Kategorie: Competition Allies Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 778 Bydliště: Střelice u Brna
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 3-krát v 3 příspěvcích
|
Havlas napsal:No, ohledně koní v motoru a tak. Asi mě nebudete mít rádi ale na tohle mám úplně odlišný názor. Tak za 1: už mám na hrbu 37 let a že mě někdo pozávodí v GTI nebo nedej bože v Ochcávce RS mě je úplně u prdele. za 2: péro mám dost nad průměrem, takže si ho nemusím zvětšovat velkým autem, motorem, vilou, bazénem atd. za 3: v 18 letech jsem na motorce po prasení zahučel pod rozjetej náklaďák. Jen díky z prdele štěstí jsem ještě tady. Ale stejně mi ta Tatra přejela nohu. Rok v neschopnosti, 3x zlomená, sedřená až na kost. Tenhle "zážitek" fakt odrazuje. Ale pokud chceš ty prachy nacpat doslova do kanálu tak je tady ještě jedna možnost. Můj mechanik, co mi dělal generálku motoru ja taky šílenec. Má Camaro trojku na normálních papírech tak do svojí klasický 5,7 nacpal sání a vstřikováni z korvety a navrch ještě kompresor. Takže i ta 5,7 mu teď dává tak 650 koníků, plus ještě takový věci jako je keramická spojka, dostatečně dimenzovaný manuál, kardan a diferák. Takže "dostatečný" výkon ti dá i 5,7 , nemusíš tak rvát 7l který vlastně v Camarech 2 nikdy nebyl. ale jednu věc Ti říci musím, já Camaro nemám pro ostatní, aby se jim líbilo, aby záviděli a další nehorázné vyloženě České vlastnosti, Camaro mám pro sebe a dělá mi radost, je to můj koníček a mám ho rád...výkonově Camaro řeším už od počátku, já s nikým závodit nepotřebuji, na to jsem flegmatik a raději na nějakého tuzera nagelovaného vystrčím prostředíček ze staženého okénka, amerika je o užívání si pocitu z jízdy a vychutnávání si zvoučku osmiválce a v tom vidím mou prioritu vlastnění ameriky...když si sednu do Camara je ze mě člověk s úsměvem od ucha k uchu a totálně ho nezajímá jestli s ním někdo bude závodit, stejně bych nezávodil, páč na silnicích se nezávodí a jezdí se slušně...jde pouze o vnitřní pocit, že máš sice motor s obrovským objemem, ale bohužel zadušeným a zaškrceným výkonem...já neříkám, že nutně chci rvát do Camara big block, ale v zimě půjde Camaro pod mou ruku a chci si s ním hrát, abych mu vdechnul více života a abych ho měl rád a to na pořád, dám mu kousek svého času a dejme tomu i kousek své duše, nechci stovky koní, ale jen trochu oživit motůrek, aby koně pod kapotou řechtaly:-). Upraveno uživatelem neděle 8. března 2009 14:14:28(UTC)
| Důvod úpravy: - |