Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 22-krát v 20 příspěvcích
|
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
nesedi ti kridlo, na jedne strane mas vetsi mezeru... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
Z tohohle se to poznat fakt nedá... Vím že Baronet tu mojí zdechlinu vytočil snad na 6500. Hele... Co to máš za SPZtku? Cajtí tě nejebů?
|
|
|
|
|
Každopádně OHVčko není zrovna točivej motor. A kor u amerik. Tam je to o mamutí síle prakticky z volnoběhu. Ale dáváš mu pěkně za ucha :-)
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 11.01.2010(UTC) Zpráv: 1,115 Bydliště: Praha
|
Kridlo neseti zkoro zadnemu camaru RZ mam v poradku, americkou zatim me certi nechaj , ale brzy bude hur blizej se drsnejsi pravidla pro veterany
|
|
|
|
|
fik napsal:Kridlo neseti zkoro zadnemu camaru RZ mam v poradku, americkou zatim me certi nechaj , ale brzy bude hur blizej se drsnejsi pravidla pro veterany To rozepiš. Zajímá...
|
|
|
|
|
kolem registraci a retestaci Veteranu to zacina trocha vrzat, na ministerstvu a v parlamentu je spusta tlaku na to aby tyto akce uz neprovadely kluby ani obcani , ale preslo to na specializovane strediska STK , kde poplatek muze vyrust az na 5000kč za rok za 1 auto.. Je spousta tlaku na ekologickou dan , na zakaz jizdy veterana v beznem provozu , navrhy ze dopravis auto na sraz jen na podvalniku atd.. Proc se to deje ?? Spousta osob vlasnici veterana nema retestace a auto ve slusnem stavu , prechazeji nebo retestuji auto jinde nebo sami aniz by o tom dali vedet !!! Pak je v tom totiz hroznej zmatek , neni zadna agenda a odpovednost pak pada na kluby !! Pokud znate : Majitelé vozů s průkazy historického vozidla, kteří na výzvy k retestaci nijak nereagovali, byli dle platných pravidel nahlášeni krajskému testačnímu komisaři a budou příslušnými orgány vyzváni, aby odevzdali registrační značky a neplatné průkazy. Zbytecne nema cenu provokovat ( zmenou konstrukce ci barvy atd .. ) ci nemit v poradku doklady na auto ,, pak to presne nahrava lidem ve vlade co maji zalusk na veteranech postavit zivnost !!!!!!
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
No já se na retestaci samozřejmě kvůli závadě dostavit nemohl, ale testačního komisaře jsem o tom informoval. Tak doufám, že se nic nestane |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:No já se na retestaci samozřejmě kvůli závadě dostavit nemohl, ale testačního komisaře jsem o tom informoval. Tak doufám, že se nic nestane a co by se melo stat? kdyz nemas auto pojizdne tak prece nepojedes na testace, pokud si ho informoval je to jedine dobre. |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
Nojo... Já dal testaci dohromady ještě když Camaro jezdilo... Takže pohoda. Jinak s tím křídlem má Fík pravdu. Mě to taky nesedí úplně v pohodě. Vřdycky je problém s prostředním dílem. Mě to hlavně dělá ta těsnící guma víka kufru.
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
sejki napsal:a co by se melo stat? kdyz nemas auto pojizdne tak prece nepojedes na testace, pokud si ho informoval je to jedine dobre. Otázka, jestli komisař poslal informaci dál :-) Ale tak snad bude brzo auto hotové a na retestaci ho dostanu ještě v relativně dobrém čase. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Ted jsem dokoncil vymenu zadnich tlumicu , dofuky uz nejsou a camaro nespadlo ani o cm Jsem zvedavej jak se zlepsi jizdni vlasnosti ??
|
|
|
|
|
Pár ostřejších zatáček a uvidíš Cožes tam dal za tlumiče? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Pár ostřejších zatáček a uvidíš Cožes tam dal za tlumiče? zlata stredni cesta hlavni je ze pera jsou OK , mel jsem strach ze to padne dolu ...... KYB Part # KG5526 {Gas-A-Just} treba jizda po vlnite okresce byla jak skok zaby po rybniku tedy pri vyssi rychlosti Upraveno uživatelem středa 12. května 2010 10:52:00(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
|
Akce kola pokracuje, uz jsou po odlakovani, otryskovani, praskovou barvou nalakovana ( trocha to vybublalo hlinik je uz dost prozranej ) ale jen na plochach ktere se budou stejne brousit. Ted je ma soustruznik ma trosku zamotanou hlavu jak to obrousi je to docela peklo pak to budu muset jeste nejako rozlestit,mate nekdo zkusenost s lestenim hliniku v damacich podminkach. Tizeny vysledek ma vypadat takto : http://www.motortopia.co...0_0453JPG_Thumbnail1.jpg
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 01.03.2009(UTC) Zpráv: 1,480 Bydliště: Černilov, Hradec Králové
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 5-krát v 4 příspěvcích
|
|
|
|
|
|
pekny, mam vetsi sestricku GSX 1200 Inazuma
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
Blahořečil: 1-krát Blahořečen: 13-krát v 10 příspěvcích
|
fik napsal:Akce kola pokracuje, uz jsou po odlakovani, otryskovani, praskovou barvou nalakovana ( trocha to vybublalo hlinik je uz dost prozranej ) ale jen na plochach ktere se budou stejne brousit. Ted je ma soustruznik ma trosku zamotanou hlavu jak to obrousi je to docela peklo pak to budu muset jeste nejako rozlestit,mate nekdo zkusenost s lestenim hliniku v damacich podminkach. Tizeny vysledek ma vypadat takto : http://www.motortopia.co...0_0453JPG_Thumbnail1.jpg Lestil som hlinikove kola na corvetu a je to robota o hovne. Nemal si to praskovat. Nebudes sa moct opret do brusky aby si neposral farbu. Mal si to spravit opacne. Naprv vylestit a potom napraskovat.
|
|
|
|
|
Hm, to je pravda, ta praskova barva se asi bude loupat. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Lestil som hlinikove kola na corvetu a je to robota o hovne. Nemal si to praskovat. Nebudes sa moct opret do brusky aby si neposral farbu. Mal si to spravit opacne. Naprv vylestit a potom napraskovat. obracene to nejde , jak by jsi pak zakryl ty hlinikove plochy ?? problem je v tom ze praskova barva jde do pece ,, mel jsem to laknou normalni barvou ! to jsem jeste nevedel ze ta praskova barva dost reaguje se starsim hlinikem
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 04.11.2009(UTC) Zpráv: 1,016 Bydliště: Leopoldov
|
fik napsal:obracene to nejde , jak by jsi pak zakryl ty hlinikove plochy ?? problem je v tom ze praskova barva jde do pece ,, mel jsem to laknou normalni barvou ! to jsem jeste nevedel ze ta praskova barva dost reaguje se starsim hlinikem Plochy prelepis papierovou paskou a napraskujes. Vlozi sa to do pece a pasku das dole. A mozes vypalit.
|
|
|
|
|
Mně přelepili páskou střed kola a nechali ji tam i při pečení :) Taky to byla pěkná mazlavá sračka, když jsem to sundaval, bylo potřeba trošku toluenu aby to rozpuštěný lepidlo pustilo. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
A neostali ti tam vystupene hrany?
|
|
|
|
|
To bylo zevnitř kola - tam, kde se přikládá k náboji, takže tam případný odštěpek nevadil. Jinak nikdy snad hrany nebyly. |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
Adam66 napsal:Plochy prelepis papierovou paskou a napraskujes. Vlozi sa to do pece a pasku das dole. A mozes vypalit. jo to je pravda, ale kola jsou dost clenite a nebyla vule mi to prelepovat jidine bez zaruky kdybych si to lepil sam no uvidime jak dopadne soustruznik .. Jendo tobe ta barva sedla vsude dobre ? nikde zadna bublinka ???
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK