Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Mam porad predni blikace z buh vi ceho ?? hranate oranzove, objednal jsem US cire jen vnitrek, ramecek je snad stejny, ma nekdo s timto zkusenost ????
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
fik napsal:Mam porad predni blikace z buh vi ceho ?? hranate oranzove, objednal jsem US cire jen vnitrek, ramecek je snad stejny, ma nekdo s timto zkusenost ???? Kdybys to podložil nějakou fotkou, bylo by to lepší.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Cestovatel má taky oranžový blikače.
Nevim, jestli to je EU úprava nebo jaká. Ale myslim, že jsem neviděl emerický Camaro (pobývající celou dobu v USA) s jinými než s čirými. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
Ja myslim ze to je EU uprava, ale ze si to delal kazdy sam - proto ty vselijake oranzove bastly. Pri testaci mi komisar rekl, ze bych to mel predelat na oranzovy alespon vepredu - vzadu mam kombinovany brzdo-svito-blikace cerveny. Vepredu jsem to poresil oranzovejma zarovkama dvouvlaknovejma - ty predni svetla jsou zaroven obrysovky u me. Ve finale kdyz jedu sviti to slabe oranzove a kdyz blikam sviti to hodne (teda blika).
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tak ty obrysovky mají svítit oranžově i v americe, tak to je původně vyrobené. Protože slouží i jako blinkry, tak je tam dvouvláknová oranžová žárovka. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
Je to EU uprava , protoze vetsina nasich camar byla smontovana v CH a prispusobena na CH predpisy, predni hranate blikace, na blatnikach pozicni svetelka, tachometr v Km, a zadni lampy.. Tak resim alespon ty predni blikace .. kde jsem objednal US vnitrek a zustal puvodni ramecek.. Tak jen doufam ze to tam pujde dat.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
fik napsal:Je to EU uprava , protoze vetsina nasich camar byla smontovana v CH a prispusobena na CH predpisy, predni hranate blikace, na blatnikach pozicni svetelka, tachometr v Km, a zadni lampy.. Tak resim alespon ty predni blikace .. kde jsem objednal US vnitrek a zustal puvodni ramecek.. Tak jen doufam ze to tam pujde dat. rámeček je v pohodě, jen třeba objímky k žárovkám a ty blinkry samotné (to plastový sklíčko nebo jak se tomu nadává). Odkud si bral objímky?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
jojo, vypadá to hnusně. Akorát já chtěl ušetřit, tak jsem objímky vzal jinde, kde nebylo přímo uvedeno, že jsou pro Camaro(ale vypadaly totožně) a ejhle...nejsou:) Což mi připomíná, že jsem je ještě nenafotil a nenabídl přítomným. Hlava děravá.
|
|
|
|
|
tak asi takto oranzova krabice a pozicni svetelko na blatniku
|
|
|
|
|
Citace:
tak asi takto oranzova krabice a pozicni svetelko na blatniku
však já tam měl to samé. Akorát ty oranžové "beďary" byly na stříbrnejch blatníkách trošku znatelnější:) Blatníky jsou již ošetřené, vypadají jak nové, blinkry mám nějaký ten pátek taky, jen pořád zapomínám ty objímky. Takhle je to hnus. A ještě jsem měl dobrou vychytávku - ty samolepky na předních blatníkách (na jedné straně byl poškozen lak, tak to předchozí majitel vyřešil tímto způsobem:)
|
|
|
|
|
Slabota... Já měl větší brůtus... Ale už je to v cajku!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jiro taky pekne a ramecky jsi nechal ??? to me zajima :d/
|
|
|
|
|
fik napsal:Jiro taky pekne a ramecky jsi nechal ??? to me zajima :d/ pochybuju, že by měnili rámečky, budeš mít úplně to samý, co jsem měl já. Ty originální blinkry tam přesně jdou, tyhle vystouplý oranžový hnusy sou nabastlený na původní rámečky. O lahváč, že ti to tam půjde v pohodě:)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:pochybuju, že by měnili rámečky, budeš mít úplně to samý, co jsem měl já. Ty originální blinkry tam přesně jdou, tyhle vystouplý oranžový hnusy sou nabastlený na původní rámečky. O lahváč, že ti to tam půjde v pohodě:) Doufam ze jo, nejak jsou tam nakrivo tak dam vedet az to pripluje do me garage
|
|
|
|
|
fik napsal:Jiro taky pekne a ramecky jsi nechal ??? to me zajima :d/ Jasný. Sundáš blikač a rámeček ti zůstává :-)
|
|
|
|
|
Tak mam cire blikace doma, ted jen koumam jaka zarovka tam ma bejt, oranzova dvouvlaknova ? patice je dvouvlaknova, zarovka je nejaka jina nez EU ? da se tady nekde koupit ??
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 22.03.2010(UTC) Zpráv: 260 Bydliště: Karlovy Vary
Blahořečil: 13-krát Blahořečen: 6-krát v 5 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
OK diky ,, da se sehnat treba na benzince ??
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
fik napsal:OK diky ,, da se sehnat treba na benzince ?? ja je treba vedu skladem:) |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK