Odesláno : čtvrtek 1. dubna 2010 23:07:16(UTC)
xjohny

Hmm tak to je škoda, tak to nehroť a přijeď až to bude v pohodě. Ty díly mi kdyžtak můžeš poslat poštou ;-)
Camaro se rozskočilo...
Offline MartinZ28  
#18 Odesláno : pátek 2. dubna 2010 0:00:44(UTC)
MartinZ28

Se nevzdávám...kříž stojí 15 doláčů,s dopravou by to tu mělo být za litr...zítra mi řeknou cenu v kardan centru...
Jířa  
#19 Odesláno : pátek 2. dubna 2010 0:01:39(UTC)
Guest
Kategorie: Anonymní

Zpráv: 1,960

Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
MartinZ28 napsal:
Tak,technická za mnou,sice na dva roky ale za dva... závady:vůle v zavěšení v přední nápravě(odhaleno:přední ložiska-dotáhnuty)stabilizátor na zadní nápravě(nemocný gumy),nebrzdí zadní kola(obě-ručka bere až nahoře),ale mam další problém,i po převážení vibruje kardan.Nedá se s tím jet víc než osmdesát.Od šedesáti to nepříjemně duní.Na zadním kříži je to nemocný a seká se ve středový poloze.Takže zatím co nejsem u počítače tak po večerech rozklíčovávam proč se v tom autě necítím pořád na silnici dobře.Nevim kolik stojí novej kříž ale v kardan centru mi slíbili že daj jinej ale až příští týden...Sem z toho dost smutnej...Z toho vyplývá že bych za váma jel ospalou šedesátkou a to by sme opravdu nebyli nikdo z nás nadšený.Takže buď bych musel vyrazit fiestou(Čemuž se nebránim ale asi na ni nejste zvědavý)nebo to musim o týden až dva odložit a doufat že se nic dalšího neprojeví...

Tak to já jsem dopadl o dost lépe. Měl jsem problém jen s ovalitou bubnů na zadní nápravě. Náprava problému už se provádí.
Jířa  
#20 Odesláno : pátek 2. dubna 2010 0:05:00(UTC)
Guest
Kategorie: Anonymní

Zpráv: 1,960

Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
Jinak jak se ti projevuje ta vybrace kardanu?
Jako neustálé vybrování celého vozu (rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr) a nebo taková ta pulzovací vybrace? (rrrrr rrrrr rrrrr rrrrr rrrrr)
Mě to vybruje taky (pulzuje to) ale myslím si že je to tou ovalitou bubnů. Když jsem dorazil na STK, tak se mi z jednoho bubnu- z toho horšího hululo. Stáhl jsem ho moc...

Upraveno uživatelem pátek 2. dubna 2010 0:06:45(UTC)  | Důvod úpravy: -

Offline Daawid  
#21 Odesláno : pátek 2. dubna 2010 0:09:34(UTC)
Daawid

Kategorie: Kandidát smečky

Zpráv: 213

Blahořečil: 1-krát
MartinZ28 napsal:
Se nevzdávám...kříž stojí 15 doláčů,s dopravou by to tu mělo být za litr...zítra mi řeknou cenu v kardan centru...

žádnej stress, dej to do kupy a doraž do jizbic - určitě bych s tebou rád pokecal
Uživatelé, kteří si prohlížejí toto téma
Guest
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.