Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Info o motoru dle puvodniho majitele: Uprava - snížené hlavy - ostrá vačka - upravené kanály - nové rozvody - nové svíčky - nové těsnění pod hlavy, sání, vanu - nová gufera - nové kabely k rozvaděči - nové ložisko do kliky Sání WEYAND DUAL Karburátor 750 HOLLEY Úpravy provedeny v roce 2008 1/4 míle jezdí za 14,90s cca 400HP Tomu vykonu moc neverim, podle mechanika pres 350 hlavy neproleze vic nez 350HP Stejne jsem rad ze to opet vse funguje
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.04.2009(UTC) Zpráv: 531 Bydliště: Bratislava, Sk
Blahořečen: 5-krát v 5 příspěvcích
|
Seriovy mustang s cca 240 HP co ma kamos jazdi za 14.3...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
tomcat1 napsal:Seriovy mustang s cca 240 HP co ma kamos jazdi za 14.3... to odpovida... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 02.05.2009(UTC) Zpráv: 348
|
fik napsal: - nové kabely k rozvaděči - nové ložisko do kliky
Přiznám se že těmto položkám nerozumím :d/ |
kočka už mňouká teď opravíme nějaky camara nebo majitele |
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
Baronet74 napsal:Přiznám se že těmto položkám nerozumím :d/
kabely rozvadec, svicka to je jasne lozisko klika ? no nevim co tim basnik myslel asi saly
|
|
|
|
|
fik napsal:kabely rozvadec, svicka to je jasne lozisko klika ? no nevim co tim basnik myslel asi saly ja tak rozvaděč je rozdělovač na dast ist stimt nebudu hnidopych ale to jsou upravy na urovni xjohnyho 305 kanály leštěný? Upraveno uživatelem pátek 12. února 2010 23:13:02(UTC)
| Důvod úpravy: - |
|
|
|
|
tomcat1 napsal:Seriovy mustang s cca 240 HP co ma kamos jazdi za 14.3... Hmm to je dobry , asi ma kratke prevody ja jsem to jeste nemeril, motor byl puvodne v 3 camaru kam se prestehoval z 2 camara 1976 a ted je u me , je to ale stehovak
|
|
|
|
|
fik napsal:Hmm to je dobry , asi ma kratke prevody ja jsem to jeste nemeril, motor byl puvodne v 3 camaru kam se prestehoval z 2 camara 1976 a ted je u me , je to ale stehovak jeden technický co ten holley 750 .......spokojen? |
|
|
|
|
Uz jsme to resili v tematu motory, mrkni tam, zda se mi to ponekud opite benzinem, ale jinak to slape dobre
|
|
|
|
|
fik napsal:Uz jsme to resili v tematu motory, mrkni tam, zda se mi to ponekud opite benzinem, ale jinak to slape dobre jo jo tak to už vím jen sem si to nespojil .......... to ten nový avatar NO přechlastaný tak to si myslím taky a to už je druhý auto s tímhle karburátorem na který je to moc. jediný co by mohlo trochu pomoct je ho přetryskovat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ze bych take laknul cerne pruhy ?????
|
|
|
|
|
Cestou na prvni sraz jsem natocil male video, no zrovna se moc nepovedlo
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
Ten otáčkoměr Ti předpokládám neukazuje správně. Neznělo to jako 7000 ot./min ani jsem neviděl lítat písty skrz kapotu :) Jinak video pěkný, škoda, že se pletl provoz... |
|
|
|
|
|
Jirka_z28 napsal:Ten otáčkoměr Ti předpokládám neukazuje správně. Neznělo to jako 7000 ot./min ani jsem neviděl lítat písty skrz kapotu :) Jinak video pěkný, škoda, že se pletl provoz... funguje dobre, motor je upraven na 7000ot hlavy nemaji hydrostely puvodni motor tocil cca 5600ot
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
No je sice možný, že ti točí 7000ot., ale rozhodně ten otáčkoměr trošku nechápal, když jsi ho vyhnal do otáček, protože dost skokovitě lítal nahoru a dolu. Jinak pěkné videjo, akorát bych asi nezastavoval na nájezdu na dálnici. Není to úplně nejvhodnější místo pro burnout :-) Cože to tam máš za exhaust? Zní to docela dobře a neřve to jak děravej kastrol S tim mým jsem furt nespokojen. Od tý doby, co se tam dala X-Y-pipe, tak to duní (rezonuje) kolem 100-120kmh. Upraveno uživatelem úterý 13. dubna 2010 16:38:08(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
fik napsal:funguje dobre, motor je upraven na 7000ot hlavy nemaji hydrostely puvodni motor tocil cca 5600ot pěkný moc pěkný Jak to myslíš že hlavy nemají hydroštely to tam máš jen tyčky s kluzáky? ,a vůli ventilů ted děláš na podložky nebo jak? Takhle to mám na Jagu |
|
|
|
|
xjohny napsal:No je sice možný, že ti točí 7000ot., ale rozhodně ten otáčkoměr trošku nechápal, když jsi ho vyhnal do otáček, protože dost skokovitě lítal nahoru a dolu. Jinak pěkné videjo, akorát bych asi nezastavoval na nájezdu na dálnici. Není to úplně nejvhodnější místo pro burnout :-) Cože to tam máš za exhaust? Zní to docela dobře a neřve to jak děravej kastrol S tim mým jsem furt nespokojen. Od tý doby, co se tam dala X-Y-pipe, tak to duní (rezonuje) kolem 100-120kmh. nevim jake kvality je otackomer, ale jan tak na chvilku jsem to vytocil 2x do 7000ot zas to nechci moc trapit exhaust , stredni svody takove rucne dodelane, dale H a pak tlumic na kazde strane , zadna specialita... kolem 80 az do 120km taky zadna slava , duni duni
|
|
|
|
|
Baronet74 napsal:pěkný moc pěkný Jak to myslíš že hlavy nemají hydroštely to tam máš jen tyčky s kluzáky? ,a vůli ventilů ted děláš na podložky nebo jak? Takhle to mám na Jagu tak nejak to tam daval puvodni majitel aby motor sel do vyssich otacek, nevim jak je resena vule ventilu, ale samotneho me to zajima tak se zeptam
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
fik napsal:tak nejak to tam daval puvodni majitel aby motor sel do vyssich otacek, nevim jak je resena vule ventilu, ale samotneho me to zajima tak se zeptam Tak pokud nema hydrostely, musi byt stelovani na vahadlech. Jinak 7ooo ot/min je sakra hodne. |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Kola jsou uz doma, na prvni pohled se zdalo ze budou chtit jen umejt, nechapu jak je mohl prodavat tak zasrane po ociste vapkou, je lak na hovno, odreno o obrubnik, hlinik koroduje , no ceka je celkovej repas, jeste ze jsem koupil nove stredovky , to co jsem ke kolum dostal jsou cele rozlamane
|
|
|
|
|
Hm, tak to mě mrzí. Ale skoro stejně jsem dopadl já se svejma turbínama. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Hm, tak to mě mrzí. Ale skoro stejně jsem dopadl já se svejma turbínama. Trochu jsem se unahlil, chtelo to jeste chvilku vybirat ale v poho dostanou novej lak a budou jak nove
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
fik napsal:Trochu jsem se unahlil, chtelo to jeste chvilku vybirat ale v poho dostanou novej lak a budou jak nove No... Konečně to budeš mít druhogeneračně ucelený
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK