Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Hmm, pěkně pěkně:-)Co plánujete za další sraz amerik?
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
hd1903 napsal:Hmm, pěkně pěkně:-)Co plánujete za další sraz amerik? Já ani Jiří nic neplánujeme, oba jdeme na operaci, on vynucenou :-( a já na vysněnou :-) Čupr, jsem nevěděl, jak mi to auto sekne! :DD Upraveno uživatelem úterý 7. dubna 2009 1:27:20(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
xjohny napsal:Čupr, jsem nevěděl, jak mi to auto sekne! :DD Neni to zle...ale Mustang by k tobě sedl víc.
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
xjohny napsal:Čupr, jsem nevěděl, jak mi to auto sekne! :DD Jak vysněnou??Copak kolena??:-((
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:
Neni to zle...ale Mustang by k tobě sedl víc.
:-)))))))))))))))))) ty ho chceš pěkně nasrat co?:-)))))))))))))
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Okolojedouci napsal:Neni to zle...ale Mustang by k tobě sedl víc. No počkej, ti někde nabořim zadek pořádnym Hajzlerem! |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Jak vysněnou??Copak kolena??:-(( Jaký kolena? Potřebuji nutně ovačkovat ;)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: Hmm, pěkně pěkně:-)Co plánujete za další sraz amerik?
někde jsem ted kdesi cosi zahlédl o westernovém městečku kdesi u Plzně, kde má být zanedlouho také jakýsi sraz...docela bych vyrazil.
|
|
|
|
|
hd1903 napsal: :-)))))))))))))))))) ty ho chceš pěkně nasrat co?:-)))))))))))))
Trošičku:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Jaký kolena? Potřebuji nutně ovačkovat ;))
Jo ták:-)))))))))))))))) já myslel vás ne auta, njn, už toho mám za dnešek asik dost :-)))))Já bych kolena potřeboval, kuwa bolej, to sou ty roky na mašinách:-((
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Jo ták:-)))))))))))))))) já myslel vás ne auta, njn, už toho mám za dnešek asik dost :-)))))Já bych kolena potřeboval, kuwa bolej, to sou ty roky na mašinách:-(( Viděls nás někde mluvit o motorkách? Ale tu deformaci z koníčka chápu :)) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal: Viděls nás někde mluvit o motorkách? Ale tu deformaci z koníčka chápu :))
Ted nevím jak jsi to myslel s těma motorkama..ale jo viděl na US motors, tak nekecej :-))))))))))))))
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:Ted nevím jak jsi to myslel s těma motorkama..ale jo viděl na US motors, tak nekecej :-)))))))))))))) No možná jsem pár slov prohodil, ale možná si mě pleteš s Cámem, ten si s tebou o nich napovídal.. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:No možná jsem pár slov prohodil, ale možná si mě pleteš s Cámem, ten si s tebou o nich napovídal.. To je snad fuk ne? Nechápu proč to vůbec řešíme??
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Hlavně se hoši nehádejte, nebo to tady dopadne fijaskem:-) |
HD's coming |
|
|
|
|
hd1903 napsal:To je snad fuk ne? Nechápu proč to vůbec řešíme?? Já nic neřeším, jen jsem se ptal jaký kolena :))) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK