Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
Blahořečil: 86-krát Blahořečen: 166-krát v 144 příspěvcích
|
Moje přítelkyně se vyspala s mým bratrem a jeho ženou. Jak je zabiju? Už jsem byl trestanej a zpátky do basy mě nedostanou!!!
(aneb berte tohle téma jako možnost volně klábosit o kravinách s minimem promazávání a přesouvání ;-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Moje přítelkyně se vyspala s mým bratrem a jeho ženou. Jak je zabiju? Už jsem byl trestanej a zpátky do basy mě nedostanou!!!
(aneb berte tohle téma jako možnost volně klábosit o kravinách s minimem promazávání a přesouvání ;-) uz si to psal na usmotors ne? ale ja to stale nechapu, treba az zejtra vstanu tak se zasmeju... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
Kategorie: Anonymní
Blahořečen: 1-krát v 1 příspěvcích
|
xjohny napsal:Moje přítelkyně se vyspala s mým bratrem a jeho ženou. Tak to bych teda do Karolíny neřekl ;-)
|
|
|
|
Kategorie: Vůdce smečky Registrován: 28.02.2009(UTC) Zpráv: 8,306 Bydliště: Třebenice (LT)
|
Tywe sejki, to patří do té sbírky hlášek z jednotlivých fór a tohle bylo udáno u majitelů Camar a Fajráků. Protože, převážně trojkový Camaro vlastnili řádní gangstas a hispaňas :-) |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Metály: Registrován: 25.02.2010(UTC) Zpráv: 1,118 Bydliště: Smečno
Blahořečil: 26-krát Blahořečen: 8-krát v 8 příspěvcích
|
sundej náraznik s chladičem a vem je vrtulí
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 22.11.2009(UTC) Zpráv: 1,135 Bydliště: Ústí nad Orlicí
Blahořečil: 5-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
xjohny napsal:Tywe sejki, to patří do té sbírky hlášek z jednotlivých fór a tohle bylo udáno u majitelů Camar a Fajráků. Protože, převážně trojkový Camaro vlastnili řádní gangstas a hispaňas :-) stale to nechapu... |
Chevrolet Camaro '79 Buick Century Estate Wagon '89
|
|
|
|
|
A nechápeš pointu nebo chápeš pointu, ale nepřijde ti to vtipný? |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 29.10.2009(UTC) Zpráv: 1,285 Bydliště: Letohrad, Praha
Blahořečil: 18-krát Blahořečen: 12-krát v 12 příspěvcích
|
xjohny napsal:převážně trojkový Camaro vlastnili řádní gangstas a hispaňas :-) to by mě celkem zajímalo jsem měl představu, že to bylo jako levný auto s italským designem, takže např. pro šampóny starající se o módu (když se mluví o divnejch lidech, určitě je řídilo spousty normálních...) a jako ojetiny jsou/byly častým dárkem k šestnáctinám a řidičáku |
|
|
|
|
|
No zrovna nedávno jsem viděl detektivku a tam přijel drogovej dealer v parádním červeným Camaru :-) Dále jsem např. na imcdb našel černý Camaro ujíždějícímu Policajtovi z Beverly Hills 2. Šámpóni spíš jezdili v Corvettách, nový trojkový Camaro určitě dostávali mlaďasové a kupovali nadšenci, ale jak ty auta stárnuly, tak se díky nízké ceně přesouvaly k nižším příjmovým vrstvám. Zkusím schválně o tom něco najít. Upraveno uživatelem čtvrtek 13. května 2010 13:16:13(UTC)
| Důvod úpravy: - |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
|
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
Blahořečil: 3-krát Blahořečen: 2-krát v 2 příspěvcích
|
že je to auto zabijáků padlo i v US speciálu Top Gearu:) Jinak jestliže ta části o ženský a bratrovi je pravdou, tak to tedy "gratuluji". Mně to ta moje udělala s kámošem, taky príma. Nejlepší je, když se vůbec nenajdou těla... :-P Ta část s vrtulí Camara mi jako dobrej nápad nepřijde, přestava úklidu toho bordelu mi nahání husí kůži. Upraveno uživatelem pátek 27. srpna 2010 20:02:57(UTC)
| Důvod úpravy: -
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
Okolojedouci napsal:že je to auto zabijáků padlo i v US speciálu Top Gearu:)
Jinak jestliže ta části o ženský a bratrovi je pravdou, tak to tedy "gratuluji". Mně to ta moje udělala s kámošem, taky príma. Nejlepší je, když se vůbec nenajdou těla... :-P Ta část s vrtulí Camara mi jako dobrej nápad nepřijde, přestava úklidu toho bordelu mi nahání husí kůži. A díval ses na ně?
|
|
|
|
Kategorie: Člen smečky Registrován: 18.03.2009(UTC) Zpráv: 647 Bydliště: Prazak,fujtajxl:)
|
hd1903 napsal:A díval ses na ně? dyz von je desne vosklivej :)
|
|
|
|
|
Okolojedouci napsal:dyz von je desne vosklivej :) Nějak rejpe co? Mám nápad! Zauzlujem mu fechtla ale pšt Nikomu to neříkej
|
|
|
|
Kategorie: Competition Allies Registrován: 20.03.2009(UTC) Zpráv: 1,333 Bydliště: Šternberk
|
|
|
|
|
|
Napsal: Jí Nějak rejpe co? Mám nápad! Zauzlujem mu fechtla ale pšt Nikomu to neříkej jojo, rejpe si panáček poslední dobou, ale jak říkáš, to sou ty fichtlaři, si to holt musej vybíjet jinde:)
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
hd1903 napsal:A díval ses na ně? Bys mu mel spis pujcit nejakej retez......na konci s ostantou kouli. Urcite to jako spravnej Hells Angel budes mit, ne?
|
|
|
|
|
Zlumik napsal:Bys mu mel spis pujcit nejakej retez......na konci s ostantou kouli. Urcite to jako spravnej Hells Angel budes mit, ne?
šmejdi jedni, přesila vás to nemá cenu
|
|
|
|
|
hd1903 napsal:šmejdi jedni, přesila vás to nemá cenu Byl si jeden z nás... Dokud se z tebe nestal... ODPADLÍK!!!
|
|
|
|
Kategorie: Kandidát smečky Registrován: 20.04.2009(UTC) Zpráv: 299 Bydliště: Kladruby nad Labem
|
|
|
|
|
|
No co... Byl mezi náma? Byl. Stal se z něj odpadlík? Stal. Jezdí na fachtlu harley? Jezdí. Já myslím že to sedí ne? ;-)
|
|
|
|
|
Napsal: Jí No co... Byl mezi náma? Byl. Stal se z něj odpadlík? Stal. Jezdí na fachtlu harley? Jezdí. Já myslím že to sedí ne? ;-) Jojo, bejval dobrým traktoristou [-o< [-o<
|
|
|
|
Kategorie: Hledá svoje místo Registrován: 05.06.2009(UTC) Zpráv: 63
|
|
|
|
|
|
Au :( |
Camaro se rozskočilo...
|
|
|
|
|
xjohny napsal:Au :( To je to auto papírový...nebo je ten sloupek z nejakýho kosmickýho materiálu.....kandelábr by snad srážku s fajrákem neměl přežít úhony...
|
|
|
|
V tomto fóru nemůžete iniciovat nová témata.
V tomto fóru nemůžete na témata odpovídat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy mazat.
V tomto fóru nemůžete své zprávy editovat.
V tomto fóru nemůžete iniciovat průzkumy mínění.
V tomto fóru nemůžete hlasovat v průzkumech mínění.
Soubory cookie:
chevroletcamaro.cz - fórum používá soubory cookie. Pokračováním prohlížení těchto stránek vyjadřujete souhlas s jejich použitím.
Více informací
OK