Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Pánové máte někdo nějaké povědomí o aplikaci tohoto způsobu lakování http://rollyourcar.com/default.aspx na karoserie automobilů? Válečkem jsem už s velmi dobrým výsledkem lecos lakoval, ale použít to na auto mě ještě nenapadlo.
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Cestovatel napsal:Pánové máte někdo nějaké povědomí o aplikaci tohoto způsobu lakování http://rollyourcar.com/default.aspx na karoserie automobilů? Válečkem jsem už s velmi dobrým výsledkem lecos lakoval, ale použít to na auto mě ještě nenapadlo. Asi nová technologie?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
Blahořečil: 1-krát
|
No toto????? Jestli to někdo dělá-a že asi jo,tak v tom musí být profík.Sám bych to určitě nezkoušel. Možná na favorita....
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
offtopic...ale přišlo mi to legrační. Je to z rollyourcar stránky. Ten člobrda si lakoval Chargera a Brouka a ta galerka je smíchaná dohromady, takže člověk projíždí fotky Chargeru a najednou na něj vypadne tenhle motor:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
No co ta modra je ale pěkná. Také do ní pujdu.
|
|
|
|
Kategorie: Na dobré cestě Registrován: 10.02.2010(UTC) Zpráv: 60 Bydliště: Smržovské Emiráty- JČ
|
Okolojedouci napsal:offtopic...ale přišlo mi to legrační. Je to z rollyourcar stránky. Ten člobrda si lakoval Chargera a Brouka a ta galerka je smíchaná dohromady, takže člověk projíždí fotky Chargeru a najednou na něj vypadne tenhle motor:) A maji tyhle vozy taky nejaka svetla nebo je to priplatkovy nadstandart... |
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
MartinZ28 napsal:Okolojedouci napsal:offtopic...ale přišlo mi to legrační. Je to z rollyourcar stránky. Ten člobrda si lakoval Chargera a Brouka a ta galerka je smíchaná dohromady, takže člověk projíždí fotky Chargeru a najednou na něj vypadne tenhle motor:) A maji tyhle vozy taky nejaka svetla nebo je to priplatkovy nadstandart... ??? myslis v predu? ta mrizka se pri zapnuti svetel odklopi vis?:) takhle to je v odklopenem stavu Upraveno uživatelem úterý 13. dubna 2010 23:58:45(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 12.03.2011(UTC) Zpráv: 17 Bydliště: JABLONEC N.NIS.
|
Ten Charger je mazec,mám tušení,že měly ty nejvýkonnější verze ještě křídlo vysoko nad kufrem,nebo to byla Cuda?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Dodge Charger Daytona nebo Plymouth Superbird Upraveno uživatelem neděle 13. března 2011 15:27:49(UTC)
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Prodal Forda
Registrován: 12.03.2011(UTC) Zpráv: 17 Bydliště: JABLONEC N.NIS.
|
JJ,díky za připomenutí.Na některejch fotkách am.vrakovišt,jsem viděl i vyhozený-bohužel......
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
Blahořečil: 14-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Nemá tady někdo z vás zkušenosti s tim, jak udělat z auta "rádobytrosku"? Myslim rez a tak. Něco jsem slyšel o kovovejch pilinách v hnědým laku a hodit to na základ, pod tim to nezrezne, ale na vrchu jo. Chtěl bych docílit vošuntělýho vzhledu tim, že bych koupil camaro v ne moc dobrým stavu a tyhle krysí orgie na něj aplikovat. Asi mě budete mít za idiota, ale mně se to strašně líbilo na tom camaru z "transformátorů", do doby, než jsem viděl film, jsem chtěl jenom Z/28 v krásným stavu, černou nebo žlutou, popřípadě ten hranatej '85 ročník. Mě ta hniloba přijde strašně garážově roztomilá. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Nejlepší bys to měl podle měl airbrushem... |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
jo taky sem si řikal jestli to nějak jde udělat...taky se mi to docela líbí je to zajímavý :)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 31.03.2011(UTC) Zpráv: 365 Bydliště: Bonneville
|
xjohny napsal:Nejlepší bys to měl podle měl airbrushem... No to ale asi bude lesklý a zblízka budou vidět ty detaily, kerý tam patřit nemaj. Možná matem nebo lak vzít smirkem. Ty máš ten lak dobrej s tou matnou černou, je to "cool", na matným by to nemuselo bejt špatný... |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Sentinel napsal:jo taky sem si řikal jestli to nějak jde udělat...taky se mi to docela líbí je to zajímavý :)
Mě osobně dostávaj ty zrzavý kapoty a vokolo stopy po kytu a špatně rozleštěný leštěnce. Některý lidi maj kapoty vskutku "uzrálý", dyžtak se poptám dál a pak to sem hodim, kdyby měl někdo zájem. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
|
Což o to, jde všechno, ale aby ti to pak uznali na veteránských testacích. Myslím, že by neradi viděli omlácený auto (i když jen na oko) ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Což o to, jde všechno, ale aby ti to pak uznali na veteránských testacích. Myslím, že by neradi viděli omlácený auto (i když jen na oko) ;-) A to je taky pravda! Přemejšlel jsem nad tim a myslim, že právě u nás by to problém asi byl. Takový věci se daj opravdu vidět nejspíš jenom na druhej straně oceánu. |
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
poradte mi jak osetrit pred lakem predni gumo-plastovou masku na Camaro 1979 aby to tolika nepraskalo ... na puvodnim laku bylo par prasklinek , ale ted po nastrikani tlumicem a lakem je to sama prasklina
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
fik napsal:poradte mi jak osetrit pred lakem predni gumo-plastovou masku na Camaro 1979 aby to tolika nepraskalo ... na puvodnim laku bylo par prasklinek , ale ted po nastrikani tlumicem a lakem je to sama prasklina no mel bys pouzit pruznej plnic na plasty |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
nemyslim si ze to nevyresi pruznej plnic. u takove zvejkacky asi ne :( taky jsem premyslel jak to vyresit a asi ji vyrobim z laminatu
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
|
jeste dotaz. fiku vybrosil jsi to vse uplne na holej plast??
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
tafna napsal:jeste dotaz. fiku vybrosil jsi to vse uplne na holej plast?? to asi ne , jen se to zabrousilo , opravilo zalaminovalo pak plnic a lak , nevim zda by to resilo to brousit az na plast , jak jsem to sundal tak se to dosti rozlamalo, je to strasnej zvejkaci bastl
|
|
|
|
|
fik napsal:to asi ne , jen se to zabrousilo , opravilo zalaminovalo pak plnic a lak , nevim zda by to resilo to brousit az na plast , jak jsem to sundal tak se to dosti rozlamalo, je to strasnej zvejkaci bastl no prave proto. ten popraskanej lak jsi pod tim plnicem nechal. a ten novej popraska uplne v tech samejch mistech. nedokazu ti poradne vysvetlit proc to tak je ale stane se mi to vzdy kdyz ten starej popraskanej lak nesundam uplne! i u normalnich narazniku natos u takove zvejkacky :)
|
|
|
|
|
prave ze to praska uplne nekde jinde nez pred tim , hlavne jak jsem to sundal tak to poraskalo jeste vice a co nechapu vubec nepasujou tam ty ramecky na pozicky ... pred ti tam byla evropska hradata a ty ramecky take kousek nesedely..
|
|
|
|
|
fik napsal:poradte mi jak osetrit pred lakem predni gumo-plastovou masku na Camaro 1979 aby to tolika nepraskalo ... na puvodnim laku bylo par prasklinek , ale ted po nastrikani tlumicem a lakem je to sama prasklina Nepomoh by tomu takovej ten přípravek na zašlý pneumatiky? Víte co myslim? I když trhliny asi tězko půjdou zacelit... Co nějaká pryskyřice? To je asi blbost... Pak jsem našel na netu "technickej sprej", ale ten se má používat jako prevence proti popraskání, tak teda nevim. Upraveno uživatelem čtvrtek 25. srpna 2011 17:10:22(UTC)
I Am SpeedSeeker |
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK