chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Dragstery na letišti v Bechyni 7.-9.května 2010
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
Ja pojedu asi v SO vstupenku zaplatim na miste , ale asi ne s Camarem , preci 1/4 mile za 14 - 15s neni pro tuto akci vhodne 130E je fakt lakave 3 dny jezdit na poradne draze
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
Blahořečen: 22-krát v 21 příspěvcích
|
Ja pojedu asi take jen na sobotu. Domluvíme se na pivku.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
přemýšlel jsem, přemýšlel (ano, občas se to stane) a dospěl k názoru, že celý víkend by mě to také nebavilo. S největší pravděpodobností se ale v sobotu ukážu, pak bych cinknul ať se nějak sejdem.
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 15.03.2010(UTC) Zpráv: 31
Blahořečil: 1-krát
|
Okolojedouci napsal:přemýšlel jsem, přemýšlel (ano, občas se to stane) a dospěl k názoru, že celý víkend by mě to také nebavilo. S největší pravděpodobností se ale v sobotu ukážu, pak bych cinknul ať se nějak sejdem. Fuj takové sprosté slovo "přemýšlel jsem" tak jo někde se tam uvidíme, chceš vtupenku v předprodeji, nebo sám si zařídíš :D ????
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
Semiramis napsal:Fuj takové sprosté slovo "přemýšlel jsem" tak jo někde se tam uvidíme, chceš vtupenku v předprodeji, nebo sám si zařídíš :D ???? zařídím kdyžtak na místě, kdo ví, jak to bude, ale děkuji:)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
Já asi také na místě,ještě nevím na 100% jestli to klapne-ale pevně věřím že ano... I když asi evropským křápem zatím... Ale moc bych si přál se tam s Vámi vidět-a vůbec,všechno tam vidět- A SLYŠET!!!! [-o<
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Já asi také na místě,ještě nevím na 100% jestli to klapne-ale pevně věřím že ano... I když asi evropským křápem zatím... Ale moc bych si přál se tam s Vámi vidět-a vůbec,všechno tam vidět- A SLYŠET!!!! [-o< V areálu budou jen týmy a naše banda s různejma americkejma mazlíkama takže nás snadno najdeš.
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 22.03.2009(UTC) Zpráv: 704 Bydliště: Haratice p...l světa...
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 10.08.2009(UTC) Zpráv: 794 Bydliště: Horovice
|
Nezoufej předpověď počasí je optimistická. Počasí bude.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Já jedu!!! Tak se tam nějak sejdeme! Můj tel: 777210100
|
|
|
|
|
Sorry Fík! Nechal jsem tel. v autě... Takže jsme se možná viděli a ani o tom nevěděli!!! :-) Dal jsem spoustu fotek na FB!
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Sorry Fík! Nechal jsem tel. v autě... Takže jsme se možná viděli a ani o tom nevěděli!!! :-) Dal jsem spoustu fotek na FB! http://www.youtube.com/watch?v=-7iwHmXAEs4skvělá akce užívali jsme si to již od pátku :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/ :d/
|
|
|
|
|
wolfow napsal:Sorry Fík! Nechal jsem tel. v autě... Takže jsme se možná viděli a ani o tom nevěděli!!! :-) Dal jsem spoustu fotek na FB! OK Akce opravdu moc podarena, pocasi klaplo, no kdo nebyl tak zavahal, protoze tolik super techniky pohromade jen tak zas nebude Camara byla v prevaze, jedno je tu
|
|
|
|
|
Vše co již bylo napsano můžu jen potvrdit. Škoda že jsme se nedomluvili mohli jsme se potkat.
|
|
|
|
chevroletcamaro.cz - fórum
»
Jiné
»
Srazy
»
Dragstery na letišti v Bechyni 7.-9.května 2010
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK